Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומונים פורסם על פעילות נועזת של בלשי המשטרה בסופ"ש הקודם בו הצליחו בסיכול מופלא למנוע סכנה חמורה לציבור.

להלן הכתבות :

IMG_20170505_100428.jpgIMG_20170505_102113.jpgIMG_20170505_102140.jpg

מה דעתכם?

הכצעקתה? האמנם המשטרה פעלה היטב ומנעה סכנה מוחשית של "פצצה מתקתקת"? האם נמנעה אכן פעילות עבריינית מסוכנת וניצלו עוברי אורח תמימים?

פורסם

אז הכותרת וסגנון כתיבה מתלהמים, אבל אם באמת היה מקום למירוץ רחוב לא חוקי, טוב עשו שעצרו אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מירוץ נשמע מאוד לא סביר בכביש הזה, אולי נסיעה מהירה, אבל זה לא מקום לעקיפות, הכל שם פניות עיוורות. מקווה שלא עצרו סתם אנשים על לא עוול בכפם (מלבד כוונה לנהיגה מעל המהירות המותרת כמובן).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

5 הסנט שלי:

לא יודע מה בדיוק הלך שם, ולא רוצה להתמם או להאשים, אבל "מידע מודיעיני" אני בספק אם היה מתקבל על סתם עוד חבורה קטנה, שעושה טיול מאשתאול. כמובן, יכול להיות שאני טועה, והשוטרים סתם עמדו שם ועצרו את הרכבים הספורטיביים הראשונים שעברו שם.

לצערי יש גם אנשים שעוברים כל מגבלה אפשרית גם שם, ויעיד על כך סרטון שהסתובב לא מזמן בפייסבוק, ובו תועדה חבורה של 5-6 רכבים עוקפים אל תוך פניות עיוורות לחלוטין, ועוד בשעות היום - כשאי אפשר אפילו להסתמך על זה שיודעים שמגיע רכב מרחוק לפי האורות שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שאלה למי שמכיר ומתמצא :

בכתבה רשום ששני כלי רכב משופרים באופן בלתי חוקי הוחרמו/הושבתו/הורדו מהכביש.

מה הסטטוס שלהם? מה הסנקציה לבעלים או העונש הצפוי? האם ניתן להחזירם לכביש לאחר החזרה ל"מקוריות?"

פורסם

במקומונים פורסם על פעילות נועזת של בלשי המשטרה בסופ"ש הקודם בו הצליחו בסיכול מופלא למנוע סכנה חמורה לציבור.

להלן הכתבות :

[ATTACH=CONFIG]486550[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]486551[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]486552[/ATTACH]

מה דעתכם?

הכצעקתה? האמנם המשטרה פעלה היטב ומנעה סכנה מוחשית של "פצצה מתקתקת"? האם נמנעה אכן פעילות עבריינית מסוכנת וניצלו עוברי אורח תמימים?

מה דעתי? לדעתי הם ביצעו סרט המשך למהיר ועצבני 8, רצו להמשיך ל9.. :)

פורסם

לפי מה ששמעתי באחד מכלי הרכב שהורדו מהכביש נתגלו שתי תקלות,

1. צמיגים שחוקים ואת זה מאשר גם הבעלים.

2. לפי בוחן המשטרה ברכב פנסי קסנון לא חוקיים ולפי דברי הבעלים הפנסים מקוריים מהמפעל.

זה לגבי אחת המכוניות.

פורסם
לפחות הורידו את התמונה של הקופרה סטוק.

ושמו תמונה של E39 עם V8 סטוק במקום

חבורת ליצנים עלובים :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו באמת, זה כתבה במקומון שמחלקים בכניסה לסופרמרקט. אף אחד לא קורא את זה, התוכן של הפרסומות איכותי יותר מה"כתבות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו אני מרגיש הרבה יותר בטוח.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כל הקטע של המירוצים הבלתי חוקיים, או מכוניות משופרות, נראה לי כמו עוד הכשלה של המדינה. העסק הזה גורף להם הרבה כסף, אני יודע ממקור ראשון כמה אנשים מוציאים על ההשלכות של התחביב הנ"ל (השלכות כמו פירוק של חלקים ע"י המשטרה, הוצאות משפט גבוהות, הסדרים עם המדינה)

בואו נספור כמה פצועים והרוגים היו במירוצים הלא חוקיים ונשווה מול משחקי הכדורגל.

במשחקי הכדורגל בישראל היו פחות מעשרה הרוגים, מתוך עשרות עד מאות אלפים שהולכים כל שבוע.

לא יודע בנוגע למירוצים לא חוקיים, אך ילדים שקיבלו כלי רכב מוגדשים או חזקים ריסקו את עצמם יותר ממשחקי כדורגל.

וזה באמת מצחיק, ילדים שקונים להם קופרה או איזו אאודי #S וזה חוקי למהדרין, מקפחים את חייהם. בזמן שאנשים נוסעים ברכבים משופרים על בסיס שבועי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
סכנת נפשות - אוטומובילים.

מזל שהמומחים למכוניות ברשויות השונות בישראל שומרים עליכם.

ברי מזל שכמותכם.

תרגע, גם אצלכם המומחים לא עוצמים עין ויורידו את המהירות המותרת ב10 mph בכבישים המהירים...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...