Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להחליף שמן גיר ברכב , גם בגלל 170.000 ק"מ וגם בנסיעה יש דחיפה של הגיר שמתי פעם תוסף וזה נעלם לשנה , אבל לפי דעתי הגיע הזמן להחליף

מס שאלות :

1.שמן תיבת הילוכים אוטומאט למאזדה 3 שנת 04 מנוע 1.6 , מחפש שמן טוב

2.ראיתי בספר טיפולים שנכנס בכמות שמן 7 ליטר נשמע קצת הזוי

3.הבנתי שיש גם פילטר שיושב בפנים שאותו מחליפים גם ?

פורסם

המומנט הוא 36Nm

רוקן את השמן מהבורג, תמדוד כמה יצא (לדעתי בסביבות ה 3 ליטר).

מלא דרך המדיד אותה כמות שיצאה.

לאחר מכן יש להניע את הרכב, להעביר בין p-r-n-d וחזרה ל p פעמיים, להישאר בכל מצב 3 שניות.

לאחר מכן בדוק מפלס שמן גיר דרך המדיד, הבדיקה מתבצעת כשהמנוע עובד וידית ההילוכים על P.

שלומי

פורסם

אם כבר מחליפים שמן גיר(3-4 קילו זה החלפה חלקים כי במערכת נשאר בערך 3) בק"מ כזה גבוהה למה לא להחליף גם מסנן ?

מה רע בשמן של מוטוקראפט הגלון האדום? (MERCON V)

פורסם

מה שרשום לי בספר טיפולים שמן atf m-v

לא מרוקנים תשמן בהילוך N? ואז למלא ולעביר בין הילוכים כי הילוך נוטראל או במצב נטראלי והילוך P הוא משולב בין D-R , מה שקורה שבהילוכים כאלה נשארת כמות ,שלומי איפה ראית תמומנט הזה ? תקנו אותי אם טועה , (ודרך הגב אני מתכוון להחליף הכל אטם , פילטר , רק מתלבט בין חברת שמן איכותית

פורסם

אחרי הרבה חיפושים מצאתי ששמן של מוטוקראפט מקרון V לא ממש מתאים .

ומצאתי ששמן של קסטרול עומד בתקן M-V הדרוש וגם מחיר לא רע בכלל 6030750-5710.jpg

• תוכן חדש...