Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני משתמש כרגע בנעליים של אדידס . [h=1]ADIDAS CLOUDFOAM SATURN.[/h]מבחינת נוחות אני מאוד מרוצה אבל האיכות לא משהו .. , אחרי שני כביסות הדבק בסוליה התחיל להפרד קצת.

הם אצלי חמישה חודשים ושימוש ממוצע של שעה וחצי בשבוע .

אז אני מחפש משהו דומה אבל שישרוד לפחות שנה ( אני חושב שזה זמן ריאלי ).

בתקציב של עד 1000 שקלים אפשרי גם מהרשת .

מצרך תמונה של הזוג שברשותי .

תודה .

adidas-neo_cloudfoam-saturn_schwarz_7551100014347_v1.jpg

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אני תמיד הייתי הולך עם אסקיס .שמעתי מחבר על חנות בשם פרוראנר אמרתי נעשה סיבוב. יש לי קריסה של כף הרגל פנימה .באמת חנות שפעם ראשונה אתה בוחר נעליים ועולה על מסלול ריצה עם מצלמה .החלפתי 6 זוגות עד שראינו במסך שהרגל לא קורסת פנימה .לקחתי נעל של חברת HOKAONE יש לה בולם של 25 אחוז יותר מנעל רגילה .

פורסם

אני רץ עם מיזונו ריידר 15, מאוד מרוצה.

המדרך מאוד קשיח וצריך להתרגל לזה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני רץ עם ברוקס כבר 4 שנים, דגם Adrenaline ומאד מרוצה מהן.

לי יש קריסה וזה דגם עם תמיכה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא חושב שנעליים נועדו לכביסה במכונה וחוץ מזה, כשאר אתה מכבס במכונה מאוד חשוב לכבס אותם בנפרד,

כביסה של בגדים עם נעליים זה אסון (זיהום רב עובר לבגדים).

כביסה של נעליים גם מזהמת אבל כשזה לבד, המכונה מתנקה בסוף ומתייבש.., אל תחשוב שהדבק של הנעליים נועד לכביסה במכונה.. לדעתי זה מיותר וממש הורס !

אני למשל מנקה את הנעליים בעזרת מברשת ייעודית עם מעט מים סבון אבל בקטנה! (והם שורדים שנים-ללא קשר ביצרן)

121.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

גם מי שמכבס נעליים, שתי כביסות ב-5 חודשים נשמע מופרז, ואני בספק שהן נועדו לעמוד בזה.

נראה לי שכיבוס נעליים זה רק במקרה של לכלוך חיצוני קשה.

כדי לשמור על נעלי ספורט רעננות יש תכשירים שונים בתרסיס או בטלק.

פורסם

לי היו את אלה אדידס ultraboost

http://www.adidas.co.il/he/products/ultraboost?destination=products/men/1

כזאת נוחות עוד לא ראיתי,עבר אליהם מאסיקס אנימבוס גל ואדידס פשוט הרבה יותר נוחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מצחיק שכל אחד מדבר כאן על נוחות וזורק איזה דגם אחר.

אם יש משהו שלמדתי על נעליים, היא שכל נעל מתאימה לרגל ולמשקלים שונים

אנשים חושבים שאם קונים נעליים לפי מותגים זה מתכון לקבל נעל מעולה, אבל לאו דווקא זאת הנעל המעולה בשבילך.

אני עם ברוקס כבר למעלה מ 5 שנים, ניסיתי לבדוק נעליים של 800-900 שקל של נייק ועדיין זה לא מתקרב לנוחות של הברוקס.

ניסיתי גם ברוקס אדרנלין ושאר דגמים, שום דבר (לצערי, כי כבר נמאס לי) לא נוח לי כמו ה beast.

בחנות של ברוקס בחולון מישהו בודק את הריצה וההליכה שלכם ומתאים לכם את הדגם שאתם צריכים.

מישהו פה כתב על מקום נוסף שעושה את זה - ככה קונים נעליים.

• תוכן חדש...