Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כך או כך אגיע. כמו גם חברי פורום אחרים, יש מקום חניה שהוא פחות או יותר של CF ואני מכיר כמה אנשים שמחנים שם באופן קבוע כמוני. הוא הכי מרוחק וללא אורות אז כל מי שבא לחפש הונדה סיוויק עם נאונים לא בא לשם.

יוסי.

אפשר לדעת איפה בדיוק נמצאת החנייה המדוברת?

תודה.

פורסם

היית פעם במפגש?

מאחורי האצטדיון, יש כמה חניות שבכל חניה יש גם מין בר, באולניג סנוקר ומקומות דומים.

זה פשוט כביש ישר של כ-200 מטר בערך עם אפשרות לפניה לחניות בצד ימין.

כשאתה נכנס לאזור המפגש, יש חניה של באולינג, ממשיכים ישר, יש חניה של סנוקר ואולי עוד חניה של מקום אחר בין לבין.

ממשיכים עד החניה האחרונה ששם יש בר, עם פרסומות של בירה קאלסברג (בצבע ירוק), ואם תגיע למקום בשעות הערב כשאין כבר אור טבעי של השמש, תוכל לראות שהחניה הזאת בניגוד לאחרות לא מוארת ע"י עמודי תאורה והתאורה היחידה היא של הבר עצמו.

אם תבוא פעם ותמצא תבין שזה שטויות וממש לא בעיה למצוא את המקום.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם תארגנו עוד כמה נרגילות יהיה אפשר לפתוח מיני טראבין שם :)

מישהו קרא לי?? :-D

מוכן להתנדב להביא נרגילה :wink:

אוהד, מפגש רנו עוד תקף אני מקווה...(?)

אדם.

• תוכן חדש...