Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע אתה חייב להפסיק לתרץ את הקניה שלך, כי אתה באמת מתחיל להשמע כמו התאום של OUTLANDER ומספיק לנסות ולהפוך את הרכב שלך למשהו שהוא לא, כי בסוף זה הופך לפתטי משהו.

בנוסף, כבר פעמיים ציינת כמה ה״מנוע הרציף״ תענוג וכבר העירו לך שלא המנוע רציף אלא הגיר.

אתה אשכרה לא סובל את האאוטלנדר וזו זכותך גם אני לא סובל וואגיות ובכל אשכול שאני רואה מישהו מתעניין אני חייב להזהיר אותו מהנסיון שלי.

לא ברור לי אם אתה מסתמך על הנסיון של גיסך/שלך/של כתב כזה או אחר או בכלל מהנתונים היבשים.

לא לכל אחד הרכב הזה מתאים לא כל אחד יהנה ממנו אבל אני כן!

ובא לי לספר חוויות עם הרכב, וכשאני כותב מנוע רציף אני כמובן מתכוון לפעילות הרציפה שלו בזכותך הגיר כמובן אבל המנוע עובד ברצף בלי ירידות ועליות סל"ד, אנחנו לא ילדים בני 12.

כמובן שכתבתי גם חסרונות ובשום מקום לא כתבתי שזה פורש 911 מושלמת.

בקיצור אם לא נאה לך לראות מישהו שנהנה מרכב שאתה לא אוהב אתה ממש לא חייב להיכנס לשרשור יש עוד עשרות אחרים על רכבי vag עם dsg צולע שרוצים לשמוע כמה הרכב שלהם טוב

פורסם
הוא לא מתרץ את הקניה שלו. הוא פשוט כותב שלדעתו זה הרכב הטוב ביותר בסגמנט!

בכל פעם מחדש אני נדהם לראות איך אנשים פה מסרבים להאמין שבנאדם קנה אאוטלנדר והוא פשוט נהנה מהרכב, מהנהיגה, מהביצועים, מהמראה, והוא חושב שגם בתצורת 5 מקומות יש לו עדיפות על טוסון / ספורטאז' / cx5 ודומיהם.

פשוט מסרבים להאמין!

חשבתם שיש משוגע אחד שקורא לעצמו outlander, והוא סתם מתעקש לומר שהוא נהנה מהרכב. פתאום צץ לכם פה עוד אחד, וזה נראה לכם ממש מוזר...

לידיעתכם, קרוב ל 10,000 איש קנו בשנת 2016 אאוטלנדר, מכל הסיבות שבעולם. אם כל אחד מהם היה כותב כאן את החוויה שלו, אני זה שהייתי מסתכל עליכם בצורה מוזרה.

אתה אוהב את האוטו הזה, כנראה גם אחרים וזה בסדר בלי קשר לשאלה מאיזה טעם זה נובע, גם לא מהסיבה הסבירה שאינך מכיר די את המתחרים, אבל בדיוק כמוך יש כאלו שאוהבים דווקא את המתחרים ופחות את האוטו שלך וגם שם זה יופי, אחרי הכל לכל אחד מאיתנו יש טעם וסולם עדיפויות שונה. הבעיה היא הסופרלטיבים שאתה "שופך" על האוטו, שאחרי הכל גם הנתונים האובייקטיביים שלו אינם משהו שמחייב ריקוד אקסטטי בעירום מוחלט מרוב התלהבות. עוד צורמת, לי לפחות, ה"ההוכחה" שאתה מביא לתקפות התזה במספר האנשים שקונים את האוטו, כשדי ברור נדמה לי שמדובר בקהל שמרני למדי שמה שחשוב לו ואולי בצדק הם שמירת ערך ואמינות והרבה פחות חדוות נהיגה או נסיעה מפנקת במיוחד, אפילו על מרחב הם מוכנים להתפשר העיקר שהאוטו לא יראה מוסכים ויסדר תור נחמד של קונים כשייצא לשוק המשומשות. גם טעמים אלו אינם מבוססים לגמרי לטעמי ואין סיבה שמתחרים עדיפים לא יגלו רמת אמינות טובה או מקבילה, אבל איך אמרנו, מדובר בקהל שמרני כזה שמה שחשוב לו זה מה שכולם עושים וגם לראות בכך הוכחה לצדקת החלטתם, בדיוק כמוך.

פורסם

אתם יודעים מה כולם צודקים.

אני פשוט משווה את הרכב הזה לסקודה ייטי 2015 שהייתה לי קודם במשך שנתיים.

מבחינתי זה שידרוג אדיר מפריע לי טיפה הרגשת הפלסטיקיות בפנים אבל אני מאמין שאני אתרגל מהר מאוד.

את המתחרים בדקתי וניסיתי

קאיה ספורטז 2017 ויונדאי טוסון ירדו מהפרק בגלל שהן נמוכות וקטנות (הבגאז של הספורטז עצוב)

הסורנטו בגלל ה"אוניה" שבה (המראה הכללי) וגם המחיר הטסטים והחלקים.

