Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

בתור בעל אאוטלנדר קשה לי להיות מרוצה אחרי נהיגה בלאון 1.2 אבל אולי דגמי 2017 שונים מ2015 מבחינת ביצועים...

פורסם

תתחדש.

בשקלול כל הגורמים, האאוטלנדר היום הוא הג'יפון עם התמורה הטובה ביותר לכסף.

וכן, הרכב מגיע ערום מאבזורים בכל הגרסאות. ההתקנה המקומית כוללת חיישני רוורס, מצלמה אחורית ומערכת מולטימדיה. חסכו 10 שקל ויש וויז.

פורסם
תתחדש.

בגרסת השבע מקומות אולי (לפחות עד שתגיע קודיאק שאם תתומחר כראוי, תעשה לה בית ספר), אבל מאיזו בחינה הגרסה הרגילה מהווה תמורה טובה יותר מהמתחרות?

פורסם (נערך)

דיברתי על ה 7 מקומות.

ואני לא הייתי ממהר לקבוע עובדות על רכב שאף אחד עוד לא נסע בו מטר במיוחד לאור העובדה הידועה של הגירים ששמעתי שהשנה כבר סידרו והקמצנות המוכרת של הקונצרן באבזור שהוא לא הזמנה מיוחדת.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

מסכים לגמרי. אבל לפחות על הנייר היא מתחילה בטוב...

זה דגם שבהחלט שווה מעקב עליו. יש כאלו שאפילו לא מתחילים בטוב. מבחינתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש ותהנה.

ברשותי לנסר ספורטבק חדשה, אותה קניתי בעיקר כי רציתי רכב אמין והמחיר שהיה בגדר הזדמנות. מה שנקרא תמורה טובה לכסף. אני עדיין מודע שמדובר בדגם מיושן, לא הכי חסכוני שיש, וירידת ערך לא מזהירה. תמיד סקרן אותי מה יש באאוטלנדר שהופך אותו לרכב מבוקש ונמכר כל כך. הרי גם האאוטלנדר לא מזהיר מבחינת חסכון ונטול מנוע טורבו מודרני. גם איכות החומרים לא ממש "שם". אני כן מסכים שהעיצוב שלו מוצלח יחסית.

דווקא בשנים האחרונות בהן אין למיצובישי היצע של ממש, האאוטלנדר הוא בגדר הצלחה. הספייס סטאר לא מצליח להוביל את השוק והלנסר על אחת כמה וכמה שלא.

פורסם
דיברתי על ה 7 מקומות.

ואני לא הייתי ממהר לקבוע עובדות על רכב שאף אחד עוד לא נסע בו מטר במיוחד לאור העובדה הידועה של הגירים ששמעתי שהשנה כבר סידרו והקמצנות המוכרת של הקונצרן באבזור שהוא לא הזמנה מיוחדת.

רכב שאף אחד עוד לא נסע בו מטר? אתה בטוח?

כבר יש מספיק ביקורות, חיוביות אחת אחת.

אמנם עוד לא ראיתי מבחן שלה מול אאוטלנדר (זה יהיה שמור לישראל אני מניח), אבל מאחר ובלפחות אחת מהמבחנים האלא היא ניצחה את הדיסקברי ספורט יש לי הרגשה שאם האאוטלנדר היתה משתתפת היא לא היתה יוצאת כשידה על העליונה...

ומבחינה סטטית לפחות (יצא לי לי לראות ולשבת בה שוב בג׳נבה השבוע) היא אוכלת את ״מיצי״ בלי מלח.

פורסם
תתחדש.

וכן, הרכב מגיע ערום מאבזורים בכל הגרסאות. ההתקנה המקומית כוללת חיישני רוורס, מצלמה אחורית ומערכת מולטימדיה. חסכו 10 שקל ויש וויז.

גורם אחד לפחות השמטת וקוראים לו גראנד פיקאסו שמכל בחינה שהיא עדיף על האאוטללאנדר ואפילו יש לו גירסת דיזל זולה מהיפנית בת שבעת המושבים. גם לא כל כך מבין איך אפשר לראות ג'יפון במה שאינו יותר מאוטובוס זעיר עם אף מחודד וגריל קצת פומפוזי.

פורסם
רכב שאף אחד עוד לא נסע בו מטר? אתה בטוח?

כבר יש מספיק ביקורות, חיוביות אחת אחת.

אמנם עוד לא ראיתי מבחן שלה מול אאוטלנדר (זה יהיה שמור לישראל אני מניח), אבל מאחר ובלפחות אחת מהמבחנים האלא היא ניצחה את הדיסקברי ספורט יש לי הרגשה שאם האאוטלנדר היתה משתתפת היא לא היתה יוצאת כשידה על העליונה...

ומבחינה סטטית לפחות (יצא לי לי לראות ולשבת בה שוב בג׳נבה השבוע) היא אוכלת את ״מיצי״ בלי מלח.

