Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טיפול 105 מאזדה 6 2006 אקס'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג מאזדה 6 2006 אקסקיוטיב. ביקשתי הצעת מחיר מהמוסך המורשה שלי ופירוט טיפולים, אמרו לי את הדברים הבאים:

הטיפולים:

-החלפת שמן

-החלפת פילטר שמן

-תוסף דלק

-גוף מסנן דלק

-החלפת מסנן אויר

מחיר סך הכל כולל חלקים עבודה ומע''מ: 928 ש''ח

ודברים רגילים כמו הוספת שמנים ומים ירוקים וכולי אם צריך על חשבונם. אם יש משהו חריג שדורש החלפה או טיפול הם מיידעים אותי ושואלים אותי במקום אם להחליף תמורת תוספת תשלום.

האם המחיר סביר לרשימה הזאת?

פורסם

אצלך זה טיפול של השנה ה-11 כי אתה שנת 2006.שווה להביט בספר הרכב ולראות מהו דורש,ומתי להחליף מסנן דלק.

1.האם החלפת פעם מסנן דלק?מתי?

2.למה הוא מוסיף תוסף דלק ?-בדרך כלל לא חובה בטיפול.

פורסם

את האמת שהסתכלתי בספר הרכב וראיתי שזה מה שצריך לעשות בטיפול 105, אבל אני לא בטוח אם החליפו מסנן דלק כי קניתי את האוטו ב-2015 אבל יש לי את כל הקבלות של הטיפולים שהוא עשה אז אני יבדוק. ותוסף דלק גם שמו לי פעם שעברה.

פורסם

אם לא הוחלף מסנן דלק?-ודאי שחשוב להחליף.

תוסף?-לא משהו חשוב.יש הנימנעים ממנו .

הקילומטראז?-אם עשית מ2015 30000 קילומטרים ,אז קנית רכב של 75 אלף -? הייתי מעיין היטב בספר הטיפולים ...

פורסם

לא ציינת על איזה חלפים מדובר, בשביל חלפים מקוריים המחיר כולל עבודה ומע"מ לא רע בכלל.

אתה יכול לוותר בשמחה על תוסף הדלק.

פורסם
אם לא הוחלף מסנן דלק?-ודאי שחשוב להחליף.

תוסף?-לא משהו חשוב.יש הנימנעים ממנו .

הקילומטראז?-אם עשית מ2015 30000 קילומטרים ,אז קנית רכב של 75 אלף -? הייתי מעיין היטב בספר הטיפולים ...

קניתי אותו באמצע שנת 2015 עם 87000

פורסם
זה מוסך מורשה. הם עובדים עם חלפים מקוריים בלבד.

אין חיה כזאת, כל מוסך מחזיק חליפי ובדרך כלל מדובר על חלפים מהאיכות הירודה ביותר.

תבדוק את בנושא.

פורסם
אין חיה כזאת, כל מוסך מחזיק חליפי ובדרך כלל מדובר על חלפים מהאיכות הירודה ביותר.

תבדוק את בנושא.

איך בדיוק אפשר לבדוק דבר כזה?

פורסם
בדרך כלל לשאול את המוסך עוזר.

ואם הם לא משתמשים בחלפים מקוריים, אני יכול לדרוש את זה? כלומר לפי חוק?

• תוכן חדש...