Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיר בישול איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגיל אתם אלופים. אנסה את מה שהמלצתם. נמאס לי שהפלוב (קישור למתכון) נדבק לתחתית של הסיר ולא בא לי לפזר שם 4 ליטר שמן.

אין לך ברירה, כמות תעשייתית של שמן זה חלק אינטגרלי מהפלוב.

ואני אומר לך את זה בתור אחד שאוהב פלוב ושונא שמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ואדים. זה מנהג שהחלו לעשות בארץ.

הפלוב המקורי שסבתא שלי מכינה מכיל מעט מאוד שמן, וכל השומניות שלו שעוטפת את האורז מגיעה מהשומן של הבשר שנמס תוך כדי הסגירה ראשונית.

ואז נכנסים פנימה הירקות לטיגון קצרצר בשומן של הבשר ואז אורז ל-60 שניות טיגון ואז מכסים במים.

אחרי שזה מוכן לוקחים מלמטה כל האורז מעורבב עם הירקות והבשר השומני ואתה מכניס את הביס הזה לפה.

או מיי גאד. איך בא לי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שכנעת אותי, מתי היא מכינה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מתפלל שבמהלך חו"המ :)

אם יהיה אני אשלח לך פרטית, אתה מנתניה לא? צלחת תחכה.

אם היא לא תהיה במצב הכנה, אני אנסה לאלתר משהו, אבל לא יוצא לי כמוה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעולה, אצפר אתכם במנת פלפלים חריפים הישר מהמקפיא

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי 4 סירים ותבניות שונים של Arcosteel. יש להם ציפוי hard anodize והם קלים לניקוי יותר מכל ציפוי טפלון. הייתרון של ידיות המתכת הוא שאפשר להתחיל את הבישול על הגז ולהכניס את התבשיל לתנור להמשך הבישול.

אני משתמש גם בסיר ברזל יצוק עם ציפוי קרמי, מתאים יותר לבישול איטי, אבל הסירים האלה יקרים וכבדים מאוד.

אני מניח שיש עוד סירים באיכות דומה ל-Arcosteel, אבל מבחינתי הם מוצר טוב מאוד.

• תוכן חדש...