Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ביפו, רמלה, לוד ניתן לקנות לחם כרגיל בפסח?

כי לא סביר שהעסקים שנמצאים בבעלות ערבית יצייתו לחוקים שנובעים מיהדות.

האם גם המסעדות פועלות כרגיל?

יש לכם המלצה למאפיות או למקום שניתן ללכת כרגיל לנגב בו חומוס, או להוריד איזו לאפה עם שווארמה, או פיצה בפסח?

פורסם

בכל מקום בו לא חיים יהודים

אבל הכי משעשע הוא שבמסעדות של לא יהודים מציעים לך גם אפשרות לקבל מצות במקום פיתה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פיצה בפסח (ומומלץ גם בכל שאר ימות השנה) - פיצה צ'ילי ברחוב הלל בירושלים (מעט אחרי ארומה המקורי).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אחרי פסח האחרון בו פתחתי שרשור חיפוש אחר פיצה , גיליתי שבמתחם פז סנטר, עוקף רמלה יש פיצה דומינוס רגילה

גם הפסח אפקוד את ההמקום וארכוש פיצה בסתר

פורסם
פיצה בפסח (ומומלץ גם בכל שאר ימות השנה) - פיצה צ'ילי ברחוב הלל בירושלים (מעט אחרי ארומה המקורי).

חולק עליך בקשר לפיצה צילי, אולי טעים אבל יחס מגעיל ללקוחות ובנוסף יקר בטירוף.

מה שבטוח שאחרי הפעם האחרונה שלי שם הם שרופים מבחינתי.

פורסם

מעניין, אני אוכל (או נהגתי לאכול) שם לא מעט ואף פעם לא נתקלתי ביחס מגעיל. אפשר לשאול מה קרה בפעם האחרונה שלך שם (ומתי זה היה)?

לגבי המחיר - זה כבר עניין סובייקטיבי, אבל אני מסכים איתך. לא זול.

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה אומר על היחס ללקוחות.

אני מגיע אליהם מידי פעם, לפעמים עם משפחה ולפעמים עם חברים וכולם תמיד מאוד מרוצים. מאוד סבלניים ושרותיים לגחמות הילדים בעיקר כשזה מגיע לפיצות מחולקות עם תוספות שונות, פיצות מחולקות ל-3 (חצי ו-2 רבעים שונים) או פיצות מחולקות ל-4 (כל רבע עם תוספות אחרות).

כמובן שלמגוון התוספות שיש להם להציע אין מתחרים באזור ירושלים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בכל הערים המעורבות המאפיות עובדות כרגיל אפילו יותר.

בלוד תמצא מה שאתה רוצה כולל מסעדות. (בעיר העתיקה ליד השוק)

פורסם
מעניין, אני אוכל (או נהגתי לאכול) שם לא מעט ואף פעם לא נתקלתי ביחס מגעיל. אפשר לשאול מה קרה בפעם האחרונה שלך שם (ומתי זה היה)?

לגבי המחיר - זה כבר עניין סובייקטיבי, אבל אני מסכים איתך. לא זול.

מוזר מאוד מה שאתה אומר על היחס ללקוחות.

אני מגיע אליהם מידי פעם, לפעמים עם משפחה ולפעמים עם חברים וכולם תמיד מאוד מרוצים. מאוד סבלניים ושרותיים לגחמות הילדים בעיקר כשזה מגיע לפיצות מחולקות עם תוספות שונות, פיצות מחולקות ל-3 (חצי ו-2 רבעים שונים) או פיצות מחולקות ל-4 (כל רבע עם תוספות אחרות).

כמובן שלמגוון התוספות שיש להם להציע אין מתחרים באזור ירושלים.

פעם אחרונה הייתה לפני כשבוע, מוצ"ש, מגיע ומבקש משפחתית שעליה חצי פסטו וחצי משולשת שבתור פיצה שלמה התוספות עולות אותו מחיר, מבקשים 107 (כלומר עוד 11 שקלים על זה שביקשתי חצי חצי ולא שלם), שאלתי איך ולמה והמוכר פשוט התחיל לצאת עליי שאני הראשון ששואל וככה זה ושחצי חצי יותר יותר תוספות ממגש שלם (??), סיכם את זה בזה מה יש ואם לא טוב לך אל תאכל פה, בכל אופן ליחס כזה לא מגיעה פרנסה ולכן מבחינתי המקום שרוף, אולי הפיצה טעימה אבל כמו שאמרתי יחס קונה יותר מאוכל טעים.

פורסם

^ חבל לפסול מקום שאתה נהנה בו בגלל מוכר אחד אדיוט שכנראה יעלם תוך כמה חודשים.

לא עדיף ליידע את המנהל שהעובד שלו מתייחס ככה ללקוחות?

פורסם
^ חבל לפסול מקום שאתה נהנה בו בגלל מוכר אחד אדיוט שכנראה יעלם תוך כמה חודשים.

לא עדיף ליידע את המנהל שהעובד שלו מתייחס ככה ללקוחות?

אין לי כוח או חשק לרדוף אחרי אנשים כדי שיגלו את מי הם מעסיקים, אם הם לא יודעים אז כנראה שזאת בעיה שלהם.

במיוחד אחרי הקטע עם החצי מגש.

פורסם

שים לב, אני מצדיק אותך לגמרי. ד״א, אני לא נתקלתי מעולם בתמחור ההזוי הזה בצ׳יליס, כך שכנראה נפלת על עובד שבנוסף להיותו גס רוח גם לא יודע את העבודה.

אבל חבל בעיני שאתה מוכן לוותר ככה על מקום שאתה אוהב בגלל עובד אחד מקולקל. לא תמיד המנהל יכול לתפוס את הדברים האלה תוך כדי המשמרת. אני יודע שאם הייתי המנהל שם הייתי רוצה שתפנה אלי וגם תתן לי הזדמנות לפצות אותך.

(למען הסר הספק, אין לי שום קשר למקום ואני סה״כ לקוח [בד״כ] מרוצה.)

• תוכן חדש...