Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על מכונה שעובדת על גז (גם בשביל פעמיים בחודש) , מה שהעלת נראה טוב אבל אני חושב על עמידות ושימוש נוסף, מכונה שעובדת על גז זה כייף, לנקות דברים מסביב לבית, את הdriveway, את הקירות החיצוניים, את הגג ועוד.

יש לי כמה מכונות כאלו, של הונדה, שוות כל דולר.

אני חושב שדבר כזה הוא מצויין לשימוש ביתי והמחיר נעים לעין:

Champion 2600-PSI 2.2-GPM Dolly-Style Gas Pressure Washer https://www.amazon.com/dp/B06XPCGSKT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_wSAlCb3SFVKE5

לרכב קניתי מכונה לניקוי בקיטור, מנקה את הגריל מצויין :)

זאת:

McCulloch MC1385 Deluxe Canister Steam System https://www.amazon.com/dp/B00G00BTEA/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_TTAlCbY3AA0B5

אני מנקה איתה את הרכבי עבודה מבפנים, תענוג.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם
חברים נכבדים אשמח לקבל המלצה על מכונת שטיפה + אקדח קצף לשטיפת הרכבים. לא מחפש משהו יקר וסופר מקצועי,אלא משהו לפעם/פעמיים בחודש.

ראיתי שיש הרבה המלצות על זה:

https://www.amazon.com/Joe-SPX3000-Pressure-14-5-Amp-Electric/dp/B00CPGMUXW/?creativeASIN=B00CPGMUXW&linkCode=w61&imprToken=E3c2ElQ3NYSvgwt3ULTNaw&slotNum=9&tag=car-search-20

מה אומרים?

יש לי את המכונה הזו בדיוק.

עובדת מצוין, מגיעה עם 5 ראשים - אני משתמש בהכי פחות אגרסיבי עבור שטיפת הרכב (45 מעלות נדמה לי).

הראשים האחרים מוציאים מים בלחץ מאוד גבוה ולא מומלץ להשתמש בהם על רכב, אפשר להשתמש בהם לניקוי קירות וכו׳.

הזמנתי גם תותח קצף וסבון honeydew, קל לתפעול ועובד אחלה. אני משתמש בקצף בשביל סיכוך נוסף, אם אתה רוצה את הקצף בשביל ״להוריד לכלוך קל״ - אל תרכוש את זה, זה לא מוריד יותר מדי (אם בכלל).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גם לי יש את: Sun Joe SPX3000 עובד סבבה. קצת הכבל חשמל קצר לי אבל זה בגלל ששקע החשמל נמצא בקצה הגראג׳.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז בסופש הזה התפנה קצת זמן ופרוייקט השולחן כמעט הושלם. מה שנשאר זה לקנות קאסטרים עם מעצורים והשולחן יהיה גם נייד.20190105_202842.jpg20190105_202804.jpg

פורסם

אני חושב שליסינג זה דבר גאוני לאנשים עם נסועה שנתית ממוצעת.

אתה משלם מקדמה ותשלום חודשי לתקופה ויש לך רכב חדש, בסוף התקופה הסוכנות תתן לך הטבות לא רעות בשביל שתיקח רכב חדש.

היתרון הוא שאתה לרוב משלם את ירידת הערך שהרכב יספוג במהלך שלוש השנים הראשונות, החסרון הוא הגבלת הנסועה.

רוב עסקאות הליסינג מתירות לך 10000 מייל בשנה, במכוניות יוקרה גם 6000 מייל בשנה זה די סטנדרטי, כל מייל מעבר למספר המוקצה לך יחוייב בתום החוזה.

הסכום אותו תשלם תלוי בציון הקרדיט שלך ובמקדמה, אם יש לך קרדיט מצויין אתה יכול להנות מדילים מגוכחים.

אם הייתי צריך רכב שני לאשה, רכב שיסע מהבית לעבודה ולסופר אז ליסינג היה אופציה עבורי, לצערי אני נוסע יותר מדי ואני מפונק מדי בשביל להתחייב לרכב אחד לשנתיים/שלוש.

למה אנשים קונים רכבים?

יש עסקאות מימון נהדרות, אם אתה רוצה רכב בלי הגבלת זמן/נסועה או אם הקרדיט שלך לא בשמיים אז רכישה היא אופציה (שגם עליה אני מוותר בגלל הנסועה שלי).

haters will hate

פורסם

כל זה נכון, אבל אני סבור כי החיסרון האמיתי של ליסינג אינו (רק) הגבלת הנסועה - אם בכלל (כי ל*רוב* משקי הבית הגבלת נסועה זה לא סיפור גדול) - החיסרון הוא שאתה משלם יותר על הרכב בגלל שאתה רוכש רכב חדש, וירידת הערך אינה נמדדת במונחים אבסולוטיים (ודועכת עם הזמן).

קרי, השאלה האמיתית היא בין ליסינג למשומש.

כשרוכשים רכב *חדש* בארה"ב, כיום, כל עוד אין בעיה עם הגבלת הנסועה אין סיבה ממשית לרכישת קאש/פייננס. הסיבה היא בעיקר פסיכולוגית (יש אנשים שמתקשים להחזיק במוצר שאינם בבעלותם המלאה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Bostitch BTFP02012 6 Gallon 150 PSI Oil-Free Compressor https://www.amazon.com/dp/B00UHNM1R0/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lwQmCbC41Y8RD

זה טוב מספיק.

יש לי משהו בסגנון בגראז', אישית אני מעדיף מיכל גדול יותר, כשאני מנפח את הצמיגים של הטנדר (80psi) או הטריילר (100psi), הוא נכנס לפעולה כמה פעמים.

haters will hate

פורסם
פשוט ויפה, פשוט יפה.

עכשיו תבנה רהיטים לגינה? זה בדרך כלל השלב השני...

תודה!

אכן, השלב הבא זה ספסל לגינה.קצת לפני יש לי עוד מגדל למידה לבנות לחבר שראה ואהב.

משהו נוסף שלגמרי נמצא בתוכניות הוא שולחן עם נהר אפוקסי. אני צריך עוד להשתפשף קצת לפני כדי לעשות את זה כמו שצריך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש אצלנו דרך החברה הנחות בקניית רכב בחדש מפורד ולינקולן, מעוניינים בפורד אקספלורר, מישהו יכול להגיד לי אם זה הנחה מספיק טובה?

Capture.PNG

פורסם

תיכנס לcars.com , המחירים שם יאירו לך את הדרך..

אם אין לך בעיה עם חדש 2018 אז תחסוך הרבה Screenshot_20190121-085804_Carscom.jpegScreenshot_20190121-085832_Carscom.jpegScreenshot_20190121-085907_Carscom.jpeg

haters will hate

• תוכן חדש...