Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - במוו סדרה 5 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראיתי X5 מאותת. באמת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קשה לי להאמין שיש פה בארץ את האופציה של לחנות משהשלט, כמו שהאופציה של התנעה מרחוק פה בארץ היא בלתי חוקית

לא חוקי להניע את הרכב מרחוק ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באמת? אז כנראה שהבנתי לא נכון, והבעיה ב330e ושליטה מהסלולרי קשורה לבעיות תקינה בארץ של תקשורת מרחוק עם הרכב.

פורסם

e28-m5.jpg

עבורי, זו סדרה 5 האמיתית.

חזקה, מהירה ובועטת, כמו שב.מ.וו טובה צריכה להיות.

כזו שהשמיע את הסאונד דרך המפלט ולא דרך הרמקולים, כזו שבעטה בפראות בנהג לא מיומן שהגזים איתה, כזו שהציגה סביבת נהג מושלמת בלי אף מסך או צג דיגיטלי.

בקיצור, כזו שכבר לא מייצרים היום.

או שכן, ואני סתם רומנטיקן חסר תקנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
באמת? אז כנראה שהבנתי לא נכון, והבעיה ב330e ושליטה מהסלולרי קשורה לבעיות תקינה בארץ של תקשורת מרחוק עם הרכב.

הבעיה היא שהחוק בישראל לא יודע להתמודד עם רכב ש"נוסע לבד". נהג הוא מי שיושב מאחורי ההגה, ואם דרסת את הכלב של השכנים כי רצית לראות כמה מהר ה-BMW הזאת נוסעת אחורה דרך השלט, הם לא יוכלו לנצח בתביעה כי העו"ד התותח שלך יוציא אותך מזה בטענה שלא "נהגת ברכב".

זה לגבי החניה מבחוץ. לא יודע מה הסיפור עם ה"טרומיזוג" (preconditioning. בואו נראה אם יתפוס).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אולי אתה רומנטיקן חסר תקנה, אבל צודק. אם כי בשבילי זו צריכה להיות E39! מכונית מדהימה שאני עדיין מתגעגע אליה.

היתה לי כזו בדיוק בצבע הזה...

030f8115b0144c31c4b58841dcd20243.jpg

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

סך הכל נראת חבילה סבבה , אבל יחד עם כל מה שהוסיפו נראה לי שאיפה שהוא הם נתקעו.

בעבר הלא רחוק הייתה זאת מרצדס שרדפה אחרי BMW היום המצב הפוך לגמרי , לא חושב שאפשר להשוואת בכלל את ה E ל סדרה 5.

2017 Type R

פורסם
אולי אתה רומנטיקן חסר תקנה, אבל צודק. אם כי בשבילי זו צריכה להיות E39! מכונית מדהימה שאני עדיין מתגעגע אליה.

היתה לי כזו בדיוק בצבע הזה...

030f8115b0144c31c4b58841dcd20243.jpg

מצטרף, היא גם אחת הבימריות הכי נאות לטעמי.

פורסם
e28-m5.jpg

עבורי, זו סדרה 5 האמיתית.

חזקה, מהירה ובועטת, כמו שב.מ.וו טובה צריכה להיות.

כזו שהשמיע את הסאונד דרך המפלט ולא דרך הרמקולים, כזו שבעטה בפראות בנהג לא מיומן שהגזים איתה, כזו שהציגה סביבת נהג מושלמת בלי אף מסך או צג דיגיטלי.

בקיצור, כזו שכבר לא מייצרים היום.

כל מילה בסלע!

פורסם

מסכים עם חן, אבל הדור האהוב עלי היא הE34.. לכן היא הדיילי שלי.

לא הייתי מחליף אותה בשום רכב חדש. גם לא בסידרה 5 חדשה

ABF_9247.jpgABF_9260.jpgמודעה E34.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...