Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, נכון לאמר זאת, וכנראה כמשומש הדגם עם 5 מקומות יהיה פחות מבוקש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסעתי בטוסון וספורטז' נכנסתי גם לטויוטה לא זוכר את הדגם

בכולם הפריע לי משהו אחד עיקרי, הגובה!

אני לא גבוה במיוחד (1.85) ומציק לי לשבת ברכבים נמוכים או רכבים שהכיסא גבוה אבל אני בתקרה

האאוטלנדר מהבחינה הזאת מתאים לי יותר

המנוע הרציף לדעתי תענוג הנסיעה הרבה יותר רגועה לא יודע למה אנשים אוהבים את המיקסר של ה7 הילוכים בdsg המנוע מספק אנשים פה סתם מלכלכים עליו.

לא הרגשתי ביצועים מיוחדים בטוסון או בספורטאז' כולם אוניות.

נכון, הוא "ישן" שלדעתי זה יתרון כי זה אומר שמספיק אנשים בדקו אותו ואין תלונות כמו בוואגים ויש לו ים חלקים בחילוף כבר אמרתי את זה

הוא 7 מקומות, סתם כי טוב שיש לקחת ילדים וחבריהם

פורסם

תשמע אתה חייב להפסיק לתרץ את הקניה שלך, כי אתה באמת מתחיל להשמע כמו התאום של OUTLANDER ומספיק לנסות ולהפוך את הרכב שלך למשהו שהוא לא, כי בסוף זה הופך לפתטי משהו.

בנוסף, כבר פעמיים ציינת כמה ה״מנוע הרציף״ תענוג וכבר העירו לך שלא המנוע רציף אלא הגיר.

פורסם

הוא לא מתרץ את הקניה שלו. הוא פשוט כותב שלדעתו זה הרכב הטוב ביותר בסגמנט!

בכל פעם מחדש אני נדהם לראות איך אנשים פה מסרבים להאמין שבנאדם קנה אאוטלנדר והוא פשוט נהנה מהרכב, מהנהיגה, מהביצועים, מהמראה, והוא חושב שגם בתצורת 5 מקומות יש לו עדיפות על טוסון / ספורטאז' / cx5 ודומיהם.

פשוט מסרבים להאמין!

חשבתם שיש משוגע אחד שקורא לעצמו outlander, והוא סתם מתעקש לומר שהוא נהנה מהרכב. פתאום צץ לכם פה עוד אחד, וזה נראה לכם ממש מוזר...

לידיעתכם, קרוב ל 10,000 איש קנו בשנת 2016 אאוטלנדר, מכל הסיבות שבעולם. אם כל אחד מהם היה כותב כאן את החוויה שלו, אני זה שהייתי מסתכל עליכם בצורה מוזרה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

גיסי עם האאוטלנדר השני שלו.

גם הוא מודה שזה רכב בינוני ומיושן, שהsaving grace היחידי שלו הוא שהוא 7 מקומות במחיר סביר ותו לא.

מותר לכם להנות מהרכב, ואין סיבה שלא. לא כל אחד מחפש ניהוג משובח או ביצועים מיוחדים. הבעיה היא שאתם פשוט מדברים על הרכב כאילו היה לפחות F-Pace או מקאן ולכן צוחקים עליכם, שום סיבה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
נסעתי בטוסון וספורטז' נכנסתי גם לטויוטה לא זוכר את הדגם

בכולם הפריע לי משהו אחד עיקרי, הגובה!

אני לא גבוה במיוחד (1.85) ומציק לי לשבת ברכבים נמוכים או רכבים שהכיסא גבוה אבל אני בתקרה

האאוטלנדר מהבחינה הזאת מתאים לי יותר

המנוע הרציף לדעתי תענוג הנסיעה הרבה יותר רגועה לא יודע למה אנשים אוהבים את המיקסר של ה7 הילוכים בdsg המנוע מספק אנשים פה סתם מלכלכים עליו.

לא הרגשתי ביצועים מיוחדים בטוסון או בספורטאז' כולם אוניות.

נכון, הוא "ישן" שלדעתי זה יתרון כי זה אומר שמספיק אנשים בדקו אותו ואין תלונות כמו בוואגים ויש לו ים חלקים בחילוף כבר אמרתי את זה

הוא 7 מקומות, סתם כי טוב שיש לקחת ילדים וחבריהם

מוזר קצת... גם אני בגובה 1,85 ולא בספורטז׳ ולא בטוסון לא הרגשתי צמוד לתקרה. מה שכן, כך הרגשתי בקאשקאי ואני מסכים כי ההרגשה מאוד לא נעימה.

חוץ מזה, אני ממש לא בא לחפש חסרונות אצל אוטלנדר, כי לטעמי הוא רכב טוב וראוי למי שמוצא בו עניין. אני רק רציתי לבדוק האם הוא טוב במיוחד בכל הקטגוריות או שבעיקר בתחום ה-7 מקומות.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם (נערך)
גיסי עם האאוטלנדר השני שלו.

