Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או חיכיתי לתגובות של outlander:-)

תאמת שגם אני הייתי בשוק שהבוסית נתנה לי הנחה... כנראה שהם היו צריכים להגיע למכסת מכירות החודש או שהייתי נחמד מידי...

הקונסולה בין המושבים מבריקה ובדגם היוצא היא לא... לא משהו שהייתי מתבאס עליו...

המערכות בטיחות לא מורגשות כמעט... נדיר שנדלק לי נורת ברקס גם שניסיתי להתקרב מהר לרכבים שמוביליי היה משתגע מצפצופים, המערכת דווקא כן קלטה כשהיה מדובר ברכבים גדולים כמו אוטובוסים או וואנים... מבחינת מציבושי סופר-מיני אין לו זכות קיום:lol::twisted:

הבלימה אוטומטית נדלקה פעם אחת בלבד כשהמערכת (וגם אני) קלטה ילד שקופץ לכביש והדביקה אותי לשמשה (זה בלימת רעידות כמו abs ולא כמו ברקס רגיל, ולא חושב שלא הייתי בולם לבד הרגל כבר הייתה על הברקס כי אני רגיל לזה בקרבת גני ילדים).

מערכת סטיה מנתיב עובדת מעל מהירות מסויימת ורק שהנתיבים מסומנים ברור (לא כמו חצי מדינה) היא לא מתקנת את ההגה כמו שהבנתי שיש בקאיה נירו אלא רק מצפצפת קלות.

ההתראות של המערכת שקטות מאוד ועם קצת מוזיקה לא שומעים בכלל

וכן, אני נהנה מהביצועים של הרכב,

מבחינתי יש 3 סוגי נהיגה בגיפון הזה

1. נהיגת eco לנהיגה רגועה וחסכונית בלי עקיפות בלי להשתגע שזה נחמד שהילדים ירדמו מאחורה ושיוט בכבישים ריקים.

2. נהיגה ללא eco המנוע נותן יותר ביצועים יציאה מהמקום יותר זריזה אני אוהב את זה יותר בעיר כשיש יותר הפתעות ולפעמים צריך עזרה מהמנוע.

3. נהיגת "ספורט" לפי ספר רכב וזה עם הפדלים של הגיר ועם קצת משיכת הילוכים המנוע נותן עבודה יפה ולא מרגישים בחוסר כח בכלל.. לא יצא לי לבדוק את זה עד הסוף רק נסיעה קצרה שהייתי צריך לעקוף בזריזות.

אני אהבתי... הרכב לא מיועד ולא בנוי להתחרות במנועי טורבו בועטי תחת אלא לנסיעה שקטה רגועה וחלקה וזה מה שחיפשתי

פורסם

השינויים בעיצוב הפנימי מסתכמים במנורות מתחת לדשבורד ובין המושבים קונסולה "מפוארת"

20170318_212551.jpg

ואנטנת כריש בחוץ

20170318_212858.jpg

חוץ מזה עכשיו ניסיתי את המגביל מהירות... דבר נחמד אבל לא רואה את זה שימושי, מגדירים מהירות וכשהרכב מגיע למהירות המבוקשת הוא לא מאיץ יותר, הייתי מעדיף התראה קולית במקום התערבות פיזית בנהיגה... לפעמים יש הפתעות שמצריכות דווקא האצה

פורסם
או חיכיתי לתגובות של outlander:-)

תאמת שגם אני הייתי בשוק

אם אתה כבר משתמש בסלנג, לפחות תעשה זאת באופן תקני :)

ת׳אמת ולא תאמת.

פורסם

מה יעשה עכשיו

outlander אחרי ששילם אלפי שקלים עבור אנטנה כריש.

כדי לא להיות עוד אאוטלנדר של הליסינג.

עכשיו יש לו אוטו כמו של כולם

:shock:

פורסם

אתה טועה, שילמתי על אנטנת כריש לא כדי להיות ייחודי אלא כדי להיות כמו האאוטלנדר שראיתי בתמונות מחו"ל... שלדעתי זה מראה מושלם.

הייחודיות של הרכב שלי היא לא באנטנת כריש אלא בזה שהוא תמיד מבריק ונוצץ... ציפוי של oc ומעליו שכבות של אוטם, ווקס, cq של אופטימום ועוד ממיטב החומרים.

mpol, אמרו לי שיש גם שקע חשמל בתא המטען. אנטנת כריש כבר הזמנתי לבד והתקנתי, וגם פאנל כסוף בין המושבים שמשדרג את העסק יפה מאוד.

לגבי המובילאיי, הצפצוף החזק הזה כשאתה מתקרב לרכבים הציל אותי לא פעם מתאונות, כי לפעמים אתה לא מספיק עירני והרכב מלפניך מאט.

לדעתי המובילאיי מעצבן ומצפצף לחינם אבל עדיין הוא כלי מאוד חשוב וחיוני לנהיגה בטוחה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני מסכים אתך (ואנחנו בדעת מיעוט אגב) שמובילאיי הוא כלי חשוב.

אבל להגיד שהוא כבר הציל אותך לא פעם מתאונות זה די מדאיג.

אם הרכב מקדימה מאט ואתה לא שם לב, אז או שאתה נהג גרוע או פשוט עסוק בדברים שאתה לא צריך להתעסק בהם בזמן נהיגה.

פורסם

היתה לי הונדה frv בלי מובילאיי במשך 4 שנים וללא תאונה אחת.. בלי עין הרע.

אבל בכל זאת יש רגעים שאתה חולם או לא שם לב, והמובילאיי מציל אותך. אפילו אם לא מציל אותך מתאונה, אבל לפחות מציל אותך מבלימת פתע ונותן לך זמן להתארגן.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תודה על הסקירה, אבל מספיק עם ה3 נקודות בסוף כל משפט, זה ממש ממש מציק לקרוא משהו ככה.

תתחדש!

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

אני לא מבין דבר אחד: כאשר מדובר בג׳פון של 5 מקומות ובהתייחס למחיר, אז איזה יתרון יש לאוטלנדר על מזדה cx-5?

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
תודה על הסקירה, אבל מספיק עם ה3 נקודות בסוף כל משפט, זה ממש ממש מציק לקרוא משהו ככה.

תתחדש!

אין

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אני לא מבין דבר אחד: כאשר מדובר בג׳פון של 5 מקומות ובהתייחס למחיר, אז איזה יתרון יש לאוטלנדר על מזדה cx-5?

אמממ, שהוא 7 מקומות

פורסם

התכוונתי לפה... אין יתרון. ויש עוד הרבה ג'יפונים עם 5 מקומות שעדיפים על האאוטלנדר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

נהניתי לקרוא. אני אישית מאוד אוהב יפניות הרכב לדעתי יפיפיה וזה שהוא שחור זה בכללה טופ תהנה

Sent from my iPhone using Tapatalk

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

וזה מה שמבלבל אותי. בחישוב גס:

אוטלנדר 5 מקומות גיר רציף (אוטומט) מתמכר סביב 160-165 אלף.

מזדה cx-5 בגירסת בסיס (די מכובדת) - 165 אלף.

כפי שנאמר, בקטגוריה של ג׳פונים 5 מקומות לא חסר מתחרות שכנראה עדיפות על אוטלנדר וגם מבחינת המכיר.

האם יהיה לנכון לומר שאוטלנדר נותן תמורה טובה לכסף רק כשמדובר בקטגוריה של 7 מקומות?

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

• תוכן חדש...