Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני קצת מבולבל בכל הקשור להגדרות מחירון, הרבה פעמים אני שומע שאם מישהו קונה במחיר מחירון, הרכב צריך להיות פופולרי, שמור ומטופל. האם הכוונה לאחרי השקלול או לפני? אני מודע לכך שהרבה תלוי בשוק ולכן יש לי דוג' ספציפית:

CW 2013 שעלה ביולי על הכביש ועשה 60000 קילומטר, יד 2 (נקנה ב0 ק"מ מליסינג ע"י הבעלים הנוכחי)

גולמי: 73000

לאחר שקלול: 65000

האם 65000 משקף מחיר הוגן?

פורסם

לא בטוח שבקנייה מחברת ליסינג טובה, (הרץ/אלדן), המחיר יהיה גבוה מהמחיר שנקבת ואתה גם תחסוך יד ותהיה יד 2.

0 ק"מ זה רכב שרשום ליסינג ביד הראשונה,הקונה הראשון היה יד 2 ואתה כבר תהיה יד 3.

השאלה היא האם המחירים הם לאחר הפחתת ליסינג ?

במחיר הזה,אפשר למצוא מיצובישי לנסר פרטית בת 3 בלי כל הכאב ראש הזה (המקרה הרע תוסיף 2-3 אלפיות אבל זה עדיף).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...