Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע "חבר" של סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייטי בהחלט בגיל מופלג, אך היא עדיין יכולה ללמד דבר או שניים את היריבות הצעירות יותר.

למשל בהשוואה ישירה מול האטקה, אני חושב שהייטי עדיפה.

במה למשל?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כחבילה כוללת - העיצוב, אמנם עניין של טעם אך בעיני הוא מוצלח יותר בייטי. לייטי מתלה אחרי מוצלח יותר עם נוחות עדיפה, היא מרגישה איכותית יותר, היא לא פחות מרווחת ויותר פרקטית עם כיפולי הכסאות שלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לגבי הפרמטר של המרווח הפנימי אני יכול להגיד לך חד משמעית שלאטקה מרווח רגליים במושב האחורי גדול משמעותית מהייטי ובכלל מרווח ברכיים גדול מאד וממש מפתיע, מרווח דומה לרכב מנהלים מרווח או ג׳יפון גדול יותר וגם מהמרווחים שבהם. בייטי מרווח הרגליים קטן במושב האחורי קטן, למעשה הוא זהה לחלוטין למרווח בסקודה אוקטביה מהדור הקודם.

כמו כן תא המטען בייטי זערורי, באטקה הוא ענק וגם כאן שוב מדובר בנתון מפתיע לגבי האטקה.

(ואני בדקתי את הייטי היטב היטב, למעשה הזמנתי כזאת מהסוכנות לפני כמה שנים ולאחר מכן ביטלתי את ההזמנה בגלל הבעיה בפרמטרים הנ״ל).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני מסכים עם ירוק. למי שצריך מרחב - אין מה להשוות בכלל. וגם זה נחמד שמישהו חושב שהיטי מעוצב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאמת אני מחבב את העיצוב של הייטי לפני המתיחת פנים. לגבי כל השאר אין מה להשוות לאטקה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

דינאמית, הייטי עדין יותר טובה (פחות סרחי עודף מאחור, מתלה אחורי מתקדם יותר). היא יותר הדוקה, יותר כיף לנהוג בה והיא גם יותר נוחה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...