Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מדפיים עד 2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלי ועופר תודה על העזרה.

אין ליד שקע האוזניות אצלי אור אדום. שקע אוזניות נטו. אין לי במחשב יציאה אופטית, יש USB, יש HDMI , ויש עוד משהו שאני לא יודע איך קוראים לו אבל הוספתי תמונה . [ATTACH=CONFIG]496727[/ATTACH]

טוב, כרגע אחבר את הרמקולים ישירות למחשב, אבל אני חייב כפתור ווליום פיזי בעתיד.

מה לדעתכם עדיף ?

1-מיקסר קטן עם אודיו אינטרפייס (50 דולר) כגון זה למשל ?

2-כפתור ווליום חיצוני ? כגון זה ? גם 50 דולר

3-אודיו אינטרפייס כזה - גם 50 דולר

תודה

מי זה אלי

סתם

Display port זה השקע

התקן מתחרה ל HDMI.

תן לי הדגם של המחשב.

אחפש לך DAC class a b תקציבי עם גלגלת שליטה על העוצמה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-D1 קצת יקר, נראה לי שהוא מחפש דווקא לחסוך.

לא מכיר מה יש עכשיו בשוק... הבאתי מוצר מתאים לדוגמא.

צריך לחפור קצת ברשת לראות מה ממליצים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אייל (ולא אלי...) ועופר.

לגבי המחשב הנייד הוא של דל, אבל בקרוב יוחלף, אני לא מעוניין לסמוך עליו כי הוא לא שלי ולכן רוצה לרכוש משהו שישאר איתי בלי קשר למחשב.

AUDIOENGINE יקר, לא מתאים לי, אני לא אודיופיל, גם ה JBL305 שקניתי הם מעל מה שאני צריך.

ראיתי מוצרים של ברהינגר שקיבלו ביקורות מעולות במחירים סבירים.

אז ה DAC שרכשתי חסר תועלת למעשה עבורי ? שכן הוא לא מתחבר למחשב עם USB אלא רק בחיבור קואקסלי או אופטי. אני צודק ?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כן סרג'יו הוא מתחבר בצורה דיגיטלית , קרי כבל SPDIF או קואקס.

DACs

SMSL Audio M3

FX Audio DAC-X6

TRASAM DAC2 HiFi נחמד ביותר יש אפשרות ל BT.

פורסם

כן. ה-DAC שקנית לא מתאים.

ברהינגר חברה ותיקה וידועה.

אני גם לא אודיופיל, המטרה שלי היא תמיד להגיע לסאונד שהוא מספיק טוב כדי שאוכל להנות מהמוסיקה בלי לחשוב על מה לא תקין בסאונד...

פורסם (נערך)

תודה.

אבל עדיין יש בעיה.

גם אם עכשיו ארכוש כרטיס קול חיצוני כמו זה של ברהינגר, הרי שהוא יתחבר למחשב שלי עם USB, והרי כרטיס הקול במחשב שלי הוא ברמה נמוכה מראש, ולכן הוא יעביר לכרטיס הקול החיצוני מוסיקה ברמה נמוכה.

או שאני טועה ?

חיבור כרטיס קול חיצוני דרך שקע האוזניות של המחשב מבטיח איכות נמוכה כי אני מתחבר לכרטיס הקול הפנימי של המחשב. האם כך הדבר גם בחיבור USB ?

תודה

שיגעתי אתכם ?

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

האודיו במחשב הוא בפורמט דיגיטלי. אם אתה מחבר DAC חיצוני ומגדיר אותו בתור הכרטיס קול שלך, המחשב ישלח את האודיו הדיגיטלי ישר ל-DAC החיצוני דרך ה-USB. במקרה הזה, אתה עוקף לגמרי את הכרטיס הפנימי. Problem solved.

אם אתה מתחבר לחיבור האוזניות אתה עובר דרך כרטיס הקול הפנימי. ואז אתה אכן "נהנה" מהאיכות שלו. במקרה כזה אתה צריך רק מגבר, לא כרטיס קול (כלומר לא צריך את ההמרה מדיגיטל שעושה ה-DAC).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם אתה מתחבר לחיבור האוזניות אתה עובר דרך כרטיס הקול הפנימי. ואז אתה אכן "נהנה" מהאיכות שלו. במקרה כזה אתה צריך רק מגבר, לא כרטיס קול (כלומר לא צריך את ההמרה מדיגיטל שעושה ה-DAC).

אני לא בטוח שהוא יכול להוציא מיציאת האוזניות ישר לרמקולים, כי אלו רמקולים מוגברים, ויציאת האוזניות כבר מוגברת (אני די בטוח שגם אם זה יעבוד, אידיאלי זה לא...). בנוסף, הוא רוצה שליטה אנלוגית בווליום. ולבסוף, הוא ייצטרך מתאם, לפצל כל ערוץ מיציאת האוזניות לרמקול המתאים.

בקיצור - לא.

פורסם

אני מתחיל להבין.

אם כך חברים, האם תוכלו לומר לי האם כרטיס קול חיצוני כגון זה - 24BIT ו 192Khz - יאפשר לי להתחבר למחשב דרך USB, וישפר את איכות הסאונד ?

כואב הלב לחבר רמקולים נאים כאלו ליציאת אוזניות מזופתת של מחשב נייד .

תודה

20171115_160621_resized.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

לוקי הולך לתת סטים במשרד?

אתה סתם מסבך את עצמך עם מיליון מוצרים קנה DAC תקציבי.

ה DAC הוא כרטיס הקול בחיבור USB , כלומר כל עיבוד הסאונד עובר דרכו ולא דרך כרטיס הקול של המחשב.

ממליץ בחום על חיבור XLR מהסיבה הפשוטה הוא פחות רגיש להפרעות ,

חיבור XLR ה-output הוא 6W

TRS רק 2W כלומר יותר חשוף לרעשים והפרעות.

איך מתחברים?

מאוד פשוט .

DAC עם כבל USB למחשב (לרוב לא צריך דרייבר הוא אסינכרוני)

2 כבלים של xlr to rca עם פין בודד לכל רמקול.

את ה RCA מחברים ל- DAC.

משנים דרך המחשב את ההתקן הדיפולטי ל DAC.

מורדים foobar2000 ונותנים בראש.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
אני מתחיל להבין.

אם כך חברים, האם תוכלו לומר לי האם כרטיס קול חיצוני כגון זה - 24BIT ו 192Khz - יאפשר לי להתחבר למחשב דרך USB, וישפר את איכות הסאונד ?

כואב הלב לחבר רמקולים נאים כאלו ליציאת אוזניות מזופתת של מחשב נייד .

תודה

זה יעבוד, אבל נראה לי אוברקיל לצרכים שלך. זה מכשיר שנועד לאפשר עריכה בסיסית של סאונד, וחיבור של יותר ממקור אחד. היתרון הוא שגם תוכל לחבר אוזניות.

מה המחיר שלו?

פורסם

לא ייאמן...

תגיד, אתה אלו אתה מכיר?

https://www.minidsp.com/

פעם היה לי חלום ליישם Room Correction בחדר, ולקבל סאונד באמת מעולה. אבל אין לי סבלנות ללמוד את זה...

• תוכן חדש...