Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי מתחילה לעבוד כמתמללת לסטודנטים.

הדרישות:

קל יחסית. (נוסעת בתחבורה ציבורית)

מקלדת נוחה להקלדות

עמיד יחסית.

לא פחות מi3.

יש את ההצעה הזו ב פשפשוק

האם היא טובה? האם יש הצעות טובות יותר?

אולי עדיף מוחדש?

ממש לא רוצה לעבור את ה1000 ש"ח. Screenshot_20170119-172711.jpg

פורסם (נערך)

~

יש ברשותי Lenovo Thinkpad X200 במצב מצויין ששימש אותי כסטודנט. המפרט קצת חלש ממה שציינת, אבל מדובר במחשב קומפקטי (12.5"), אמין ובנוי לתלפיות, שהמקלדת שלו עודנה מופת לשאר היצרנים בתחום. אין לי ספק שהוא יעמוד בכבוד במשימת התמלול, כמו גם בכל שימוש ביתי סביר.

סוללה חדשה תעלה כ-150 שקלים באיביי, צריבת מקלדת עברית עוד 100. אני אשמח להעביר את המחשב לידיים טובות תמורת 250 שקלים, ובנוסף לתת איתו תחנת עגינה מקורית.

אם זה יכול להיות רלוונטי - דברו איתי.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לדעתי 1150₪ למחשב i3 מלפני 6 דורות זה מוגזם, אפילו שזה ווסטרו שזאת סדרה ברמה גבוהה יותר מאינספיירון וכו'. אני מאמין שאם תחפש טוב יותר תמצא מחשב ברמה גבוהה יותר במחיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שהמקלדת שלו עודנה מופת לשאר היצרנים בתחום.

זה מסוג הדברים שעליהם אומרים "היום כבר לא עושים כאלו" - כשכל המחשבים היום בעובי של מילימטר וחצי, לא יהיו יותר מקלדות עם Feel כמו של הלנובואים של פעם. אני "תקוע" עם X220 - קניתי לפני שנה חדש מהקופסה כ NOS - ומסרב להחליף כיון שאף מחשב אחר פשוט לא מציע את הרמה של המכונות האלו.

יש לי גם X200 בארון, הזכרת לי שהגיע הזמן לאוורר אותו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ש- Derish מציע למכירה, הוא בדיוק מסוג המחשבים שאני אומר עליהם "היום כבר לא מייצרים כאלו". מרגיש ומשדר את ה- "פעם" הזה של מחשב נייד. הייתי קונה אותו לעצמי אם היה לי מה לעשות איתו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

+1, נשלח מ X201 :-).

אני רק מתבעס מהעובדה שאאלץ להחליף אותו בגלל שהוא כבר מיושן יחסית (I5 דור ראשון נדמה לי) ויש דברים שקשה לו (כמו צפייה בווידאו באיכות גבוהה), למרות שכרגע עדיין סוחב לא רע עם SSD.

משהו חשוב לדעתי, לפני כחודש בערך המחשב התחיל להתחמם בצורה חריגה, זה הגיע למצב שהמעבד הוריד ביצועים והמחשב זחל, ואפילו הגיע עד כדי ריסטארט.

הפתרון היה החלפת משחה תרמית למעבד ולצ'יפסט, משימה שמצריכה פירוק של כל המחשב בערך. גם שאתה מפרק את המחשב הזה אתה רואה את האיכות, הפלסטיקים חוזרים למקום בלי להשבר (אם עובדים בעדינות כמובן) והשלדה ממתכת.

כמו שאמרו מקלדת מעולה, ואם אתה מסתדר עם trackpoint אז אתה יכול להסתובב גם בלי עכבר.

פורסם

+1 למקלדת

אני עובד עם מקלדת IBM ישנה מאוד (10-15 שנים בקלות ), יש לי איפשהוא זרוקה עוד אחת לגיבוי

לא נתקלתי במקלדת עדכנית נוחה כמוהה.

פורסם

יש חברה בראשון לציון,זה האתר שלה:

http://www.bestrade.co.il/

היתרון שלהם בקנייה מיד שניה - אחריות לשנה.

קניתי מהם לפני שנה נייד מחודש של לנובו-מרוצה מאוד.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לחנות או לבעליה.

בהצלחה

סלע

פורסם

סדרת ה X העסקית של יבמ/לנובו מעולה.

יש לי רק דברים טובים לומר על x41 ששירת אותי נאמנה והוחלף ב x61 שעבד עד שהוחלף ב x201 עד שנגנב ובמקומו רכשתי x230... כולם נרכשו יד שניה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
ממש תודה לכולם! למעט אם יש לכם רעיונות נוספים, כנראה שאלך על הצעתו של דריש.

דריש ניצל את הסופ"ש כדי להריץ מקצה בדיקות על המחשב שלו, והופתע לגלות שהנ"ל מסרב להתעורר ממצב שינה (כיבוי והדלקה רגילים עובדים היטב). דריש לא אוהב למכור ציוד תקול, ולכן ממליץ לצביקי לבדוק את האופציות בחנות שסלע הציע ולהנות ממוצר תקין עם אחריות. אלא אם כן הלקוחה המיועדת אינה משתמשת במצב שינה (כמוני), ואז אפשר להמשיך כמתוכנן. לשיקולכם.

בנוסף הבטחתי לתת לינק לסוללה חדשה, נכון להיום זו העסקה הכי טובה שמצאתי: www.ebay.com/itm/291975844058

פורסם
במקומו רכשתי x230...

איכשהו המקלדת של ה 230 כבר לא אותו הדבר כמו של ה 220 ומטה - העבירו כפתורים, צימצמו רווחים, שמו את PgUp ו PgDn אחד ליד השני, וכל מיני דברים אידיוטיים אחרים. ה Feel בהקלדה עדיין שם, זה נכון, אבל סידור שונה של המקלדת קצת הורס. לנובו לקחו דבר מדהים והרסו אותו, כמה מרגיז.

פורסם
איכשהו המקלדת של ה 230 כבר לא אותו הדבר כמו של ה 220 ומטה - העבירו כפתורים, צימצמו רווחים, שמו את PgUp ו PgDn אחד ליד השני, וכל מיני דברים אידיוטיים אחרים. ה Feel בהקלדה עדיין שם, זה נכון, אבל סידור שונה של המקלדת קצת הורס. לנובו לקחו דבר מדהים והרסו אותו, כמה מרגיז.

רוח הזמן. כנראה עשו חשבון כלכלי שעדיף להם לבעוט בקהל הלקוחות הנאמן כדי לרדוף אחרי הזנב של אפל.

מתכנן להוציא את ה-X220 שלי לפנסיה בקרוב מאוד, המחליף כנראה T460p. יש SSD ו-16GB זכרון.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...