Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים:אקורד2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחים שלי

עוד חודש אני מקבל את הרשיון ומקבל אתו את הרכב של אימא-אקורד שנת 2003-(כן בר מזל)..

אז קיצר יש לי שאלה:

למכונית יש אגזוז אחת (דגם 2.0) אבל יש הכנה לאגזוז מהצד השני.

האם אפשר להרכיב עוד אחד?

פורסם

כנראה שאפשר כי לדגם ה-2.4 ספורט יש שניים, אחד מכל צד. בכל מקרה זה לא יתן שום תוספת מלבד תוספת הפוזה, בנוגע לעלות - מומלץ שתרים טלפון למוסך של אמא ותשאל.

ואם אנחנו אחים - אז אני רוצה את האוטו של אמא ליציאה הערב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום אחים שלי

עוד חודש אני מקבל את הרשיון ומקבל אתו את הרכב של אימא-אקורד שנת 2003-(כן בר מזל)..

אז קיצר יש לי שאלה:

למכונית יש אגזוז אחת (דגם 2.0) אבל יש הכנה לאגזוז מהצד השני.

האם אפשר להרכיב עוד אחד?

איזה הכנה לאגזוז? זה שיש פתח בפגוש לא אומר שיש הכנה לאגזוז. זה לא פשוט כמו שאתה חושב.

בכלל, כשאני רואה הונדה אקורד (או סיויק, לצורך העניין) שעושה רעש (אני מניח שאתה מדבר על פרי פלוו) של רכב ספורט, אני מייד מניח שיש ברכב בעייה ברכב, ולאוו דווקא שהרכב משופר.

רוני- אתה לא יכול לקחת את האוטו של אמא, היא הבטיחה לי אותו.

נ.ב. כתבת שהמיקום שלך הוא "באקה", האם הכוונה לבאקה אל-גרבייה? אם כן, זה מסביר המון.

סליחה על ההכללה,

צבי.

פורסם

רציתי לשים את האגזוז סתם בשביל הפוזה כי ראיתי אקורד אחת שחורה 2.4 ממש משהו סופי הדרך

האם הכוונה לבאקה אל-גרבייה? אם כן, זה מסביר המון.==> אם אכן התכוונת למה שאני חושב אז אני אנסה לא להתייחס וגם אתה אומר שאתה לא מכליל??...

ותודה יוני!

• תוכן חדש...