Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלייה על קיר גבס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרוזטה ניתן לשלוף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה מאוד מגזים ויודע לכתוב בצורה משכנעת,מה שתגיד. אני יודע מה אני עושה.

הוא לא מגזים ולא מחרטט ולא אומר דברים לא נכונים, זה אתה שלצערי מסרב להבין את הבעיה הטכנית עם מה שאתה עובד ועם כל הכבוד, לא יודע מה אתה עושה.

אם היית בעל מקצוע אמיתי, היה לך ידע נכון בתחום הזה, היית מבין שהדיבלים האלו זה זבל, פשוט זבל.

ושוב, גם אני במקרה מנסיון עם גבס וגם במקום העבודה, תלינו מספר דברים קלים יחסית עליהם, פשוט לא מחזיק, יוצא מהגבס וזז, חרא כזה לא ראיתי הרבה זמן.

אם לא נוגעים, זה לא יזוז אבל זה ממש לא בטיחותי ולא נכון.

משתמשים בדיבלים לגבס למשקלים גבוהים בסוג שנפתח מאחוריי הגבס ונקרא "מיתד":

HT1RzkaFFpXXXagOFbXW.jpg

פורסם (נערך)

יש דיבל פרפר יעודי לגבס. אם המשקל הוא קל כמו שאתה מתאר אז מהסוג הפלסטי יספיק. אם אתה לתלות משהו מאד כבד יש דיבל פרפר ממתכת כמו בתמונה מעלי. אני תולה על כזה מדפי מתכת עם משקל כבד וזה מחזיק .

עריכה אחרונה על ידי zvikas
פורסם

כרגע המתקן תלוי על דיבל פרפר מפלסטיק. די רופף.

כנראה שיהיה עלי לקנות משהו יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

Guest ישליישלי
פורסם

מה שאתה צריך זה דיבל פרפר 3d56d0f8dc647dd84c693f3788487305.jpgממתכת.

פורסם

מקפיץ

בהנחה שלא מחברים לניצב, נניח שהדיבל מתחבר בצורה אבסולוטית לגבס בהברגה מאחורה לא משנה איך, עדיין תלויים בחוזק של הגבס, הס"מ וחצי גבס זה לא משהו שהייתי רוצה להסתמך עליו יותר מדי.

פורסם

חזור להודעה הראשונה שרשמתי בשרשור זה

פורסם
בבסיס אני משתמש בכאלה כדי לתלות מסכים:

%D7%93%D7%99%D7%91%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%A1-%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%9C.jpg

:shock: אוי ואבוי. מבין כל הדיבלים שמיועדים לגבס אלה הגרועים ביותר ועוד אתה תולה איתם מסכים ?

פורסם

הייתי השבוע בהום סנטר ונציג המכירות שם ניסה בכל כוחו לשכנע אותי לקנות דיבלים כאלה, לא היה לו משהו אחר. כמובן שלאור ההמלצות בשרשור זה ויתרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוזט יש ברוב הטמבוריות, הומו סנטר מתמחים בעיקר בריחנים לשירותים על בסיס שאינו שמן מסין.

פורסם

מומלץ לקחת חתיכת גבס או עץ בעובי המתאים(בערך באותו עובי כמו של גבס) ולהכניס כמה דיבלים בפנים, מכל מיני סוגים. ככה אפשר לראות מה קורה בתוך הגבס.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...