הניסאן אקסטרייל בגלל הדיזל בעיקר (יש לי ניסיון רע עם דיזלים) והבגאז הקטן.

חוץ מזה לא קניתי כי כולם קונים... עשיתי סקר שוק חודשים ולא הייתי נעול בכלל על האאוטלנדר.

זה שכולם קונים רק העזר לי להחלטה שאני לא עוף מוזר.

אני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד ואני בסך הכל עונה להתלהמויות נגד הרכב הזה.

כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו בקניית רכב יש כאלה שמתאים להם יותר יש כאלה שבכלל לא.

פורסם

היי רועי, בוקר טוב.

יש לך טעות קטנה, אמנם חשוב לי אמינות וסחירות אבל בעיקר חשוב לי הפינוק, המרחב, האיבזור, והכיף בנהיגה. מכל אלה לא מצאתי חוסר באאוטלנדר.

לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני ואחרים שקונים אאוטלנדר "מוותרים על חדוות נהיגה, על נסיעה מפנקת ועל מרחב". אני מאוד נהנה בנהיגה, כשאני נוהג רגוע זה כאילו שאני משייט בספינה, אתה לא מרגיש בכלל שאתה בכביש, וכשאני צריך לתת גז יש תחושה של הרבה כח ברכב. אולי אתה משווה את הרכב למרצדס הקודמת שלך, אבל אצלי זה לא ככה...

פינוק ומרחב בוודאי שלא חסר באאוטלנדר. לפחות לא לי.

הדבר היחיד שמעצבן אותי זה הנהימה של המנוע כשאני לוחץ את דוושת הגז עד הסוף. עדיין זה לא רעש שנכנס לרכב, רק מתחת לרכב, ובכל זאת ציפיתי לשקט מוחלט. כנראה שאין כזה דבר, והציפיות שלי היו מוגזמות.

וכמובן עיצוב הפנים המיושן שבהתחלה הפריע לי, אבל התרגלתי מהר ועכשיו זה אפילו נראה לי נחמד. העיקר שזה נוח לשימוש - המסך מגע מול העיניים וכל דבר נמצא במקום שהוא צריך להיות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אין לך מושג מה אתה קורא, אה?

תקרא שוב. אבל לאט עם נשימות קצובות.

סתם נתן דוגמא לא השווה לכלום.

יש לי מושג מצוין, אתה זה שלא הבנת.

אבל כדי שזה יהיה יותר ברור, אנסח מחדש ואשנה ל״ההשוואה לשרשור על הג׳וליה״ במקום ״ההשוואה לג׳וליה״.

מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

פורסם

בקיצור אם לא נאה לך לראות מישהו שנהנה מרכב שאתה לא אוהב אתה ממש לא חייב להיכנס לשרשור יש עוד עשרות אחרים על רכבי vag עם dsg צולע שרוצים לשמוע כמה הרכב

שלהם טוב

לא ידידי, אתה לא יכול לפתוח שרשור פה בפורום ציבורי, ולצפות שכולם יסכימו איתך או לא להיות מוכן לספוג ביקורת על הרכב שלך, ככה זה לא עובד.

לגבי VAG אין לי מושג מאיפה קיבלת את הרעיון שאני פאן בוי שלהם? איפה רמזתי את זה? אמינות בצד, אני אמנם חושב שDSG גיר מתקדם ומהנה משמעותית מהגיר הרציף באאוטלנדר, אבל זה לא הופך אותי פאן בוי של וואג (אם כבר אולי של ב.מ.וו, בהתחשב בזה שמכרתי עכשיו אחת והזמנתי נוספת...).

ואגב, אני לא שונא את האאוטלנדר בכלל. אפילו המלצתי לחבר באנגליה לרכוש את הPHEV. אני פשוט לא אוהב את זה שהופכים אותה למשהו שהיא לא, אבל זה כנראה ה״הריסות״ שOUTLANDER השאיר מאחוריו והסיבה שיש פה חברי פורום שלא מוכנים להגיב לפוסטים שלו יותר.

בכל מקרה, לא היתה כל כוונה מצידי לקטול את הרכב שלך, ועובדה שכתבתי שאתה לא צריך להרגיש שאתה צריך לתרץ את הקניה.

תמשיך להנות ממנה.

פורסם (נערך)

לקחת את זה רחוק מידי.

חלילה לא התכוונתי שלא תגיב ההפך... אני שמח לשמוע חוות דעת ולכן כתבתי את הפוסט לא בשביל לקבל חיזוקים ו"תתחדשים"

אתה רק מציג את הרכב באור רע וכ"טיפשים" את כל מי שרכש אותו. וכשאני עונה לך אתה טוען שאני מתרץ את הרכישה.

אני מוצא עוד יתרונות ברכב ולא מרגיש שהתפשרתי בכלל.

ויותר מזה, אני לא צריך את ה7 מקומות וזה רק פלוס בשבילי.

ואני לא חייב לתרץ לאף את הקניה שלי למה קניתי ולמה בחרתי ברכב אני כן רוצה לתת חוות דעת לאלה שמחפשים לקנות כי אותי מאוד הפחידו פה בפורום לפני שרכשתי ולמזלי לקחתי בחשבון את ההצעות אבל לא בעיניים עצומות.

