Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הסתבכת ולא קשות. אם היא העלתה את זה בקטע של לרדת עליך, הכי טוב זה להתעלם. תוך יומיים-שלושה זה נעלם במעמקי ההיסטוריה ואף אחת לא זוכרת אותך.

אם היא העלתה את זה בקטע טוב, ורק מבאס אותך שבנות אחרות גילו שכתבת להן את אותו הדבר, אז או ש...תתעלם, בדיוק כמו בעצה הקודמת, או שתמנף את זה לטובתך.

ואיך ממנפים לטובה? הרבה כנות, קצת מבוכה, קמצוץ של צחוק על עצמך, והנה אתה הופך מאויב האומה למאמי הלאומית.

דוגמא לביצוע:

"למען האמת אני חדש לחלוטין בפייסבוק, עד כמה שזה יישמע מוזר... אני פשוט מנסה להתגבר על החשש שלי מפנייה לבנות שמוצאות חן בעיניי, ולמרות שאני בהחלט מעדיף מפגשים מהסוג האישי, חבר שכנע אותי שבפייסבוק יהיה לי קל יותר. אז הנה אני נכנס, ובום! ים של בחורות יפות ומצחיקות וחכמות. אז אני לוקח אויר ומנסה את מה שאני מכיר כ"משפטי פתיחה" שעובדים. לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים פחות, בסופו של דבר זו רק הזדמנות לפתח שיחה ולהכיר. אז אני אומר את אותו הדבר לכמה בחורות, מה זה משנה? אם אני אצטרך להמציא משפט פתיחה חדש לכל בחורה זרה בפייסבוק בסוף ייצאו לי שטויות כמו הבחור שהמציא את ה"נפלת מגן עדן" ו"אבא שלך גנן", וזה בטוח הרבה יותר מביך...

מה שאני יכול להבטיח לכן זה שמי שנכנסת לי ללב שומעת ממני דברים שלא אמרתי לאף אחת אחרת מלבדה. אז אפשר לכעוס ואפשר לצחוק עליי, אבל מי שבאמת תרצה להכיר אותי לא תיתן למשפט וחצי של התחלה להגדיר אותי כבנאדם."

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הבדיחה שאתה שולח?

אני רוצה לזהות את זה ב״כשאבא ואמא בני דודים״.

חלק מהדברים שמופיעים שם הם זיוף (פעם אחת היה לי דיון עם מנהל הדף, עד שהצלחתי לו להוכיח כי זה זיוף והפוסט הוסר).

פורסם

טוב, חברים, אני קצת הגזמתי. בסופו של דבר רוב התגובות הן בסדר ועובדה שהבחורה צינזרה אך פספסה לא בכוונה וגם רוב התגובות יותר מתקשרות לאיכות הבדיחה. בינתיים זה על גבול הסביר, אבל שלחתי לכל כך הרבה בנות שהן חייבות לקלוט את זה לטוב ולרע.

מה שכן, אחת שכתבתי לה את אותה הבדיחה כן העלתה את הבדיחה שלי איתה וזה כבר גרם "להרמות גבות", בכל מקרה שלחתי לכל כך הרבה בנות לאחר שגם חבר שלי הכיר את חברה שלו עם אותו הבדיחה ששלח גם הוא להמון בנות.

מיקה, את תותחית, תודה על התגובות , לא הייתי מתנגד להוסיף אותך לפייס בתור הפסיכולוגית שלי.:lol:

פורסם

בדיחה בסגנון הזה?:

youtu.be/HguzO9KmHBU

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה, שבעצתו, החלטתי להתחיל עם בנות מסויימות בקבוצה מסויימת עם בדיחה שעבדה אצל המון, גם אם הן תפוסות...

המון לייקים ותגובות ופתאום עוד בנות מגלות שהן קיבלו את אותה הודעה.

עכשיו, אני מרגיש פדיחה רצינית... סוג של שיימינג קל ואני בכלל בקושי שבוע וחצי בפייסבוק.

מה דעתכם?

באמת רוצה לשמוע מה דעתי?

אם חבר שלך הציע לך לנסות להתחיל עם הרבה בחורות החברות בקבוצה מסויימת ולהשתמש באותה בדיחה לצורך כך- הוא מטומטם, הוא נותן לך עצות אחיתופל שבתרחיש הכי טוב ישאירו אותך רווק, בתרחיש ממש פחות טוב יהפכו אותך לבדיחה ווירלית ובתרחיש ממש רע עשויות לסבך אותך עם אנשים שאתה לא רוצה להסתבך איתם.

גם אתה לא ממש יוצא מזה על תקן "גאון הדור", גם כי היית צריך לחשוב אם העצה של אותו חבר באמת טובה או שעדיף לא לבצע את מה שהוא מציע לך, אתה גם לא ממש חכם בזה שאתה מתחיל עם בחורות "גם אם הן תפוסות", אתה משחק באש ועלול להסתבך אם חלילה תתחיל עם הבחורה הלא נכונה (או כזאת עם "החבר הלא נכון").

הפורום הוא סוג של חממה, עם הזמן החברים מכירים אחד את השני, גם אם רק ברמה ווירטואלית, לכן כשאתה מעלה פה את הסיפורים ההזויים שלך החברים פה צוחקים, מייעצים וממשיכים הלאה.

זו סביבה סלחנית.

פייסבוק זו סביבה שונה, אם תכתוב שטויות במעגל החברים שלך תקבל את אותו יחס חברי וסלחני כמו בפורום.

תכתוב את אותם שטויות לאנשים שאינך מכיר- יש לך פוטנציאל טוב להפוך לבדיחה היומית בקבוצת "כשאבא ואמא בני דודים" (האמת שבקצב של השטויות אצלך יש לך פוטנציאל להפוך ל"מסמר הקבוצה" המדוברת, ולא, זה לא משהו להתגאות בו...).

בהצלחה

לא יודע מהיכן אתה אושריקו

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה הבדיחה שאתה שולח?

אני רוצה לזהות את זה ב״כשאבא ואמא בני דודים״.

אם היא רוצה סיבוב במרכבת האלים ששמה קורולה שנת 98 עם דמוי סאנרוף....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עידן, הבעיה שאתה גורם לדברים להיראות יותר גרועים ממה שאני מתאר גם אם אני מתאר אותם גרועים :).

זה שכתבתי "שהתחלתי עם תפוסות", אתה מודע לכך שברגע שהן צחקו ואמרו שיש להן חבר איחלנו אחד לשני בהצלחה והעפתי אותן מהפייס? לאחת אפילו כתבתי שאני לא מבין למה אתן לא רושמות שאתן רווקות\תפוסות.

תשמע, לסבך אותי עם בדיחות מוזרות שלא קשורות לדברים "לא חוקיים" זה לא יקרה. לגבי לצאת ליצן, אני שם לב שכל דבר שאני עושה אני ליצן לטוב ולרע אז אי אפשר להימנע מזה.

לגבי החבר, סטטיסטית , הצליח לו בעזרת הבדיחה+עוד כמה שיחות ובפועל , גם לי ענו לא מעט.

בדיעבד? אתה צודק, הייתי צריך לחשוב על זה שזה עלול לקרות למרות שהבחורה שהעלתה את זה פשוט "נחנקה מצחוק" וזה פעם ראשונה שהיא שמעה את הבדיחה, רק שעכשיו הבדיחה עלתה קפות.

פורסם

ומתי אתה מתכוון לספר לנו את הבדיחה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדוק נכנס לקבוצה של טבעוניות ושאל מי רוצה צ'וריסו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מדובר על בדיחת תכנות במקרה? כי אם כן... :wink:

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

• תוכן חדש...