לא זכור לי שמישהו שאני מכיר בארץ נסע עליו. ביקורות חיוביות בחול זה בערבון מוגבל מאד כי כל מה שנמצא "שם", במיוחד הגרסאות שניתנות למבחני דרך, לא יגיע ל"כאן" בוודאות.

ב 175k המטרה תהיה לשבור את האאוטלנדר וחבריו היותר יקרים בסגמנט וזה כנראה יקרה עם רכב ערום.

מסקנות ניתן להסיק רק כשתגיע הגרסה הישראלית שכמו שכתבתי, בהתבסס על ההיכרות עם היבואן, כל קשר בינה לבין חו"ל יהיה מקרי.

גורם אחד לפחות השמטת וקוראים לו גראנד פיקאסו שמכל בחינה שהיא עדיף על האאוטללאנדר ואפילו יש לו גירסת דיזל זולה מהיפנית בת שבעת המושבים. גם לא כל כך מבין איך אפשר לראות ג'יפון במה שאינו יותר מאוטובוס זעיר עם אף מחודד וגריל קצת פומפוזי.

הגורם הזה לא גיפון ולכן לא התייחסתי. זה שהגרנד פיקאסו טובה יותר מכל 7 מושבים בסגמנט המחיר שלה, כבר כתבתי במבחן.

ומה לעשות, כשהאאוטלנדר עומד על מתלים גבוהים, יש לו 4x4 והוא נוסע יפה מאד בשטח, כנראה שאולי צריך לקרוא לו...ג'יפון?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

כמוביל נוסעים של 7 מקומות ובטווח המחירים הזה, אכן האאוטלנדר זו אופציה מתבקשת.

אבל לקרוא לו ג'יפון?

למה?

ג'יפון זה ג'ימני. וויטארה. יש שיאמרו גם פורסטר.

מה הקשר בין האאוטלנדר לשטח?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לא זכור לי שמישהו שאני מכיר בארץ נסע עליו. ביקורות חיוביות בחול זה בערבון מוגבל מאד כי כל מה שנמצא "שם", במיוחד הגרסאות שניתנות למבחני דרך, לא יגיע ל"כאן" בוודאות.

ב 175k המטרה תהיה לשבור את האאוטלנדר וחבריו היותר יקרים בסגמנט וזה כנראה יקרה עם רכב ערום

קל לפטור מבחנים מחו״ל כלא רלוונטיים, ולהגיד שכל קשר בין הגרסאות שם לפה מקרי לחלוטין, אבל זו קצת הגזמה.

יצא לי גם לקרוא מבחן ל1.4 הבסיסית (נדמה לי שבטופ גיר), ולמרות שרוב המבחנים שנעשו שם הם לגרסאות הדיזל הרכב בבסיסו הוא אותו רכב, וזה לא שאנחנו לא מכירים את מנועי הבנזין מרכבים אחרים של VAG.

אז האיבזור יהיה אולי שונה, אבל אם לשפוט לפי הסופרב גם זה לא בטוח.

בכל המבחנים מציינים שהיא אפילו מהנה לנהיגה (לא נסיון אישי), משהו שלא ממש תשמע על אאוטלנדר.

קשה מאוד לשבת בקודיאק ולחשוב שמישהו יעדיף עליה אאוטלנדר זה הכל.

פורסם
כמוביל נוסעים של 7 מקומות ובטווח המחירים הזה, אכן האאוטלנדר זו אופציה מתבקשת.

אבל לקרוא לו ג'יפון?

למה?

ג'יפון זה ג'ימני. וויטארה. יש שיאמרו גם פורסטר.

מה הקשר בין האאוטלנדר לשטח?

תסתכל כאן.

https://www.youtube.com/watch?v=B1ZHR02oxJ4

קל לפטור מבחנים מחו״ל כלא רלוונטיים, ולהגיד שכל קשר בין הגרסאות שם לפה מקרי לחלוטין, אבל זו קצת הגזמה.

קשה מאוד לשבת בקודיאק ולחשוב שמישהו יעדיף עליה אאוטלנדר זה הכל.

זאת אולי הגזמה, אבל קשה מאד להתרשם מבחינה של רכבים מאובזרים אחרת ואולי גם מכויילים אחרת לשוק שונה. אני לא אומר שאי אפשר. אני אומר שזה קשה.

וזה לא הופך את הקודיאק לכישלון חלילה. פשוט אני כבר למדתי שבשווקים אחרים, יש דרישות אחרות, יש אבזור אחר ויש גם תנאי מבחן אחרים. נמתיו.

ולגבי לשבת בקודיאק, לא צריך לחכות לו כדי להבין את זה. מספיק לשבת בקיה סורנטו. אבל הפרש המחיר..אוי המחיר..וזה כנראה מה שקוסם כאן בארץ.

אם הסורנטו לדוגמא היה מתומחר ב 175, האאוטלנדר היה נמחק.

• תוכן חדש...