Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה וורסו שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכב טויוטה וורסו שנת 2012 שעשתה נכון להיום 60 אלף.

היום הייתי בטיפול במוסך סוכנות מורשה טויוטה, ואמרו לי שמתחיל להיווצר מעט קורוזיה סביב המשאבת מים, ובבדיקה של כמה חודשים אכן ירדו המים לאט לאט(בתקופה של כמה חודשים) השאלה שלי האם זה הגיוני שרכב(די חדש) שנת2012 שעשה רק 60 אלף ומטופל אך ורק במוסך מורשה של טויוטה(החברה עצמה) הגיוני שכבר מתחיל סוג של ״נזילה״ או רטיבות באיזור? אשמח לתגובות מאנשים שמבינים

פורסם

הרכב בן 5. לא רק הקילומטראז' משפיע אלא גם הגיל. במיוחד על צינורות - הגומי מתייבש, נסדק. בהחלט יכולות להיות נזילות וקורוזיה. בדרך כלל לא מדובר בתיקון יקר. קח את זה בקלות ותתקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משהו שחושבים עליו ברכבים יפניים בטווח הזה של הזמן והקילומטרז'. השאלה גם מה צריך להחליף או לתקן, האם להחליף את משאבת המים, להחליף צינורות, רק ניקוי הקורוזיה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמרו לו שכרגע המצב לא חמור אבל בהחלט בהמשך יצטרך להחליף את משאבת המים.

ואין בעלים קודם , זה רכב חדש שנקנה מהחברה והוא הבעלים הראשונים

פורסם

תבצע טיפול מנע, אפילו להחליף משאבה זה לא משהו בומבסטי.

אני מבין שאתה מצפה לאמינות 100% כי זאת טויוטה, אבל תקלות קורות גם ברכבים של היצרן הזה (גם לא כזאת תקלה רצינית).

אבל אם המשאבה לפסיק לפעול, הדבר עלול לגרום להתחממות מנוע - כאן זה כבר יהיה רציני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הלו, מה נהיה?

טיפה קורוזיה וזהו, המשאבה גמורה?

צריך לראות אם יש נזילה באמצעות העלאת לחץ. אם כן, המוסך עשה לך שירות מצויין. אם לא, אין מה לגעת.

נוזל הקירור המקורי ברכב נמצא רק במחצית חייו! (עשר שנים או 150 אלף ק''מ). למה יש קורוזיה זו שאלה חשובה מאוד.

אם הנוזל אכן מקורי, כנראה שהקורוזיה חיצונית בלבד.

פורסם

הרכב אינו צעיר הוא בן 5...

על פי ק"מ הנמוך אני מניח שהוא עשה את רוב חייו בעיר ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פותח השרשור, אני הייתי מתחיל מהידוק הברגים של המשאבה (אפילו עצמאית אם יש את הכלים) ניגוב האזור ונקיון. מעקב לאחר שבוע שבועיים, אולי אחד הברגים "השתחרר" מרעידות המנוע וחיזוק קל יפתור את הנזילה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...