Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את השמן הזה

https://www.vsemasla.com/castrol-transmax-dexron-vi-mercon-lv.html#!prettyPhoto

לפי הנתונים שרשומים עליו הוא תומך בכל התקנים של טויוטה כולל T-IV.

מהי תכולת השמן בגיר וכמה מתרוקן כאשר מפרקים גם את אגן הגיר (להחליף פילטר) ובנוסף האם העובדה שהשמן שקניתי הוא סינטטי עלולה להוות בעיה כאשר הוא יתערבב עם השמן הישן. האם להחזיר ולקנות שמן DEX-II ׁ(יש בחנות AC DELCO DEX III ) כפי שמופיע באוטו דטה ?

פורסם (נערך)

אם אתה עושה בשביל מישהו אחר עדיף כבר ללכת על שמן מקורי עלותו לא יקרה בהרבה.

רצוי גם להחליף פילטר אם ניתן ולא למחזר את האטם קרטר להזמין הכל חדש ומקורי על מנת להוריד את הסיכוי לתקלה.

עשיתי בזמנו יישור קו לרכב של ההורים של החברה(יונדאי אקסנט) בעזרת אסף החלפתי לאוטו שמן גיר מקורי+פילטר.

הגיר לא נהרס ולהפך חזרה התחושה של הילוכים לגיר

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לפחות 10 שנים מיום בהעלות הנוכחית לא הוחלף השמן.

לא ברור לי איך הגיר מתנהג, אני לא נוהג ברכב, הוא לא שלי.

נוהג עליו אדם מבוגר שלא נראה לי שיכול להבחין בדקויות של התנהגות גיר. כנראה שהגיר בסדר.

מטרת ריענון השמן היא למטרת שמירה ותחזוקת מנע של הגיר שלא ימות. יכול להיות שריענון שמן הגיר יוביל למותו של הגיר או לבעיות למיניהן ?

פורסם

שיהיה לך בהצלחה, אחלה רכב.

עם זאת לא ברור לי למה אתה מעדיף קודם כל להחליף שמן גיר על פני תיקון הרדיאטור והחלפת כמה תושבות, שאם הן מקוריות, יגרמו לרכב שלך להיראות ולהתנהג בדיוק כמו שיצא מהמפעל בלי קרקושים, רעידות ומכות.

בכל מקרה, הוראות היצרן לפי הספר רכב שלי אומרות שצריך להחליף כל 60K.

• תוכן חדש...