Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 45K עם חריגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מיני \סופר מיני עד תקציב 45K עם קצת חריגה ..מה מומלץ?:eek:

רצוי שיהיה חסכוני ולא זולל דלק..יש לי לאנסר 2008 קלאסיק כבר שנה + והיא מטחנה ..עוד כמה שבועות רוב הסיכויים שמוכר

מה שאני מחפש זה רכב שיסחוב בצורה כיפית, שלא יהיה חסר כוח, שיהיה זריז יחסית על הכביש.

יותר בשנתונים של עד 2011-13 גג..אפשרי ידני

חשבתי על איביזה \רנו קליאו 0.9

סקודה פאביה tsi

חשבתי על לאון אבל קצת מעל התקציב..

פורסם

מיני זה פיקנטו, פנדה, i10 וכו', אתה מחפש סופר מיני ואולי אפילו קומפקטיות (כמו הלאון).

בתכלס עם גיר ידני כולן אופציות לא רעות, האיביזה, הפאביה או הלאון יהיו חזקות יותר מהקליאו, אבל גם הקליאו סוחבת לא רע.

הקליאו יותר מודרנית מהאיביזה ומהפאביה וגם הבטיחות שלה עדיפה על פאביה שתוכל לרכוש בתקציב שלך.

יש לה גם אבזור לא רע כסטנדרט.

חסכון בדלק גם תלוי באופי הנהיגה ובאופי הנסיעות שלך.

אפשר גם לבדוק את הפיאט בראבו שנחשבת חביבת הפורום, סוחבת טוב, אמורה להיות חסכונית יחסית, מאובזרת לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו חביבה מאוד ואפשר לקנות אחת במודל נמוך משמעותית - אישית לא אהבתי את הקלאצ' והידית הילוכים(קלאצ' "ספוגי" וידית עם מהלך דוושה ארוך) של הקליאו 0.9 וממליץ לבדוק אם מפריע לך.

לגבי הפאביה או האיביזה תעדיף את הגיר הידני ותבדוק שהרכב עבר את הריקול של השרשרת תזמון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב מיני זריז כדאי באמת לחפש בגזרת המוגדשים. נראה שהקליאו הכי תתאים במקרה הזה, גם בגלל התקציב שלך. יש את האלפא מיטו עם ה 0.9 טורבו אבל היא מעל התקציב.

פורסם

הפנדה מכונית מיני לא רעה, היא מתומחרת במחיר מופרז יחסית בארץ ולא זוכה להצלחה בגלל עיצוב לא מדהים, אבזור נחות מהמתחרות והשם של פיאט בארץ לא מדהים, זה לא מוסיף. למען האמת גם אני לא הייתי רוכש אותה, בידניות מיני הייתי קונה את ה108 1.2. מאובזרת יותר, תאוצה מהירה הרבה יותר.

לא חושב שהיא תתאים לו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...