Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולך רגל במעבר באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי לדעת האם דוח על מעבר חצייה באור אדום (הולך רגל) צובר נקודות על רישיון הנהיגה במידה ויש ?

ושאלה שנייה מה הדוח בכלל על דבר כזה אם ידוע למישו ?

ועוד שאלה אחרונה האם רק שוטר יכול להביא דוח כה במידה ועוצר אותך או שגם מצלמות במוצבות בצמתים ודברים כאלה ?

עריכה אחרונה על ידי lsdaniel
פורסם

לא צובר נקודות ברשיון. תחשוב על מישהו בלי רישיון נהיגה שחצה באור באדום, לאן ילכו הנקודות?

נראה לי שזה קנס של 250 שח, אולי אפילו פחות. יש מצב שתמצא את זה בחיפוש זריז בגוגל.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

במידה וזאת עבירה שיש לה נקודות - אז הנקודות משויכות לרישיון הנהיגה.

בכל מקרה - העבירה נרשמת לחובתך, ובמקרה של עבירה בתור נהג - העבירה כהולך רגל נלקחת בחשבון.

פורסם

100 ש"ח אפס נקודות

כל העבירות שהולך רגל יכול לבצע הם עבירות קנס בלבד ולא מקבלים עליהם נקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...