Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני ומעניין בין 60K-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה120 תרגיש איטית יותר מה170 ללא ספק.

מה שכן ראיתי לא מעט שביצעו עדכון תוכנה למנוע הנ"ל גם בג'ולייטה וגם במיטו, מעלה את ההספק לכ-150 כ"ס ופה כבר ההבדל לא יהיה כזה גדול.

אני דווקא הייתי מעדיף את ה170 מלכתחילה.

לדעתי האקובוסט הכתומה מדהימה, אני הייתי קונה אותה במקום הג'ולייטה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא לייעוץ נוסף לפני פסילה של ג'ולייטה, הרוב המוחלט טוען שהרכב אמין, כרגע מבדיקה של 3 רכבים - ל2 החליפו מנוע, ולשלישית החליפו מולטאייר פעמיים ( פעם ראשונה לאחר 19K ושנה על הכביש ) מה אני מפספס פה?

האם באמת האמינות שלהם שנויה במחלוקת? לפסול על הסף או להמשיך לחפש?

לביינתים זה הרכב שהכי מדליק אותי בתקציב הנוכחי.

תודה לכולם.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

איפה ראית שיש לה בעיה עם ידני? להיפך הוא הנכון אני מתכנן להשאיר לה את הגטס שלי שהוא ידני.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בינתיים misterb פרסם את הרכב שלו למכירה. נראה בדיוק מה שאתה מחפש. בהתחלה לא סבלתי את הפוקוס אבל לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ אתה בעבודה(פוקוס ליסינגומטית) ומעבר לקיה סיד אני מבין שהפוקוס בהינתן גיר נורמלי ומנוע מעניין רכב מעולה וזה בדיוק מה שיש למיסטר.

• תוכן חדש...