Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הפגושים עשויים מחומר פלסטי.

יש לי פגושים כהים ְ

האם יש מוצר / אביזר כלשהו לשמור על הפגושים מפני דפיקות ושריטות קלות ?

לא פס גומי שלאחר זמן מתחיל להתקלף ולכער ...

תודה

פורסם

ה best bet שאני מכיר לפגוש זה clearbra.

כן, אתה יכול לשים נאנו שיגן משריטות קלות (לא מדפיקות) אבל בו נודע בזה הפגוש הקדמי מקבל את רוב החרא מהנסיעה.

תחפש ב ebay גליל של clearbra ותעשה לעצמך קצת DIY בסופש עם מים, סבון, כרטיס פלסטיק ופן.

ולא אל תקנה clearbra שמגיע כספריי.

אני אישית הזמנתי גליל כזה ואפרסם שרשור מדריך של היישום של זה.

פורסם

אצלי יש ציפוי חזית מלא ב-PPF. למתקין מקצועי זה לקח יום וחצי, מניח שאם הייתי עושה זאת לבד זה היה סיוט. מה כן, זה תלוי מאד ברכב, בטייפ אר המבנה מאד מורכב.

פורסם

מה העלות של זה אצל בעל מקצוע? צריך לחדש PPF/חזיהכמו שצריך לחדש ננו? והאם החלק עדיין מרגיש כמו שהוא במקור (הייתי רוצה לעשות את זה גם על הפגוש וגם על מכסה המנוע)?

פורסם

^^מדבקה זה לא עסק זול, עלות טמבונים תהיה לך בערך 1500 שקל, מכסה מנוע סביבות 1000 אולי מעט יותר.

נאנו זה עיניין של זמן עד שהוא מתכער(כמו מדבקה אבל על הדרך הוא מאבד מהיכולות שלו) אך לאומת מדבקה אותו צריך להוריד בפוליש.

ההרגשה אחרי הסרת מדבקה(במידה והיא לא ספגה יותר מידי מכות כאלה שיכלו לנזוק צבע מתחת) מחזירה בגדול את הלוק המקורי של הצבע.

• תוכן חדש...