Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני שוקל להחזיר את רכב הליסינג ולקנות במקומו רכב שני למשפחה בתקציב עד 50K להפוך את המאזדה 3 לרכב הראשון במשפחה, כאשר הרכב הזה ישמש אותי לנסיעה פרועה בת 12 דקות מהבית לעבודה וחזור.

הדרישות:

* רכב קומפקטי, שבמקרה הצורך יוכל לשנע שני תינוקות.

* שהיה אמין

* רכב מאובזר

צריכת הדלק כמאט ולא רלוונטית, הנסועה המתוכננת היא 4500 ק"מ בשנה.

כרגע שוקל לקנות קיה ריו שנת 2012, האם יש בעיות אמינות עם הרכב?

טסלה 3 2022

פורסם

קיה ריו נחשבת למכונית מאד אמינה. אל תצפה לגדולות אבל בהחלט מדובר במכונית שעושה את העבודה וגם נוסעת די נעים לדעתי. לקחת את המודל 2012 לנסיעת מבחן?

*אני לא בטוח ב-100%, אבל יכול להיות שיש לך עדיין אחריות של שנתיים מהיצרן.. אני לא סגור אם הריו מגיעה עם 7 או 5 שנות אחריות.

פורסם

אפשר גם יונדאי i20.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קצת סרקתי את השוק ונראה שתוספת תקציב קטנה ניתן לקנות i30CW 2013 או קיה סייד סטיישן. סך הכל אולי כדי להוסיף קצת כסף ולקבל אפילו רכב ראשון למשפחה חדש ולהשאיר את המאזדה בשבילי :)

יש בעיות ידועות באחד משני הרכבים הללו?

טסלה 3 2022

פורסם

אין שום בעיה מוכרת, צריך למצוא רכב במצב שמור שטיפלו בו בזמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...