אני מתנצל אם זה לא נכון אבל אני מרגיש מותקף ממך ולכן אני עונה כמתנצל.

לגבי הוואגים לא אמרתי שאתה פאן בוי אלא השוואתי את הרכב הקודם שלי שהיה זוועה לדעתי ואני לא מבין את אלא שנוהרים לרכבים האלה... וזו דעתי אני לא מתנצח עליהם ח"ו

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם
יש לי מושג מצוין, אתה זה שלא הבנת.

אבל כדי שזה יהיה יותר ברור, אנסח מחדש ואשנה ל״ההשוואה לשרשור על הג׳וליה״ במקום ״ההשוואה לג׳וליה״.

מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

נתן לך דוגמא למה שאנשים רושמים, לא השווה אאוטלנדר לג'וליה. אבל טוב שאתה מתגונן.

פורסם

אני לא מתגונן, ואין לי על מה.

ומה שכתבת פה פשוט מראה ששוב לא הבנת את כוונתי, אבל לא כולנו בורכנו בהבנת הנקרא, או שאני זה שצריך ללמוד להתנסח יותר ברור.

בכל מקרה, סיימתי, אין לי את הזמן להתנצח מולך.

פורסם

אני מתנצל אם זה לא נכון אבל אני מרגיש מותקף ממך ולכן אני עונה כמתנצל.

אז גם אני מתנצל שוב, כי לא זו היתה כוונתי.

בטח לא היתה לי מטרה לתקוף אותך באופן אישי.

פורסם

טוב נו... לי יש סקודה ייטי ואני נהנה ממנה. נכנסתי לשרשור של אוטלנדר כי סתאם מתעניין הרבה לאחרונה ברכבי SUV שונים, יתרונות וחסרונות שלהם.

לדעתי, ייטי הוא אוטו טוב ומאוד מתאים לעיר שאני גר בה. כאן, בטעות, יצא כך שנשפח מלא לכלוך על ייטי.

אז חמודים עם אוטלנדרים, לפני שאתם באים להטיף כאן מוסר, תבדקו את ה״תחמושת״ שלכם.

ואין לי שום דעה רעה על אוטלנדר.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
היי רועי, בוקר טוב.

יש לך טעות קטנה, אמנם חשוב לי אמינות וסחירות אבל בעיקר חשוב לי הפינוק, המרחב, האיבזור, והכיף בנהיגה. מכל אלה לא מצאתי חוסר באאוטלנדר.

לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני ואחרים שקונים אאוטלנדר "מוותרים על חדוות נהיגה, על נסיעה מפנקת ועל מרחב". אני מאוד נהנה בנהיגה, כשאני נוהג רגוע זה כאילו שאני משייט בספינה, אתה לא מרגיש בכלל שאתה בכביש, וכשאני צריך לתת גז יש תחושה של הרבה כח ברכב. אולי אתה משווה את הרכב למרצדס הקודמת שלך, אבל אצלי זה לא ככה...

פינוק ומרחב בוודאי שלא חסר באאוטלנדר. לפחות לא לי.

הדבר היחיד שמעצבן אותי זה הנהימה של המנוע כשאני לוחץ את דוושת הגז עד הסוף. עדיין זה לא רעש שנכנס לרכב, רק מתחת לרכב, ובכל זאת ציפיתי לשקט מוחלט. כנראה שאין כזה דבר, והציפיות שלי היו מוגזמות.

וכמובן עיצוב הפנים המיושן שבהתחלה הפריע לי, אבל התרגלתי מהר ועכשיו זה אפילו נראה לי נחמד. העיקר שזה נוח לשימוש - המסך מגע מול העיניים וכל דבר נמצא במקום שהוא צריך להיות.

1. לא רבים מזהים הנאה מנהיגה עם תחושה של "שייט בספינה" וניתוק מהכביש", בדרך כלל להיפך.

2. אין לי ויכוח עם תחושותיך הסובייקטיביות, אתה בעליהן. הטענה המרכזית שלי נגעה לעובדה שאתה רואה במספר הקונים הרב איזו ראיה ליכולות ואיכויות בחירתם. הבאתי את מה שנראה לי כבסיס הבחירה באוטו הזה שנובע בעיקר משמרנות הקונים אותו.

פורסם
והנה מישהו שנפגע אישית.

לפני שתתחיל פה מלחמה, על איזה תחמושת מדובר?

לא נפגעתי אישית, אבל אם כבר התפתח כאן דיון מוסרי שה״תחמושת״ (כוונה ליצירתיות בהצדקות לטענה מסוימת) העיקרית בו ״איך מעיזים בכלל להגיד משהו לא מפרגן על אוטלנדר כאשר בן אדם בא להתחלק בחוויה שלו מהקנייה״, אז לפי ההגיון הפשוט, לא אמור להיות כאן מקום לזלזול ברכבים אחרים.

ואם כן, ובן אדם בא לכתוב מה שבא לו, אז לא צריך להטיף לאחרים באיזו צורה ראוי להגיב ובאיזו לא. זה הכל.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

• תוכן חדש...