Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חושב שנעליים נועדו לכביסה במכונה וחוץ מזה, כשאר אתה מכבס במכונה מאוד חשוב לכבס אותם בנפרד,

כביסה של בגדים עם נעליים זה אסון (זיהום רב עובר לבגדים).

כביסה של נעליים גם מזהמת אבל כשזה לבד, המכונה מתנקה בסוף ומתייבש.., אל תחשוב שהדבק של הנעליים נועד לכביסה במכונה.. לדעתי זה מיותר וממש הורס !

אני למשל מנקה את הנעליים בעזרת מברשת ייעודית עם מעט מים סבון אבל בקטנה! (והם שורדים שנים-ללא קשר ביצרן)

[ATTACH=CONFIG]485296[/ATTACH]

חשבתי שמדובר באחלה כףכף עד שראיתי את כל התמונה918b70ba367b409f44a43a1c47981656.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ערב טוב לכולם .

הייתי היום בחנות ספורט , ביקשתי את האולטרה בוסט ולא היה את המידה שלי , ביקשתי להזמין .

מדדתי את הנייק פגסוס 33 ואני לא התחברתי , כמו ללכת על מזרון .

אני מכבס את הנעליים מסיבה אחת , לפעמים אני רץ בטבע ולא בחדר כושר והנעליים מתלכלכות ואני לא אוהב את המראה הזה , משוגע אני יודע .

לבנתיים אני מחכה לאולטרה בוסט .

:-)

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם (נערך)

אין לי את האולטרה בוסט, אבל יש לי את הpure boost, אחלה נעליים.

דחפתי לתוכם מדרסי גבס, מדובר בנעליים הנוחות שנעלתי אי פעם.

מחזיקות אצלי קרוב לשנה, נועל לעבודה.

יש קרעים פה ושם, אבל סביר לנעל הננעלת ביום יום ובסביבת עבודה.

את הניקוי אני מבצע בעזרת המברשת (כבתמונה המצורפת בהודעות מעל )

ועם אבקת כביסה.

פשוט מרטיב את הנעל, זורק עליה חופן אבקת כביסה ומשפשף עם המברשת.

שמתי עין על כמה דגמים באמזון, בקרוב כנראה אזמין.

מה המחיר של האולטרה בוסט בארץ?

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

אסיקס קיאנו ג'ל . אני כבר בנעל החמישית. (אצלי הן הנעליים היום יומיות.) עבודה / ריצה / חדר כושר.

בממוצע שנה. עד שהן נקרעות / הסולייה נשחקת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...