Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרת מביני העניין מביניכם.

מעוניין לרכוש רכב בתקציב נמוך שנע בין 20-30k. לצורך מיקוד טוב יותר, פירטתי די הרבה על הצרכים ועל העדיפויות שלי.

הצרכים:

1. הרכב מיועד לנסוע 8-16 אק"מ בשנה (בשנה הראשונה פחות ועולה עם השנים), בדרך שהיא כ-66 אחוז עירונית וכ-33 אחוז בין-עירונית.
  2. לא משנה לי ידני/אוטומט (אבל אם אין חיסכון משמעותי בידני - מעדיף אוטומט).
  3. גם קטגוריה לא משנה (אם כי הצרכים והדרישות מתאימות באופן טבעי לקטגוריית מיני/סופר-מיני).

העדיפויות: (ברמת חשיבות יורדת, 1 - הכי חשוב עבורי)

1. רכב כלכלי לאורך 2-3 שנים - כלומר שסך ההוצאות על דלק, טיפולים, ביטוח וכו', כולל ירידת ערך, אחרי שנתיים-שלוש שנים (אז מתכנן למכור אותו כי הצרכים ישתנו) - יהיה מינימאלי.
  2. רכב אמין - בנוסף להיבט הכלכלי של המדד (שנובע מזה שהרכב כמעט לא רואה מוסך), מעדיף כמה שפחות "הפתעות" בתפעול והאחזקה של הרכב.
  3. רכב שיש לו שוק - שלא יהיה קשה מדי למכור אותו (בהנחה שהוא במצב תקין וקילומטראז' טוב לגילו). זה כנראה ישליך על נוחות ונראות.
  4. רמת נוחות סבירה - שיהיה מספיק גדול ונוח ל-4 אנשים (אין לי בעיה עם מעט צפיפות ל-5), חווית נסיעה סבירה, תא מטען לא קטן מדי.
  5. רמת בטיחות סבירה - בנוסף להיבט הכלכלי (שנובע מעלות הביטוח), מעדיף רכב בטיחותי.

תודה רבה !

פורסם

רכב נוח לארבעה אנשים, כדאי שיהיה סופר מיני ולא מיני.

רנו קליאו ידנית 2011 או פיאט פונטו איבו ידנית 2010-1 מתאימות לתקציב ויתנו לך תמורה מעולה בכל הפרמטרים שציינת. רכבים אמינים, זולים לאחזקה, נוחים ובטיחותיים.

פורסם

ברמת הנסיעה שלך ההפרשים בצריכת הדלק יהיו משניים לעומת תקלה יקרה. לכן הייתי חושב דווקא על שתיינית אמינה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...