Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בCHROME

ronka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעות הערב כל כמה ימים סירטונים באתר יוטיוב, בדפדפן כרום בלבד(בפיירפוקס עובד פיקס), מחליטים לא להטען. ברמה שאפילו באיכות 144P כל שניה הסירטון ניתקע בשביל להטען.

הקטע ההזוי עוד יותר הוא שזה רק זה קורה גם במחשבים אחרים שמחוברים לרשת.

מישהו מכיר את התקלה ההזויה הזאת?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם (נערך)

נשמע כמו בעייה של הראוטר יותר מאשר המחשב. תאפס את הראוטר והמודם אם יש כזה מחובר אליו.

הרבה מכשירים היום עושים תיעדוף של תעבורת הנתונים ונותנים עדיפות לוידאו ובמיוחד לאודיו. נראה שאצלך משהו נדפק בתיעדוף הזה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
נשמע כמו בעייה של הראוטר יותר מאשר המחשב. תאפס את הראוטר והמודם אם יש כזה מחובר אליו.

הרבה מכשירים היום עושים תיעדוף של תעבורת הנתונים ונותנים עדיפות לוידאו ובמיוחד לאודיו. נראה שאצלך משהו נדפק בתיעדוף הזה.

הראוטר הוחלף כבר פעמיים מאז הבעיה(מבעיה אחרת) ועדין אותה בעיה.

אגב רק אני לא מצליח לרווח בין מילים בעורך טקסט של הפורום?

פורסם

אם זה רק בפיירפוקס יכול להיות שזה באג וקורה רק בגרסה מסויימת שלו. תבדוק את הגרסאות שלו בכל אחד מהמחשבים עם התקלה.

עורך הטסקט של הפורום דפוק. גם אצלי הוא משתגע ומקפיץ את הסמן למעלה כשאני מוחק אותיות. לעיתים אני משתמש בעורך הטקסט שונה ומעתיק לעורך הטקסט של הפורום כשאני מסיים את כל ההודעה.

פורסם

בעקבות המלצה בטמקא אני מנסה את הדבר הזה.עדיין לא יודע עליו יותר מדי, אבל הוא מהיר מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם זה רק בפיירפוקס יכול להיות שזה באג וקורה רק בגרסה מסויימת שלו. תבדוק את הגרסאות שלו בכל אחד מהמחשבים עם התקלה.

עורך הטסקט של הפורום דפוק. גם אצלי הוא משתגע ומקפיץ את הסמן למעלה כשאני מוחק אותיות. לעיתים אני משתמש בעורך הטקסט שונה ומעתיק לעורך הטקסט של הפורום כשאני מסיים את כל ההודעה.

קצת קשה לי להאמין כי חיפשתי את הבעיה בגוגל ואין שום איזכור.

אני ספק בזק תשתית הוט אגב.

פורסם
בהגדרות מערכת של chrome תסיר את הסימון של השתמש בהאצת חומרה כשניתן.

זה לא מסומן

פורסם
תכבה QUIC בכרום, 99% שזו הבעיה:

תשמע אתה מדהים. איך עלית על זה שזה יכול היה לגרום לבעיה?

פורסם

אגב רק אני לא מצליח לרווח בין מילים בעורך טקסט של הפורום?

תלחץ על הכפתור הימני A/A מעל ההודעה הבעיה תיפתר.

פורסם

זה קורה רק כאשר מצטטים הודעה קודמת. הוסף נקודה בסוף ההקלדה שלך ואז חזור למקום הרצוי והמשך להקליד כרגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשמע אתה מדהים. איך עלית על זה שזה יכול היה לגרום לבעיה?

אין חכם כבעל ניסיון

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...