Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאנשים קונים רכב גם בלי מבצע. אין מבצעים בכל יום ובכל רגע נתון.

אני גם חושב שמחיר הבסיס יהיה כ170, אבל נחכה ונראה.

פורסם

תתחדש ותהנה לפני כשנה היה התלבטות בינו לבית הטוסון. אני חושב שאם היה צורך ברכב גדול ותא מטען ענק בהחלט זה מה שהיית קונה . לא מגושם מידי ומספק עם מחיר דיי סביר בהשוואה לסנטה פה או סורנטו שעולים הרבה יותר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

כמה מאות קילומטרים התרשמויות ועידכונים:

המערכת בלימה אוטומטית/התרעה מפני התנגשות בקושי מצפצפים עד כדי דאגה שזה לא קיים בכלל, מקרים בודדים בלבד ששמעתי אותה עובדת.

בקרת שיוט אדפטיבית חלום בכבישים פתוחים אבל ב"זחילה בפקקים" לא תענוג גדול... זה מרגיש כמו ילד בן 18 שהוציא רישיון ומדווש יותר מידי (גז ברקס)

בקרת סטיה מנתיב, אני לא מבין מה צריך את זה..

מבחינת מנוע:

כל עוד מדובר ביציאה מהמקום ונסיעה רגועה הכל סבבה וממש נחמד, גם עקיפות נורמליות עובד. רכב ספורטיבי זה ממש לא. (כבר בקניה ידעתי את זה, זה לא מפתיע אותי)

כשמגיעים לעליות תלולות מתחילים להרגיש שחסר לו חמצן עם כל ה150 סוס

הנסיעה רגועה מאוד מישהו שנסע איתי ברכב ולא מבין הרבה ברכבים אמר שיחסית לספורטז' שיש להם הנסיעה הרבה יותר שקטה וחלקה.

תנוחת ישיבה:

עדיין לא מצאתי תנוחה נוחה 100% אולי כי הכסאות קשים עדיין כי זה חדש או שיש יותר מידי אפשרויות כיוון של הכיסא (חשמלי שמתכוונן ליותר מידי מצבים) והגב לפעמים צועק הצילו....

אחסון:

ענק! הכל נכנס כש6-7 מקופלים ואפילו ביקרתי באיקאה וישבנו בתצורה של 2-1-1 וארונות לכל האורך של הרכב

באופן כללי אני עדיין אוהב את הרכב אפילו שכבר עברה ההתרגשות הראשונה של הקניה אני עדיין חושב שבחרתי ברכב שמתאים לי

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

תנסה לכוון את תחתית המושב, החלק הקדמי כלפי מעלה והאחורי כלפי מטה, וליישר את משענת הגב קדימה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

גם אני חשבתי שזה התנוחה האופטימלית ודווקא זה היה פחות נח

כשכיוונתי את הקדמי למטה והאחורי למעלה קיבלתי תמיכה יותר טובה לגב בצורת כיסא ביתי

פורסם

לא אוהב להשבית שמחות, אתמול נסעתי על האוטלנדר החדשה כ 150 ק"מ (כולל "עליה" לירושלים)

מושבים אכן נוחים מושב קדמי לא כ"כ מרווח לאיש גדול כמוני, הבעיה מבחינתי נעוצה ברעש המנוע המחוספס בעת האצה,

ויש תחושה גדולה של כבידות הרכב לא מאיץ כפי שחשבתי.

מזגן טוב מאוד וסה"כ הרכב מאובזר יופי.

פורסם

רק שלא פתחת פה את תיבת פנדורה מחדש

ומי שרכש את הרכב יתעקש שהוא מטוס קרב.

כל אחד ומה שהוא מחשיב ככח, לפי דעתי 150 כס על בודי כזה ועוד עם גיר רציף זה מתכון לכבדות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

הבעיה היא לא ה150 כ״ס שזה מספיק מכובד, אלא זה שמה שמפיק אותם זה מנוע אטמוספרי.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לדעתי הגיר משפיע יותר, דוושת גז שמגיבה כמו מתג ולא כמו ברכב רגיל והאופי הלינארי של הגיר הרציף יוצרים את התחושה שהרכב לא ממהר לזוז.

פורסם

150 כס זה לא כזה וואו, אתה צודק בקשר למנוע האטמוספרי, תראה לי מי נוסע בסלד כזה אסטרונומי כדי לקבל את ההספק הזה, זה חסר משמעות.

מה גם שהמומנט לא משהו וגם הוא מתקבל בסלד מאוד גבוה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...