גם הוא מודה שזה רכב בינוני ומיושן.

שים לב איך אתה מתנסח, "גיסך מודה"... דהיינו ברור שאתה צודק ואנחנו המפגרים שמנסים לא להודות באשמה, שבעצם קנינו רכב פח שהיתרון היחיד שלו זה שהוא 7 מקומות. אבל גיסך הוא אדם שפוי, והוא מודה באשמה.

לדוגמא, לצורך הענין, יש כאן שרשור של 1000 תגובות (כמעט אשכול עוגן) שמגיבים בו אנשים שמאוהבים באיזו אלפא שאין לי שמץ של מושג מה הם מצאו בה. אבל אני מכבד, זו זכותם המלאה. מי אני שאגיד להם מה לאהוב, מי אני שאכריח אותם לחשוב שהטעם שלהם מוזר? אבל אתה אפילו לא מנסה להפנים שבאמת יש אנשים שחושבים אחרת ממך!

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

לא ידידי, אתה זה שמסרב להפנים שהרכב שלך בסדר ולא יותר, ודי נחות בהשוואה ללא מעט רכבים אחרים בקבוצה שלו, מבחינה דינמית, ניהוג, מנוע, גיר, ועיצוב (אבל האחרון זה עניין של טעם).

ונסיונות השכנוע שלך שמדובר בדבר הטוב ביותר מאז המצאת הלחם, לא ישנו את העובדה הזו.

פורסם
שים לב איך אתה מתנסח, "גיסך מודה"... דהיינו ברור שאתה צודק ואנחנו המפגרים שמנסים לא להודות באשמה, שבעצם קנינו רכב פח שהיתרון היחיד שלו זה שהוא 7 מקומות. אבל גיסך הוא אדם שפוי, והוא מודה באשמה.

לדוגמא, לצורך הענין, יש כאן שרשור של 1000 תגובות (כמעט אשכול עוגן) שמגיבים בו אנשים שמאוהבים באיזו אלפא שאין לי שמץ של מושג מה הם מצאו בה. אבל אני מכבד, זו זכותם המלאה. מי אני שאגיד להם מה לאהוב, מי אני שאכריח אותם לחשוב שהטעם שלהם מוזר? אבל אתה אפילו לא מנסה להפנים שבאמת יש אנשים שחושבים אחרת ממך!

עזוב זה פאן בוי של וואג חבל על הוויכוח .

:fadein:
פורסם

"]שרשור של 1000 תגובות[/url] (כמעט אשכול עוגן) שמגיבים בו אנשים שמאוהבים באיזו אלפא שאין לי שמץ של מושג מה הם מצאו בה. אבל אני מכבד, זו זכותם המלאה. מי אני שאגיד להם מה לאהוב, מי אני שאכריח אותם לחשוב שהטעם שלהם מוזר? אבל אתה אפילו לא מנסה להפנים שבאמת יש אנשים שחושבים אחרת ממך!

ההשוואה שלך לג׳וליה הזויה. לא פלא שאתה חושב שהאאוטלנדר מדהימה.

פה אני מפסיק להאכיל אותך.

פורסם

לא השוויתי, ואין שום קשר ביניהם. פה זה הקטע שאתה מתחיל עם דמגוגיה. הרעיון שכתבתי הוא שלמרות שאני לא מתחבר לרכב הזה, מכל מיני סיבות, לדוגמא - אני מעדיף רכב גבוה על פרייבט, אני לא אכנס בויכוח עם האנשים שבחרו ברכב הזה והם מבסוטים ממנו.

אתה פשוט לא מבין ולא רוצה להבין שיש אנשים עם טעם שונה ממך, ולא רק בעיצוב אלא גם בחווית הנהיגה, ובכלל בשיקולי בחירת רכב.

פורסם

ומה שמצחיק, שאם אכנס לשרשור ההוא ואתחיל להתקיף: מה מצאתם ברכב הזה? חסר רכבים יותר יפים, יותר מהירים, יותר מהנים לנהיגה? יסתכלו עלי כעל טרול שהגיע כדי לבלבל את המוח. לא בא לך אל תקנה, למה אתה מפריע?

אבל כשאתה נכנס לשרשור של אנשים שמלקקים בהנאה את האאוטלנדר החדש שהם קנו, ומבסוטים ממנו בכל מובן, אתה מרשה לעצמך להתנהג כמו טרול ובו זמנית להתייחס אליהם כטרולים מפגרים. מדהים.

פורסם
ההשוואה שלך לג׳וליה הזויה. לא פלא שאתה חושב שהאאוטלנדר מדהימה.

פה אני מפסיק להאכיל אותך.

אין לך מושג מה אתה קורא, אה?

תקרא שוב. אבל לאט עם נשימות קצובות.

סתם נתן דוגמא לא השווה לכלום.

• תוכן חדש...