Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מרגיש שמיציתי את שורש, התבלו לי מאוד מהר. הבנתי שצ'אקו כבדות. ניסיתי כל מיני סוגי סנדלים בכל מיני חנויות יקרות כמו קלארקס, טבע וכו', אבל מתקשה ממש להחליט...

מחפש המלצה לסנדל עם בולמים טובים, כלומר נוחות מקסימאלית ושיחזיקו מעמד בהליכה בטיולים ושטח כנעל משלימה לנעלי הרים סקרפה ננגפה גורטקס שיש לי.

אני מטייל לעיתים קרובות בארץ ומתכנן לצאת לטרק במזרח בהמשך השנה.

ברור לי שבחירת סנדל תלויה בתחושה של הרגל וכו', אני פשוט מחפש כמה המלצות לסנדלים טובים ומשם נימדוד..

תודה,

מבין שאשלם בין 400-500 ש"ח

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לצ׳אקו יש גם דגמים קלים ורכים יותר. אני עם z/volv למשל, סנדלים מאוד נוחים. עברו לי תחת הרגליים שורש, טבע וליזארד - הצ׳אקו לא רואות אף אחת מהחברות האלה ממטר בנושא נוחות (עבורי כמובן, כל אחד והרגל שלו).

לגבי עמידות - עברו אצלי קיץ וחצי של שימוש יומיומי כולל שטח, לא מראים סימני בלאי. לגמרי שווה בדיקה בעיני.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מאוד מרוצה מצ'אקו (רק לאחר 3 שנים של שימוש יום-יומי בקיץ הם הראו סימני שחיקה/התבלות) ועדיין אני משתמש בהם לאחר תיקון אצל הסנדלר. סוליית ה- Vibram מאוד עמידה ואיכותית.

סנדל הרבה יותר מוצלח משורש, לטעמי.

פורסם

~

מילת עצה כללית לגבי סנדלים מהסוג הזה: תחשוב כמה צעדים קדימה (no pun intended) על היום בו הם יתרפקו לך על הרגל תו"כ תנועה. תעיף מבט על החיבורים ונסה לזהות את נקודות החולשה. תראה אם אפשר לעשות עליהם תיקון שטח עד ההגעה הביתה. זה נשמע קצת דבילי, אבל בסנדלים מהסוג הזה עם אופי השימוש הזה, השירותיות חשובה לא פחות מהעיצוב או הנוחות. לדעתי לפחות.

גילוי נאות: מתנייד מספר שנים עם סנדלי שורש שקניתי בחנות העודפים של החברה, התפרקו כבר שלוש פעמים תו"כ פעילות מאומצת ותוקנו בשטח עם לדרמן ואזיקונים. לא שיא הנוחות או היופי, אבל אחלה תמורה ל-30 שקל ששילמתי עליהם בזמנו. (ויש עוד זוג חדש בארון)

פורסם

זה היה הגילוי נאות הכי מצחיק ששמעתי מימיי... :-D

גילוי נאות אני גורב גרביים של Nike... גילוי נאות אני לובש בוקסר של ג'וצי...

פורסם
~

גילוי נאות: מתנייד מספר שנים עם סנדלי שורש שקניתי בחנות העודפים של החברה, התפרקו כבר שלוש פעמים תו"כ פעילות מאומצת ותוקנו בשטח עם לדרמן ואזיקונים. לא שיא הנוחות או היופי, אבל אחלה תמורה ל-30 שקל ששילמתי עליהם בזמנו. (ויש עוד זוג חדש בארון)

30שקל לשורש?

איפה אני קונה עכשיו עוד 2!

פורסם

שורש שרופים אצלי אחרי שנכותי מסנדלי "עודפים" שעלו 200 ש"ח והתפרקו אחרי חודש (!)

