Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למי שראה את ההודעות בפורום יעוץ לפני רכישה ראה שכבר בתחילת השנה שמתי עין על המיצובישי אאוטלנדר.

עשיתי נסיעת מבחן ברכב המתחרה מאוד הניסאן אקסטרייל אבל התקרה שדפקה לי בראש והמנוע דיזל שאני לא מחבב והבדיחה בשורה השלישית הטו את הכף לכיוון מיצי וגם... יש כל כך הרבה כאלה על הכביש זאת אומרת חלקים בבא העת לא יחסרו.

אז ניסיתי לחסוך כמה אלפים טובים ולרכוש מיד שניה 0 קילומטר והזמנתי רכב בצבע האהוב עלי (שחור... אני יודע דיטיילינג נוראי) חיכיתי 20 יום עד שהרכב הגיע, הגעתי לסוכנות שמח ומאושר... אמאמאה הרכב בא בלי מערכות הבטיחות המובנות ועם המובילביי המציק והמצפצף הזה ובלי אנטנת כריש... למרות שישבתי לסוכן מכירות על הראש וביקשתי במפורש my17 לא רק שנת עליה לכביש 17 אבל הוא מה הוא מבין... מצידו קיבלת קופסא שחורה עם סמל מיצובישי תגיד תודה ותשחרר את שאר הכסף...

התעקשתי ולמזלי בחוזה כתבתי לו בכתב יד דרך אגב my17 ככה שלא היה להם ברירה אלא לבטל עסקה.

אמרתי לעצמי " טוב, בטח היה אחד או שתיים כאלה במחסני מיצובישי שהעבירו רישוי אחרי 2017 וזה דגם של 2016 נזמין שוב"

הזמנתי מחברת ליסינג אחרת אחרי שהתרעתי שוב ושוב מראש שאני רוצה מערכות בטיחות מובנות ואמרו לי "אין בעיה, נזמין לך ישר ממיצובישי" אמרתי להם שאני לא משלם אלא רק מקדמה זעומה כי אם יהיה פדיחה הכסף ישכב אצלהם חודש.

כמובן אחרי 21 יום הגיע הרכב ואפילו לא הלכתי לראות אותו... בעצת אחד מחברי הפורום הבנתי שהקוד דגם לא תואם וביטלתי את העסקה טלפונית.

התחלתי לטייל בחברות הליסינג השונות ולכולם במלאי רכבים מודל 2016 עם רישוי 2017

התייאשתי... הלכתי למיצובישי ליד הבית נכנסתי בבוקר יום שישי ואף סוכן לא היה... המנהלת קוראת לי מהמשרד שלה ושואל לפשר שיטוטי באולם תצוגה ואמרתי לה שאני מתעניין באאוטלנדר פרימיום

היא הסבירה לי שהם מוכרים את שני הדגמים וההוא בלי מערכות בטיחות זול משמעותית.

התעקשתי על הדגם החדש ואמרתי לה את כל מה שהיה היא הפתיעה אותי עם הצעת מחיר שגבוהה באלפים בודדים מהליסינגים ובחשבון הדיוט היה ברור שלקנות יד 2 מליסינג זה טעות... הזמנתי....

חיכיתי שבועיים ושיגעתי אותה בטלפון כל יומיים איפה הרכב

בנתיים משרד הרישוי יצא לפגרה קצרה בגלל העדכון מחשבים בקשר למספרי הרכבים.

היה פורים.

והיום בבוקר התייצבתי שם וראיתי את המיצי שלי מחכה בסבלנות...

מיד טלפון לחברת הביטוח (איש מדהים מכלל ביטוח היה סבלני מאוד ועזר לי המון אגב) ביטוחים בלגנים מיילים ומשחררים את הרכב.

אני מכניס לרוורס מסתכל במסך מולטימדיה וכלום... אין מצלמה... יוצא החוצה מסתכל המצלמה קיימת אבל לא עובדת.

קראתי למנהלת שאיתה הייתי בקשר במשך כל הרכישה היא מיד בלי להתבלבל שלחה אותי לגיל קאר שיקבלו אותי מיד לסדר את זה או לחכות בבית כמה ימים ויגיעו אלי

(כמובן שעם רכב חדש רק חיפשתי לאן לסע ונסעתי לגיל קאר )

ועכשיו הגענו לנסיעה הראשונה וההתרשמות הראשונה מהרכב בלי סוכן מכירות לידך.

הנסיעה חלקה המנוע מגיב טוב ובלי לשים לב (גיר רציף אין העברת הילוכים שמרמזת על עליית מהירות) אתה על 100 קמ"ש

מאוד נהנתי מהמושבי עור שהפחידו אותי שהם חלקלקלים ולא נוחים

במקרי עקיפות פתאומיות הידיות מאחורי ההגה הופכים את התיבה לכאילו פלנטרית רגילה וההאצה טובה יותר

לא הרגשתי חוסר כח מה150 סוסים.

החיסרון היחיד שמרגישים מיד בהתחלה בהשוואה לסקודה שהייתה לי קודם זה ה"פלסטיקיות" שהאוטו מרגיש לעומת סקודה לא יודע אם אני סתם לא רגיל או גימורים שונים בסקודה הרגיש קצת יותר אוטו.

