Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לרכוש רכב ואני לא מוצא את מה שיענה לי לצרכים.

בתחילת החיפושים התלהבתי ממש מהוולוו S60 הצורה שיצאה ב-2010, אך ישר הבנתי

שמדובר ברכב שיש לו גם טורבו וגם מצמדים כפולים, דבר שלרוב גורר

ליותר תקלות ולכן ירדתי מהרעיון.

כיום אני נוסע בטויוטה קורולה מודל 2010 ומה שבעיקר מפריע לי זאת הרגשת החוסר פינוק האופיינית של היפניות, זה מתחיל בנוחות הישיבה הגרועה והראות המוגבלת מבפנים לבחוץ, וממשיך בסביבת נהג זולה ורכב שמאוד משעמם לטעמי.

הדברים שהכי חשובים לי הם: אמינות, נוחות, ורכב שלא נפוץ במיוחד בכביש.

מעבר לזה, אני לא רוצה רכב עם טורבו או מצמדים כפולים או גיר ידני, מה שפוסל לי את רוב האירופאיות.

ולבסוף, שהרכב עלה לכביש ב-5 השנים האחרונות.

התקציב הוא כמעט וסופי ויש לי אולי במאמץ גדול עוד 5,000 ש"ח - ללא קשר לביטוח.

אני לא מחפש רכב יוקרתי בן 10 שנים שכבר איבד כ-80% מהערך שלו אבל אני גם לא רוצה הונדה אקורד או אוונסיס, לא מכונית גבוהות וגם לא מכוניות לא נוחות כמו סיוויק, קורולה ושאר היפניות 1.6 או 1.8 שלא לטעמי.

שקלתי לקנות את הלקסוס IS250 ולרדת לשנתונים נמוכים יותר (מחפש עד 5 שנים).

למרות שהתחלתי בזאת שמאוד רציתי את הוולוו ולבסוף ירדתי ממנה, אם למישהו פה יש הרבה ניסיון עם מנועי הטורבו החדשים שלהם והגירים, ויש לו לשפוך לי קצת מידע על הנושא אז אני אשמח.

אני הבנתי שהרכב יכול להיות בעייתי ולא בעל אמינות ועמידות גבוהה, בטח בהשוואה ליפניות שמגיעות בשקט ל-200 אלף קילומטר ומעלה ללא שום תקלה.

תודה מראש

פורסם

כתבת שאתה מחפש רכב יותר נוח מהיפנית הטיפוסית כולל אקורד ואוונסיס, דרג מעליהן זה כבר רכבי "יוקרה".

למצוא רכב מפנק יותר מקורולה 2010 זה לא ממש קשה...

שאלה - מה רע במאזדה 6 ברמת האיבזור הגבוהה ביותר? (מנוע 2.5, שנתון 2012)

אפשרות טובה נוספת - פורד מונדאו ברמת איבזור טיטניום (אולי תצליח למצוא אפילו 2013).

מה עם אמריקאיות? מאליבו/לה קרוס?

בקשר לוולוו - נראה לי שתופתע לטובה מרמת האמינות של רוב הדגמים מהעשור האחרון. יש כאן ממליצים מנוסים בנושא, חכה לתגובה מהם.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא ממש ברור לי מה היתרון ברכב נדיר, אבל לכאורה (אני לא מכיר אישית) רנו לטיטיוד תענה לך יחסית לא רע על הדרישות.

לחובתה גיר ומנוע שלא קיימים בדגמים אחרים בארץ, מה שאומר מחסור פוטנציאלי בחלקים ובידע. אבל ביקשת נדיר, זה חלק מהעניין. בנוסף המנוע הוא טורבו דיזל, אם זה לא מפריע.

המחיר כנראה יהיה מתחת לתקציב משמעותית (אפילו שמדובר ברכבים יחסית חדשים), שזה גם יתרון מסוים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...