Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש מרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת רחוק, אל גם אני מגיעה.........................

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני יכול לקחת אותך מכביש 4 אם זה יעזור?!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אוקיי אני יחזור למען אלה שלא קוראים מההתחלה המפגש יתקיים ברמת גן איפה שהיה המפגש האחרון מאחורי האיצטדיון...

בשעה 11 וחצי בערך...

ביום שבת ה19 זה יוצא בדיוק בעוד שבוע...

אם זה עוזר למישהו אני מאזור כ"ס ואני יכול לאסוף איתי מישהו שבא לו להגיע ואין לו איך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סבבה.אני גם יבוא!

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

אני מאוד מקווה שאני יגיע אני כרגע בטירונות בבית ליד (משטרה צבאית לצערי הרב אבל אני יוצא משם בקרוב בלי נדר)

אז אם אני יוכל להגיע אני שם!!!

מקווה שיהיה משהו ברמה חביב + + +

לירן

פורסם
מישהו במקרה מגיע עם מורל דוטק?

או עם קומפוננטים מתחרים?

אני מאוד רוצה לשמוע אותם לפני שאני קונה ואני לא יודע איפה..

אני מגיעה אם פולס, בעיקרון זה כמעט אותו הדבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...