Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לביטוח מקיף+חובה הכוללת נהג צעיר מאוד גבוהה ( מעל 9500שח) עבור ויטארה 2016. מסתבר שהחברה בודקת את התעריף עפ"י קוד משרד התחבורה. אצלי מופיע ברשיון 0299-0062. מסתבר שלאותה ויטארה יש עוד שני קודים. 0299-0071 0299-0053 ששם הצעות המחיר היה סביב ה- 6500 שח. למה בכלל קיימים קודים שונים עבור אותו הרכב בדיוק ובכלל בסוכנות סוזוקי שבה קניתי אותה לא ידעו להסביר איך מתקבל הקוד ממשרד הרישוי...

פורסם

הקוד משתנה מדגם לדגם בהתאם לאיבזורים של אותו הדגם וכו', אתה יכול לראות את זה בדרף כלל הPDFים של מחירונים.

באופן כללי ביטוח נהג חדש עולה הון לאחר כ שנתיים שלוש הוא כמעט יורד בחצי(מניסיון)

אם יש אפשרות להכנס בתת סעים של ביטוח רכב של אחד מבני המשפחה המחיר של התוספת יהיה בערך חצי במקרה הגרוע,עדיף לעשות את זה מאשר לשלם בין 9 ל10 אלף לביטוח

פורסם

הקוד שונה לרמות אבזור/גימור שונות כמו שנאמרו כאן.

סתם לדוגמא, לרכב שלי יש 3 רמות גימור. שלי הבינונית והיא יקרה ב-1500 ש"ח בערך לביטוח מאשר רמת הגימור הגבוהה. מוזר אבל ככה זה.

פורסם

מדובר על שלושה קודים לאותה רמת אבזור,סוזוקי ויטארה 2016 2T GLXV, ללא שום תוספות למעט קודן בגלל דרישת הביטוח (חבל...), שני קודים מופיעים בטבלה בסביבות 6500 ש"ח הקוד שלי בסביבות 9500 ש"ח. לא מובן מדוע בכלל יש ריבוי קודים לאותו דגם (גם קוד דגם של היצרן זהה) מאותו שנתון.

פורסם

תוודא באמת שחברת הביטוח מכירה במוביילאי, יכול להיות שזה הסיבה להפרש(למרות שב2 רמות הגימור הוא קיים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כל המכוניות מגיעות סטנדרט עם מובילאיי. לכל הקודים אותה רמת אבזור בטיחות 6 (בגלל המובילאיי) , דווקא הקוד שלי מקבל ניקוד גבוה יותר של 7 בגלל תוספת לזיהוי רמזורים. מוזר שלא מצוין שקיים DLR (אורות אוטומטית לנסיעה קדימה?). עדין לא נראה מוצדק תוספת של כמעט 3000 שקל על זה שקיימת מערכת שמזהה גם התמרורים. אני אדבר שוב לאחר החג...

פורסם

כנס לאתר משרד התחבורה ותחפש לפי קוד דגם מה כל קוד אומר... יכול להיות שהם לא מכירים במוביליי בדגם הספציפי שלך ותצטרך להציג אישור ממוביליי שהוא מותקן (סיפור לפי מה שקראתי פה בפורום)

• תוכן חדש...