שלחתי אליהם את הסנדלים לתיקון בתוספת מכתב שזו לא האיכות של שורש שאני מכיר וביקשתי להחליפם. קיבלתי בחזרה סנדלים מתוקנות בתפירה גסה שהתפרקו אחרי חודש נוסף והושלכו לפח. אם זו תודעת השירות והאיכות שלהם אז לא תודה.

מצטרף להמלצות על צ'אקו. אומנם הסנדל כבד אבל צריך לזכור שסולייה עבה בולמת זעזועים, נושאת את משקל הגוף טוב יותר ופחות מתעוותת בתנאי שטח. יתרון נוסף הוא רצועות הקשירה והאבזם אשר לא נפתח במים כמו הסקוצ'ים בחלק מהדגמים של שורש והמתחרים.

אני יכול להעיד שהאמינות של הסנדלים האלה מופתית ומה שהתפרק אחרי כמה שנים היה סוליית הויברם שנפרדה מגוף הסנדל ועדיין משכתי איתו כמה חודשים טובים עד שרכשתי זוג חדש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מדדתי את הצ'קו וממש לא התחברתי, כבדות אבל ממש, רצועות דקות לוחצות ולא נעימות על העור וכו', לא רואה איך אפשר לעשות מסלול עם הדבר הזה.. הKEEN נראים מוזר ברמות יותר דומה לנעל מסנדל וככה זה גם מרגיש.

TEVA ממש חביבות אפילו במידה אחת מעל אבל לא היה מלאי..

בסוף גיליתי את השורש גובי, מסתבר ששורש הוציאו דגם חדש עם סוליה איכותית (סוף סוף), הדגם ממש אבל ממש נוח בשונה מהסטרים/קלאסי ונדבק לרגל!

ישר נחטפו מהחנות. :-D

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

פורסם

לפני הטיסה לתאילנד רכשתי שורש איכותיות שהרגישו לי מאוד נוח.

כל תאילנד קיללתי את הרכישה הזו, הרסו לי את הרגליים עם כל השפשופים....

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לפני הטיסה לתאילנד רכשתי שורש איכותיות שהרגישו לי מאוד נוח.

כל תאילנד קיללתי את הרכישה הזו, הרסו לי את הרגליים עם כל השפשופים....

על איזה דגם מדובר?

פורסם

יש לי keen שנקנו בארה"ב לפני שנתיים-שלוש. נראות קצת מצחיק, אפקט משיכה קצת מעל לקרוקס, אבל אין מסלול הליכה שבו אני נועלת אותם ואנשים לא מסתכלים בהתלהבות ואומרים שהם צריכים כאלה. הלכתי איתם במדבר, בהרים, בתוך מעיינות, מסלול שלם בתוך החצבני, ובאמת שאין עליהם. איכות חומרים מעולה, נוחים מאוד, סוליה אוחזת, לא מתבלה, קשיחה עם מספיק גמישות, הגנה על האצבעות, מתייבשים במהירות, מאווררים. קניה ממש מוצלחת מבחינתי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
מדדתי את הצ'קו וממש לא התחברתי, כבדות אבל ממש, רצועות דקות לוחצות ולא נעימות על העור וכו', לא רואה איך אפשר לעשות מסלול עם הדבר הזה..

להגיד ״לא התחברתי לצ׳אקו״ בלי לציין דגם זה קצת, סלח לי, מגוחך. יש להם באתר לא מעט דגמים, כמעט כל דגם מגיע בשתי ורסיות, עם לולאת בוהן ובלי ועם סוליות שונות. לזה צריך להוסיף את האפשרות לבנות לך סנדל קאסטום (סוליה, צבע, רוחב).

אני מניח שאתה מתכוון לדגם המסורתי (Z1) שבאמת כבד וקשיח ועבורי ממש לא נוח. פעם היה בארץ רק אותו. כמו שציינתי בהודעה קודמת, לי יש z/volv, שהם רכים, קלים ונוחים מאוד. ובינתיים גם עמידים. קניתי בארה״ב, אבל ראיתי אותם גם בארץ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...