Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לחבר שלי יש בעיה - קורולה 2004 מתח טעינה 18V.

הוא מדד על המצת, על המצבר.

במהלך הנסיעה, כבתה המערכת החשמלית. הגה כח/נורות כבו.

נדלקה נורת חיווי תקלה - בצורת מצבר אדום - לפי ספר רכב, זה מעיד על תקלת חשמל חמורה.

האם ניתן בכלל לנסוע עם התקלה עד המוסך (האם יגרם נזק למצבר בנסיעה זו?)

הבחור מתגורר בנשר.

יש פתרון או מישהו שמכיר שיכול לעזור?

תודה לעונים.

פורסם

כנראה קיימת תקלה באלטרנטור קרי ווסת המתח תקול. לא מומלץ לנסוע במצב כזה מכיוון שמתח גבוה עלול לגרום נזק למחשבים השונים ברכב וגם לרתיחת האלקטרוליט במצבר.

גרר למוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על העזרה המהירה,

האם יש אפשרות להחליף רק את הווסת או שיש צורך בכל האלטרנטור.

הבחור כבר נסע ברכב עד שהגיע הביתה,

האם יתכן כי המתח הגבוה שרף את נורות הדרך (התקלה קרתה תוך כדי תקלה).

פורסם

בהחלט כן מתח של 18 וולט מקצר את אורך חיי המנורה בצורה משמעותית לכן המנורות נשרפו.

בדרך כלל כאשר משפצים אלטרנטור נהוג להחליף את הווסת/פחמים/מיסבים ולחרוט את טבעות ההחלקה ולצבוע את האלטרנטור.

כנראה יתקינו לחברך אלטרנטור משופץ ואת התקול הם לוקחים לעצמם.

פורסם

אם האלטרנטור המותקן ברכב הוא המקורי או עשה כבר כברת דרך חבל שכבר לא ביצעו שיפוץ כללי קרי החלפת מיסבים, פחמים, חריטה של טבעות ההחלקה.

• תוכן חדש...