Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן

אני סטודנט שנה ראשונה

מחפש אוטו קטן שינייד אותי בשנה שנתיים הקרובות. אני מתכנן למכור אותו אחרי התקופת זמן הזאת כנראה עקב מעבר ארוך לחו"ל. לפיכך הדברים החשובים לי בסוג של סדר עדיפויות:

 

1. סחירה כמה שיותר

2. תצרוכת דלק נמוכה

3.אמינה

 

יש לציין שמראה, גימורים ושלל תוספות לא מעניינות אותי כלל, מצידי שיהיה קופסא עם 4 גלגלים.

כפי שאתם רואים התקציב נמוך..

 

העדפה ליונדאי או מיצובישי כי קרוב משפחה עובד במוסך מורשה שלהם.

 

בדקתי ארבע יורוסוויפטים 2001-2003 ורובן ככולן היו במצב פח למדי. אז זה ירד מהפרק.

 

ישנה אופציה ליונדאי גטס 1.6 דגם ספורט שנת 2004 עם טסט לשנה, קילומטרז 160 אלף ומחיר נמוך למדי. עם זאת אני חושש מכך שיהיה לי קשה למכור אותה בהגיע הזמן..מישהו יכול להעיד בעניין?

 

 

 

כל המלצה מבורכת..

 

תודה רבה!

פורסם

העדפה לידני. אם יש מציאה באוטומט אין בעיה.

 

כן זה נכון. המחירון שלה עומד על 10 או 11 אם אני לא טועה. לכן התפלאתי שמציעים אותה במחיר כזה.

 

יכול להיות שמנסים להיפטר ממנה לא מעט זמן ולא מצליחים..בכל מקרה, 2 דלתות לא מדבר לכל אחד. אני חושש גם שחלפים יהיו קשים יותר להשגה בהשוואה לדגם הרגיל.

פורסם

סחירות דווקא חשוב?? חבר ממליץ לך לסדר את החשיבויות.

בוא נגיד ותקנה רכב עם סחירות לא טובה, ממש ממש רעה - אז תקנה ב5-6 אלף ותמכור בגלל סחירות גרועה ב4...אפילו 3 - אז הפסדת 2-3 אלף שקל?.

 

תקנה ברכב הכי מטופל ושמור שתמצא ועם הטסט הכי ארוך - עם רכב שכזה אתה מבין שיש סיכוי סביר שתקלה אחת תעלה כמו ערך הרכב נכון? צריך לקחת בחשבון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מציע לחפש גטס, עדיפות לרמות איבזור gli/glx/gls למרות שבתקציב הרוב יהיה glf- רק כרית אוויר אחת ואין abs.

פונטו גם יכולה להיות אופציה, מציע לבדוק גם את הפנדה.

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. סחירות - כשאתה קונה רכב בתקציב הזה, הדבר הטוב ביותר שתוכל לקוות הוא שלא תהיה לך תקלה שתאלץ אותך להשבית אותו לפני תום תקופת השימוש שהגדרת לעצמך, לכן כל שקל שתקבל על הרכב בסוף התקופה תתייחס אליו כבונוס, צא מנקודת הנחה ראשונית שלא תקבל כלום בסוף התקופה.

2. חיסכון בדלק - בתקציב ובגיל הזה רק אם תרכוש מכונית ידנית.

3. אמינות - רכב שקונים ב-6K גם אם הבסיס אמין, הוא כבר עם הרבה בלאי, לכן חשוב לחפש רכב שאתה יודע שטופל בשנים האחרונות בדברים היקרים כמו טיימינג, צמיגים, מצבר. אם הרכב מטופל ואמין בבסיסו הוא ימשיך אבל לא יהיה חף מבעיות של בלאי טבעי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שרייד רכב שיכול להתאים לבעלי התקציב הנמוך.

קשה לי לחשוב שיש יותר מידי גטס שמורות בתקציב של 5K.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

 

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

זה כמו לקנות אוטו בכל מחיר אחר מבחינת שיטת הסינון. רק שהקפדנות הנדרשת היא הרבה יותר גבוהה. לא הייתי הולך לראות אוטו שלבעלים אין היסטוריית טיפולים של 4-5 שנים. לא הייתי הולך לראות אוטו שהבעלים שלו לא נסע בו לפחות 3 שנים ולפחות 15,000 ק"מ.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
שרייד רכב שיכול להתאים לבעלי התקציב הנמוך.

 

בהתחשב בעובדה שהשרייד החדשות ביותר הקיימות הן בנות 17 ויותר - לא ממש. מעבר לבלאי טבעי מאד גבוה בשל הגיל המתקדם, החלפים כבר לא ממש מצויים בודאי שלא זולים.

 

הגטס היא כמעט ברירת מחדל בתקציב הזה, גם פיאט פונטו ידנית היא אופציה ראויה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי הייתה לפני כשנה וחצי -+, רנו קליאו 2002 1.2 ידנית שנרכשה ב8K. הרכב היה מטופל רק במוסך המרכזי (נקנה מזוג זקנים יקים), ונסע רק 60K ק"מ, שמורה להפליא! , יש מציאות מדי פעם.

 

קניתי ב8, ואחרי חצי שנה בערך מכרתי ב7 תוך יום (הגיע איזה בחור צעיר תלמיד ישיבה עם אשתו וממש נדלקו על האוטו, לא היה לי לב לא להוריד להם 1K שקל. למרות שכנראה שהיו קונים גם ב8K).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הטארלט הצעירה ביותר הקיימת בישראל בת 18 - אתה גם תמצא לה חלפים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נוסע על סטארלט 3 שנים שעברה עימי 90,000 קילומטר.

החלקים שהחלפתי הם :

שתי משאבות קלאץ +קלאץ.

כבל ספידומטר.

סט טיימינג.

כל התושבות.

פילטר שמן,דלק אויר.

לא היתה לי שום בעיה עם שום חלק.

אני ספציפית קניתי הכל מקורי במוסך טויוטה בנצרת.

 

זה מסוג הרכבים שכנראה לא מתקלקלים לו חיישנים , לא יודע אם יש לו יותר מדי כאלו.

×
×
  • תוכן חדש...