Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק לגבי הגולף.

אמנם אין לי ניסיון עם הרבה רכבים, אבל הגולף הוא האוטו הכי שקט שיצא לי לחוות. רעשי המנוע בעיקר מבודדים ברמה גבוהה מאוד.

מה שכן, החל מאזור ה-110 קמ"ש יש קצת רעשי רוח מהמראות, בעיקר על כבישים פתוחים מאוד (בלי מבנים/עצים/גבעות מסביב). זה עדיין פחות מרעיש מברכבים אחרים שנסעתי בהם, אבל כמו שצויפר העיר לגבי רעשי הצמיגים מהסונטה, כששאר הרכב כ"כ שקט, הרעשים שכן חודרים פנימה נעשים צורמים יותר.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתר עם פירוט עצמת הרעש במהירויות שונות במרבית המכוניות מהשנים האחרונות.

צריך לזכור שכל 3 דציבלים זה פי 2 בעוצמת הרעש. כך ש-66 זה שמינית מהרעש של 72.

dba הוא מדד שמתייחס לאוזן האנושית ועוצמת הרעש שהוא מודד היא הרעש שאדם עם שמיעה תקינה ונורמלית יחוש.

http://www.auto-decibel-db.com/

פורסם

מאוד הופתעתי מבידוד הרעשים של הוולוסטר (מהפעמים הבודדות שיצא לי לנסוע באחת) ; יתכן שזה היה המצב עם אקזמפלר ספציפי ולא משקף על הכלל, אך במהירויות גבוהות היא הפגינה שקט מופתי.

פורסם

ההבחנה שלך לגבי הסופרב היא הפתעה לרעה בשבילי כיוון שגרסת ה 280 כ"ס זה רכב שהיה מועמד עיקרי מבחינתי לרכישה ! אני הבנתי שהוא עומד בקנה אחד עם הפאסאט בבידוד הרעשים, כשלפאסאט אולי יתרון ממש מזערי.

ברמות האבזור הבכירות של הסופרב ישנה מערכת ביטול רעשים אקטיבית. יצא לי לנהוג רק ברמת הגימור סטייל כך שאין לי מושג מה ההשפעה. צריך לזכור שעצמת הרעש זה לא כל הסיפור, אלא גם התדר וכו'. אני די בטוח שקורולה חדשה שקטה יותר מכל אמריקאית מיושנת, אבל אני מוכן לסבול כל היום v8 בשרני ולא יפני צווחן.

פורסם
אני די בטוח שקורולה חדשה שקטה יותר מכל אמריקאית מיושנת, אבל אני מוכן לסבול כל היום v8 בשרני ולא יפני צווחן.

לא נכון.

האמריקאיות, בייחוד אלו שיוצרו בשנות ה 70' והיו בעלות מנועי V8, היו שקטות בצורה יוצאת דופן, גם במונחי זמננו.

ולא רק מבחינת רעש מנוע, שהיה מוחרש לחלוטין; אפילו מאוורר המזגן היה חרישי לחלוטין וכמויות הבידוד העצומות דאגו להשקטת יתר הרעשים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני חושב שלבקש את רכב השקט ביותר בלי להתיחס לקטגוריה שאליה הרכב משתייך ו/או קבוצת מחיר דומה ההשוואה חסרת תכלית

אין דינה של רינג רובר ודינה של טסלה אותו הדבר , גם אם הם על משבת מציר דומה , ואני לא מדבר על מחירים בארץ הקודם.

רכבים גבוהים יוצר עם צמיגים רחבים יותר יכניסו לרוב רעש כביש גדול יותר עקב מבנה הרכב .

אינני מבין את מטרת פוטש בחיפוש אחר הרכב השקט ביותר.

פורסם

ראיתי איזו סרטון על סדנא במתמחה בבידוד רעשים ברכבים על ידי איטום מקצועי. שאלו את בעל הסדנא איזה רכב שלדעתו מיותר לבודד ושהרכב מגיע כבר מבודד היטב מהחברה . הוא ענה שאודי a8

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

סע פעם בלינקולן קונטיננטל MK5 או קאדילק דה וויל, ותבין לבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מכוניות סטנדרטיות ולא חשמליות -

ניסאן מקסימה מתחילת שנות ה 2000 (2001-2003) שקטה מאוד. (ואמינה)

רנו סניק 1999-2001 מנוע 1600 אוטומט - גם מאוד שקטה*.

* כשאתה ממתין בצד הדרך לגרר

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רז, לקסוס GS450H ללא ספק אחד הרכבים שהומלץ כנוח מאוד ומצטיין בתחום בידוד הרעשים אני בהחלט אצטרך לעשות נהיגת מבחן, לצערי הוא יקר כחדש אז רק כרכב יד שניה.

גדוש את הפורום:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2269/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1--GS450--%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגולף באמת שקטה לעומת רכבים מאותו הסגמנט אבל בהשוואה לסופרב או 508 זה בכלל לא אותה הליגה.

מעבר לכך זה ברור שהרכבי פאר/סלון יהיו השקטים ביותר.

פורסם
אתר עם פירוט עצמת הרעש במהירויות שונות במרבית המכוניות מהשנים האחרונות.

צריך לזכור שכל 3 דציבלים זה פי 2 בעוצמת הרעש. כך ש-66 זה שמינית מהרעש של 72.

dba הוא מדד שמתייחס לאוזן האנושית ועוצמת הרעש שהוא מודד היא הרעש שאדם עם שמיעה תקינה ונורמלית יחוש.

http://www.auto-decibel-db.com/

קישור מעולה ! תודה רבה. אני מגיע מתחום של אודיו אז העובדות לגבי הכפלה בעוצמת רעש ידועות לי יחד עם זאת נחמד מאוד שציינת זאת על מנת שאחרים ידעו.

גדוש גדשתי רז. תודה :mm_yeah:

אז מתוך הקישור לאתר אלו עשרת הרכבים השקטים ביותר שיש בסדר יורד:

1. Lexus LS 2013.

2. Lincoln MKT 2010.

3. Lexus ES 2012.

4. Mercedes S 2016.

5. Lexus GS 2014.

6. Cadillac CTS 2014.

7. Audi A8 2013.

8. Acura RLX 2013.

9. Mercedes E 2016.

10. BMW 7 2016.

ובכן כפי שניתן לראות חלק ניכר מההמלצות שניתנו פה מגובות במדידות מוכחות קרי A8, קאדילאק,לקסוס,לינקולן,וכו'.

מה שאותי הפתיע זה שכמות די ניכרת של בוחנים מאתרים מקצועיים (ניתן לראות ביוטיוב) טוענים שהלקסוס אף נוחה ומבודדת יותר מהגרמניות אודי מרצדס ו BMW מסדרות הסלון ! בהחלט הפתעה בשבילי.

• תוכן חדש...