Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היית לי סיטואציה בכביש שיכלה להיגמר ממש רע, אני נוסע על כביש בעל 2 נתיבים ומחלף יציאה לקיבוץ מצד ימין.

אני נוהג על הנתיב הימיני בכביש, על הנתיב השמאלי יש רכב ועוד רכב מימני שרחוק ממני במטר שרוצה להיכנס לקיבוץ, כנראה הרכב שנכנס לקיבוץ התבלבל ולא רצה להיכנס לקיבוץ ופשוט חתך לנתיב שלי, אני כדי לא להיכנס בו ומהרפלקס שברתי את ההגה שמאלה לנתיב מצד שמאל וזה שהיה בנתיב השמאלי קלט את הסיטואציה פשוט בלם וירד לשוליים וככה נמנעה תאונה במהירות של 100 קמש.

עכשיו נגיד והייתי חותך שמאלה ובעצם נכנסתי ברכב השמאלי אך הרכב שנכנס לנתיב שלי לא נפגע כלל וממשיך בנסיעה.

על מי האשמה נופלת פה?? הרי אני לא היית לי ברירה או שבעצם עדיף לי להיכנס ברכב שחתך אותי כדי שמבחינת ביטוח הוא אשם בתאונה, או מה שעשיתי הוא נכון ובמקרה של תאונה אני לא אשם בסיפור.

ומה קורה אם אני לא האשם פה והרכב שחתך לנתיב שלי פשוט ממשיך לנסוע כרגיל ונעלם, על מי נופלת האחריות פה לתאונה?

פורסם

אם אני מבין נכון, הרכב מימין היה קצת לפניך. התגובה הנכונה במצב הזה היא לבלום ולא לחתוך לנתיב שמאלה, שם אתה עלול להיפגש עם רכב מהיר יותר, שעלול להיכנס בצד שלך.

אלא אם אתה מוודא, רצוי מראש (אם תצליח לצפות את המצב), שהנתיב פנוי.

אם תחתוך שמאלה ותקרה תאונה, יהיה לך מאוד קשה להוכיח אשמה של הרכב שחתך ראשון.

פורסם

ברגע שהוא חתך אותי כמובן הוא לחץ ברקס והמהירויות שלנו היו שונות לרעתי הייתי נכנס בו ב100 אחוז מאחורה

• תוכן חדש...