Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדיון הזה נסחף לגמרי למקומות אחרים, בסך הכל ניסיתי להציג פה חוות דעת שונה מכל מה שקראתי פה בפורום לפני הרכישה, מסתבר שכל אחד בדעתו וזה לא יזוז לעולם.

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

אין מקום לזלזול, אבל גם לא הבחנתי בכזה. אני עצמי שאלתי בתחילת השרשור מה יש ברכב הזה שהופך אותו לנפוץ בכבישי הארץ. שאלתי ברצינות ולא בציניות (ועדיין לא ממש קיבלתי תשובה)...

פורסם

למה לא קיבלת תשובה? הוא מרווח הוא גדול הוא 7 מקומות הוא נוסע בסדר גמור למי שלא מחפש "פתיחות" ברמזורים (למרות שגם בזה הוא לא רע בכלל אפילו עם דימום מנוע ברמזור) והוא אמין.והוא זול יחסית לכל אלו.

יש שמוסיפים גם הנאה מגיר רציף שהוא חלק יותר בנהיגה נורמלית רגועה

פורסם
כל האאוטלנדרים שאני רואה בכבישי הארץ הם 7 מקומות?

בהפרש של כ10,000 שקל אין הרבה סיבות לרכוש 5 מקומות.

פורסם

זה נורא פשוט.

האאוטלנדר הוא רכב ה 7 מקומות הראשון והיחיד שמגיע בתצורת רכב פנאי, שאפשר באמת לרדת איתו לשטח שהוא קצת יותר משבילי קק"ל בלי לפחד, ושנמצא במדרגת המס ה"נכונה" מבחינת ליסינג. (ואם ממריאים ל4X4 אז יש לו יכולות שטח לא מבוטלות)

כלמוביל גם משכילים לצייד אותו בכל מה שאפשר, (תאורה אוטומטית, חיישן גשם, גג שמש, מראה מתכהה אוטומטית, מולטימדיה טובה, הנעה ללא מפתח, מזגן מפוצל, בקרת שיוט/מגביל ועוד דברים נחמדים וזה בגרסת הבסיס)

אם מטפסים לפרימיום שהיום עולה עוד כמה אלפי שקלים מועטים מקבלים כבר ריפודי עור, חישוקי 18 שמוסיפים מאד למראה, ואבזור בטיחותי נוסף.

המתחרים שלו נכון להיום ב 7 מושבים מתחילים בכמעט 30 אלף שקלים יותר ואתה מקבל פחות.

אז נכון שלא מדובר במלך היופי, ולא מדובר בחורך אספלט, ולא מדובר ברכב המושלם, ואפילו לא הנוח ביותר או המאובזר ביותר, אבל לישראלי הממוצע שמחפש את התמורה הגבוהה ביותר לכסף שלו לרכב 7 מושבים בגרסת פנאי - אין תחליף נכון לעכשיו.

פורסם
טוב נו... לי יש סקודה ייטי ואני נהנה ממנה.

ובצדק. לא סתם היא תמיד זכתה לביקורות חיוביות מאוד.

בסעיפי ניהוג, מנוע, גיר היא עדיפה על האאוטלנדר. מבחינת מרווח ומקום למטען הן לא ברות השוואה בכלל, והאאוטלנדר לוקחת בגדול.

פורסם
בהפרש של כ10,000 שקל אין הרבה סיבות לרכוש 5 מקומות.

למי שאין צורך ב 7 מקומות קונה בדרך כלל את ה 5 מקומות בעיקר בגלל הבגאז הגדול יחסית.

ככה לפחות עשה אבא שלי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני חושב ש-ceyal סיכם את זה יפה וברור. מכאן, גם אני חושב שאם הייתי צריך רכב 7 מקומות אז גם הייתי בוחר באוטלנדר. גם על רקע של קודיאק שאותותו מגיע אלינו, כנראה המחיר שלו יהיה גבוה מדי כדי למשוך לקוחות העתידיים של אוטלנדר.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
אני חושב ש-ceyal סיכם את זה יפה וברור. מכאן, גם אני חושב שאם הייתי צריך רכב 7 מקומות אז גם הייתי בוחר באוטלנדר. גם על רקע של קודיאק שאותותו מגיע אלינו, כנראה המחיר שלו יהיה גבוה מדי כדי למשוך לקוחות העתידיים של אוטלנדר.

למה אתה חושב שהסקודה יהיה יקר יותר? מסיבה ידועה לנו ואני לא אכנס לזה פתאום כל הרכבים מאותה קטגוריה עולים דומה אחד לשני( למרות שמיוצרים במדינות עם שער מטבע שונה), אני מאמין שגם בסגמנט הזה של 7 מקומות סקודה תרצה למכור רכבים וינסו לקחת חלק מהמחירות של מיצובישי ולא סנטה פה או טוסון.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
למה אתה חושב שהסקודה יהיה יקר יותר? מסיבה ידועה לנו ואני לא אכנס לזה פתאום כל הרכבים מאותה קטגוריה עולים דומה אחד לשני( למרות שמיוצרים במדינות עם שער מטבע שונה), אני מאמין שגם בסגמנט הזה של 7 מקומות סקודה תרצה למכור רכבים וינסו לקחת חלק מהמחירות של מיצובישי ולא סנטה פה או טוסון.

אני מבין שהתכוונת לסנטה פה ולסורנטו.

למה אני חושב? רק בגלל השמועות שמדברות על כך שקודיאק בגרסת בסיס תעלה בערך 175-180 אלף שקל.

לא נראה לי שלרבים זה יכנס לתקציב...

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
אני מבין שהתכוונת לסנטה פה ולסורנטו.

למה אני חושב? רק בגלל השמועות שמדברות על כך שקודיאק בגרסת בסיס תעלה בערך 175-180 אלף שקל.

לא נראה לי שלרבים זה יכנס לתקציב...

אכן סורנטו, תמיד יש מבצעים ימי מכירות מיוחדים ו"חבר" "הוט" וכל השאר. לא מאמין שאנשים קונים רכב בלי "מבצע". וכן כניראה הגירסה הערומה תהיה בסביבות ה 170 לפי דעתי בלבד.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...