Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול נדלקה לי נורת הטעינה ובקושי הצלחתי להגיע עם האוטו למוסך (גז הולך ויורד, הגה מתקשח).

בכל אופן, אמרו לי במוסך (מוסך ניסאן רשמי) שיש להחליף פולי מנוע, רצועת מנוע, וכן דיסקיות ופחית בלם.

האם המחירים נראים לכם הגיוניים (כולל מע"מ) -

פולי מנוע - 2,050 ש"ח

רצועת מנוע - 164 ש"ח

דיסקיות בלם - 416 ש"ח

פחית לדיסקיות בלם - 123 ש"ח

עלות העבודה - כולל מע"מ - 625 ש"ח.

העניין הוא שכבר נמאס לי מהאוטו הזה עולה לי המון כסף... ואני לא ממש צריך חלפים מקוריים לדעתי. ממה שאני רואה זו קצת שחיטה, לא?

כן מתלבט, באותו הקשר, אם לא כדאי לוותר על דסקיות הבלם, כי עברתי טסט לפני חודש וחצי בלי שום בעיה.

תודה רבה!!!

פורסם

מחיר המחירים יקרים מאד. כנס לכל מוסך אחר המחירים יהיו הרבה יותר נמוכים.

למה הכוונה פחית לדיסקיות בלם? הפחית הזאת מגיע תמיד עם סט הדיסקיות ורוב המוסכים אפילו לא מרכיבים אותה.

Renault clio RT 1994

פורסם (נערך)

איזה שנה הרכב?

חיפוש קצר באיביי הניב תוצאות זולות פי10 כמעט לפולי. השאלה היא איזה מנוע יש לך ומהו המק"ט של הפולי.

בלי שום קשר באמת תוכל לחסוך ולא מעט ע"י ביקור במוסך לא מורשה יבואן כמו שנאמר.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה רבה,

שנת הרכב היא 2004.

העניין הוא שלהוציא עכשיו את הרכב מהמוסך כשהוא לא נוסע זה בלגן אחד שלם.

מה גם שבטח יחייבו אותי גם על הבדיקה שכבר נעשתה.

הם לא מוכנים להשתמש אלא בחלפים שלהם.

פורסם

מאחר והפולי הוא הכבד שבמחירים באופן קיצוני, הייתי עושה את כל התיקונים הנ"ל מלבד הפולי והרצועות.

אותם הייתי עושה במקום אחר בשביל לחסוך לא מעט כסף.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אם נדלקה מנורת טעינה סביר ביותר להניח שהתקלה לא בשום פולי שיט אלא באלטרנטור.

גש לחשמלאי רכב שיבדוק או בצע בדיקה עצמית בעזרת מד מתח /רב מודד לעניין.

אני מהמר על טעינה חלשה,אלטרנטור שהתפגר ולא על תקלה בשום פולי.

לגבי השאר- יש לבדוק את מצב הבלמים ולהחליט.

המוסך מנסה להכניס לך במקרה הזה את האלמנט,ברח ומהר.

ספר לנו היכן אתה גר כדי נשוכל להמליץ לך על מוסך/חשמלאי רכב בשלב ראשון כדי לפתור את תקלת הטעינה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה לצאת בכאלו הכרזות?

אם הפולי מנוע התפרק בחלק הגמיש שלו אז בהחלט לא יהיה טעינה, לא הגה כוח (אם ההגה מופעל עם משאבה וגלגלת) וגם המנוע יתחמם (אם משאבת המים מונעת מהרצועה).

תנסה לשכנע את המוסך לחפש לך פולי מנוע מפירוק.

פורסם

אתה הולך למוסך מורשה יבואן שמחויב לקנות מהיבואן חלקים, החלקים המוסך צות העובדים וכו עולים כסף , תוסיף מיסים ומעמ ולכן החלק יקר לעומת האי ביי. גם אם תלך למוסך לא מורשה יבואן חלק חדש יעלה אותו דבר כמעט , אלא ישתמשו בחלק משומש או חליפי.אופציה נוספת שישנה לתקן אצל הבני דודים מעבר לקו , שם אין מעמ ,מס הכנסה ,משכורות לפועלים , שכירות וכו

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

היבואן פשוט חזיר. גם אחרי מע"מ מיסים ושילוח מדובר פה במחיר של פי כמה וכמה.

אבל אם אין ברירה אז אין ברירה..

מה שכן, חלק חליפי (אם קיים) סביר להניח שיעלה הרבה פחות. ולא בהכרח יתפקד פחות טוב.

אגב, אם אני מתחבר למה שנאמר כמה הודעות מעלי, איך הם כ"כ בטוחים שהבעיה היא בכלל בפולי?

הם ראו שהוא פגום או מפורק? או שזה סתם ניחוש מה$@% בעקבות הבעיה בטעינה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
  • תוכן חדש...