כמובן שאין טורבו אבל לא הרגשתי משהו מיוחד חסר לי מהמנוע היחסית חלש tsi 1.2 שהיה על הייטי הקודמת.

הרכב יוצא מהמקום מיד בלי השתהויות כמו הdsg אפילו שהוא נכנס למצב stop and go שהוא נכבה לגמרי שמשחררים את הברקס הוא קופץ קדימה.

הגעתי לגיל קאר עומס מטורף מליון איש אמרו לי שאין סיכוי להיכנס עכשיו... שאני אבוא מאוחר יותר... לא רבתי איתם... נסעתי לאוטוסטור להתאבזר... רכב ראשון שבאמת בא לי לשמור עליו.

קפצתי לחולון פגשתי את מר אוטוסטור שעזר, ייעץ, אמר, והסביר לעומק על כל חומר. רכשתי כמה מוצרים להתחלה וחזרתי לגיל קאר.

הגעתי לגיל קאר הכניסו אותי מיד פירקו את הדיפונים של הדלת האחורית .. קצת צבט לי בלב אבל מה לעשות.. המצלמה לא עובדת... על הדרך גם הבנתי שהמצלמה שמרכיבים כאן בארץ היא לא מקורית ולא נמצאת במקום המקורי שאמור להיות המצלמה בו... ויש חור ריק ליד המצלמה ששם היא אמורה לשבת.

העיקר שהמצלמה עובדת ואפשר לרוץ הביתה להראות את האוטו לאישה ולילדה שמחכים בבית...

הגעתי, התקנתי כיסאות בטיחות ולוקחים את המשפחה לסיבוב דאווין... והאושר האמיתי הוא שהכנסתי את העגלה לתא מטען... אני עדיין לא צריך את ה7 מקומות והתא מטען ענק! נח! פשוט מושלם לי.

בקיצור...

אני מרוצה מאוד מהרכישה... לא חושב שבסכום ששילמתי הייתי מקבל משהו שמתאים לי יותר.

אני בטוח שמר outlander יקרא את הפוסט הזה בעיון רב... ולכל השאר מקווה שלא חפרתי יותר מידי... ואם כן... לא חייבים לקרוא :wink:

אעדכן אחרי מספר חוויות עם הרכב על עוד חסרונות שמצאתי או לא מצאתי

עריכה אחרונה על ידי mpol
  • אהבתי 1
פורסם

תתחדש נראה שאתה ממש מרוצה, אין כמו לקנות חדש בלי כל השטיקים של חברות הליסינג, סע בדרכים טובות ותעלה קצת תמונות !

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תתחדש ותהנה מהאוטו.

לא הבנתי משהו - משנת ייצור 2017 הרכב כבר מגיע עם מערכת בטיחות מקורית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על הברכות...

אכן החל מ2017 דגם פרימיום מגיע עם מערכות בטיחות מובנות, לא הדגמים ה"פשוטים".

ב2016 פרימיום הגיע עם המוביליי המציק הזה

פורסם

^ אליהו לשאלתך,

מחיר יבואן: 185,000

המחיר באתרי 0 ק"מ נע סביב: 167,000

הבחור אמר שהיה הבדל של אלפים בודדים, אז אני מהמר שהמחיר קרוב ל- 175,000 זוזים :lol:

פורסם (נערך)
^ אליהו לשאלתך,

מחיר יבואן: 185,000

המחיר באתרי 0 ק"מ נע סביב: 167,000

הבחור אמר שהיה הבדל של אלפים בודדים, אז אני מהמר שהמחיר קרוב ל- 175,000 זוזים :lol:

אתה צודק והמחיר באתרים האלה לא מדוייק רצו ממני בחברות הליסינג 170 בערך

ולא מתקינים בארץ מצלמה מקורית... זה מצלמה של גיל קאר והיא לא מתיישבת במקום הרגיל.

ואני לא משובט פשוט אהבתי את המראה של האאוטלנדר,

הכל גדול הכל נח,

המחיר מתאים,

הוא הרכב היחיד שאני יכול להיכנס אליו בלי לדפוק תראש בקורות (טויוטה)

הוא נראה לי אמין דווקא בגלל שהוא מיושן כזה עם מנוע אטמוספרי וגיר רציף והוא יפני

יש לי סיוטים מהסקודה אני ממש לא מבין אנשים שקונים רכב שיש בו מלא דברים קטנים אך מציקים נורא אמינות שנויה במחלוקת לגבי מנוע וגיר העיקר שיש לו טורבו והוא נותן בעיטה בתחת שהוא נכנס? זה לא שיקול לקנות רכב למי שרוצה שקט.

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

המיצי בהחלט מהווה אלטרנטיבה מוצלחת וראויה בתחום הג'יפונים.

מצלמת רוורס גורמת לתשומת הלב שלך להתמקד במצלמה ופחות בסביבה. אל תפחית עירנות מהצדדים כשאתה נוסע לאחור.

תתחדש ותהנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...