Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו, מי אישר לך גישה לאוף טופיק?

בטח לא היית רוצה לאכזב אותו.

מה הבדיחה?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. האם צריך להראות חתיך וזה... או שזה עובד בכל מצב?

ב. האם צריך להזהר בסביבת בנים שמא זה עובד גם עליהם?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עידן, הבעיה שאתה גורם לדברים להיראות יותר גרועים ממה שאני מתאר גם אם אני מתאר אותם גרועים :).

זה שכתבתי "שהתחלתי עם תפוסות", אתה מודע לכך שברגע שהן צחקו ואמרו שיש להן חבר איחלנו אחד לשני בהצלחה והעפתי אותן מהפייס? לאחת אפילו כתבתי שאני לא מבין למה אתן לא רושמות שאתן רווקות\תפוסות.

תשמע, לסבך אותי עם בדיחות מוזרות שלא קשורות לדברים "לא חוקיים" זה לא יקרה. לגבי לצאת ליצן, אני שם לב שכל דבר שאני עושה אני ליצן לטוב ולרע אז אי אפשר להימנע מזה.

לגבי החבר, סטטיסטית , הצליח לו בעזרת הבדיחה+עוד כמה שיחות ובפועל , גם לי ענו לא מעט.

בדיעבד? אתה צודק, הייתי צריך לחשוב על זה שזה עלול לקרות למרות שהבחורה שהעלתה את זה פשוט "נחנקה מצחוק" וזה פעם ראשונה שהיא שמעה את הבדיחה, רק שעכשיו הבדיחה עלתה קפות.

אני רק מנסה לגרום לך להבין שלעיתים הצד השני עלול להבין לא נכון את כוונתך וזה סתם עלול להיות פתח לצרות.

לגבי הסטטיסטיקה של חבר שלך, כמו שאומרים, גם שעון מקולקל פעמיים ביום יציג את השעה הנכונה.

זה בסדר גמור להיות ליצן, רק תוודא מדי פעם שמי שצוחק אכן צוחק איתך ולא עלייך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אושריקו, מי אישר לך גישה לאוף טופיק?

בטח לא היית רוצה לאכזב אותו.

מה הבדיחה?

שתי זקנים מקיימים יחסי מין בשלב מסויים הזקן פונה לאישתו ושואל "זיווה את מריחה ריח של נבלה? זיווה? זיווה??!!!"

פורסם
...עלתה קפות.

זה, למשל, אחלה חומר לכשאבא ואמא בני דודים. אין דבר כזה, אם כבר "הלכה קפוט".

אך תדאג, לא מצלם את זה ומעלה את זה לשם :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
זה, למשל, אחלה חומר לכשאבא ואמא בני דודים. אין דבר כזה, אם כבר "הלכה קפוט".

אך תדאג, לא מצלם את זה ומעלה את זה לשם :)

אם כבר אז: "עלתה כאפות"

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

רק רציתי לעדכן שלא קרה שום דבר אלא להפך, כל הקבוצה מספימה על אותה בדיחה וכל דקה יש פוסט על הבדיחה.:lol:

ניסיתי להתחיל עם אחת שזיהתה אותי והיא זרמה איתי עד שאמרה שיש לה חבר. :lol:

פורסם
שלום.

לפני כמה ימים בעצת חבר פתחתי פייסבוק פעם ראשונה. תכלס, מתחיל לאהוב את זה קצת.

הבעיה, שבעצתו, החלטתי להתחיל עם בנות מסויימות בקבוצה מסויימת עם בדיחה שעבדה אצל המון, גם אם הן תפוסות...

היום המשכתי עם זה וזה הצחיק את הבחורה ולפני שעתיים אני קולט שהיא צילמה את השיחה והעלתה לקבוצה, צנזרה את שמי אך פספסה בקטן מאוד את התמונה שלי.

המון לייקים ותגובות ופתאום עוד בנות מגלות שהן קיבלו את אותה הודעה.

עכשיו, אני מרגיש פדיחה רצינית... סוג של שיימינג קל ואני בכלל בקושי שבוע וחצי בפייסבוק.

מה דעתכם?

אכן בעיה קשה, מציע להתאבד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הסתבכתי קשות בפייסבוק, מה לעשות?

אתה רוצה להסתבך גם באוף טופיק? לא חראם, שכחת כמה זמן ניסית לקבל אישור גדישה לפה? שכחת מי אישר לך?

מה אתה מעדיף? לכתוב פה את הבדיחה? או לקבל שיעורי בית לכתוב מאמר שרק אם יקבל מעל 100 תגובות יחזיר לך גישה לאוף טופיק?

המאמר יהיה לבחירה מהרשימה הזו:

1. ניתוח שלך של הבדיחה שממילא תפרט, והשערת הסיבות לכשלונה.

2. התעלמות מסימני אזהרה - בעד ונגד.

3. תאור התחושות כשנודע לך על מחיקה במחי יד של סרטיפיקט שלקח לך הרבה זמן להשיג.

אם לא תעלה את הבדיחה ב-24 השעות הקרובות מחר אני פותח סקר באוף טופיק, והעם יחליט על מה יהיה המאמר שלך.

הצעות למאמרים נוספים - יוזמה ברוכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קורולה אהובתי - עלייתה של תעשיית הרכב היפנית בראי המהפכה הטכנולוגית שלאחר מלחמת העולם השניה ומוסכמות חברתיות בישראל של שנות ה2000.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

רז - תוכל להוציא את אושריקו דרך הדלת, הוא יחזור דרך הסאנרוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...