Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קי מסכים איתך ב2.

עזוב את הויכוח הזה פשוט הפריע לי שאתה כותב שלגודל אין שום השפעה על בטיחות בכזאת נונשלנטיות ובטחון ,כאשר זה לא כך.ושים לב שבמבחני ריסוק משווים את הרכבים רק בתוך אותה קטגוריה אתה לא יכול להגיד הקליאו שקיבלה נגיד 5 כוכבים תהיה בטוחה יותר מS_CLASS שקיבלה 4.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה ממשיך לטעות.

ברמה האקדמית, למסה יש יתרון חשוב.

בתאונה (אלסטית) בין ריו לרנו, הריו תטפס על הרנו, תמעך אותה, והנהג יגלה את זה רק ברמזור כשהוא יעצור ומישהו יעיר לו שתפוסה לו לגונה במגן בוץ של הגלגל האחורי.

אבל בתאונה של כל אחת מהן מול גוף שלישי (תאונה פלסטית), לריו לא ייגרם נזק חיצוני, אך הנהג ייפגע.

ללגונה ייגרם נזק, אך בזכותו האנרגיה לא עוברת לפנים הרכב.

אם תכנס לאתר NCUP, תמצא שם תוצאות מבחני ריסוק.

אם תקרא קצת, ותשווה תוצאות, תבין שהבטיחות נובעת מפרמטרים רבים. מסה היא לא השיקול העיקרי, אם בכלל ברכבים כאלו.

ותחפש שם סרטון חביב, של ריסוק מרצדס סמארט קטנטנה מול מרצדס S-CLASS.

תבדוק מה הציון של כל אחת מהן. לפי העיקרון שלך, למרצדס צריכים להיות פי חמישה כוכבים יותר מאשר לסמארט.

חפש גם תוצאות מבחני ריסוק של ג'יפים מסיביים. אני בטוח שתופתע מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מגנום , בתקציב שלך אני לא מצליח לחשוב על רכב קטן ובטוח בסטנדרטים הנהוגים כיום.

בכל זאת הייתי מוסיף גם את הקליאו ואת ה 121 לרשימה לשיקולך..

קרא לאשתך שתבוא אל המחשב , הראה לה את התמונות המצורפות , ושאל אותה מה מוצא חן בעיניה..

bb_15475.jpg

clio02.jpg

boumbo_titre.gif

GOT סחוג?

פורסם

מה עם 306 XN שנת 95 בערך?

הרכב הזה הקריב את עצמו (לפני 3 שנים) כדי להגן על החיים שלי ושל הנוסעים.

תאונה קשה,הרכב התעוות לגמרי כולל הגג ושאסי איפה שלא תרצה , ולכולנו שלום.

עריכה: המחירון היום בסביבות ה20, בפועל אפשר לקנות עד 5 מתחת למחירון (חבר קנה לא מזמן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה רוצה אוטו קטן או אוטו בעשרים אלף?

יש אפשרויות רבות מתוצרת אירופה ואמריקה, בטיחותיות ומרווחות יותר, בעשרים אלף. כיוון שאשתך נוסעת 300 ק"מ בחודש, 5K בשנה, אל תחשוש מרכב עם אחזקה גבוהה.

dirty old man

need love too

פורסם

כבר שקלתי את המאזדה 121 "בימבה", אבל הבעיה שהם מאוד סחירות, ובדר"כ נמכרות מעל המחירון.

מחר בבוקר אני ניגש לראות קליאו 95 לבנה ואוטמטית, ואעדכן אותכם. (למרות שאני מאוד נוטה לכיוון של ה106, בעיקר מבחינת בטיחות).

תודה.

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

אם בבטיחות אנו עוסקים אז נראה לי שהרכב שבאמת מתאים לרעייתך הוא VW פולו.

הרכב מרגיש מסיבי, שתי כריות אויר , ABS. לגבי התקציב הפולו שאני מתכוון אליה היא הפולו משנת הדגם 95 מנוע ה- 1,300 סמ"ק המאוד ותיק ואם יתמזל מזלך תוכל למצוא 1,400 שנת 96. בנוסף, זכור לי שחברת יורופקאר השכירה רכבים מסוג פולו 1,000 סמ"ק; נכון שזה נשמע כבד אבל בת'כלס הוא די מפתיע ומסתובבות הרבה מכוניות כאלו בשוק.

• תוכן חדש...