Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רכב שנמכר באלפים.

אני חושב שהציפיות שלך ליחס מוגזמות, מה גם שאתה לא נזקק לשום דבר, מלבד ספר הרכב.

לא מבין מה אתה רוצה.

תיקון קטן, לפי קיה זהו "הרכב הנמכר בישראל". לר יודע אם הם מתכוונים לרכבים בקטגוריה שלו או באופן כללי, אבל אולי זו הסיבה.

עצוב לומר, אבל אתה לא מעניין אותם-לא קנית מותג יוקרה ואפילו לא את הדגם הכי מאובזר, אז מבחינתם אם אתה לא תקנה, יבוא 5 אחרים שכן יקנו, ככה שלא מעניין אותם לספק איזושהי תחושת שירות או חוויה אישית, אלא רק לתקתק מסירות.

לגיטימי. מגעיל, אבל לגיטימי ועצוב.

פורסם

ערב טוב,

מנסיון מסירה גם עם פיקנטו לפני 5 שנים ושברולט ספארק לפני חצי שנה (שניהם בחולון), תהליך המסירה בשברולט

היה מכובד ונעים הרבה יותר.

קיבלו אותנו בסבלנות, הסבירו על הפיצרים השונים ברכב, הרכב היה נקי טיפטופ, קיבלנו תשורות קטנות, התקנת תוכנת

בסלולר והסברי למרות שלא היו חייבים.

השירות שם היה מצוין לא רק לפני הקניה אלא גם במהלכה ועד לרגע המסירה.

בברכה,

פורסם

כשקיבלתי את האיביזה שלי,רכב משמעותית יותר זול, קיבלתי אותה בחדר המסירות, מכוסה עם מוזיקה .בגדול זה לא הקטע שלי אבל אני לא אשקר, זה עושה טוב ומעביר חוויה מיוחדת יותר. פה במיוחד- פורום אוהבי רכב ,דברים מהסוג הזה אמורים לקבל משמעות גבוהה יותר ובמקום זה יש תגובות של "תגיד תודה ותסתום". בן אדם הוציא סכום כסף לא קטן והמינימום הוא שירות אדיב וסבלני לא משנה גם אם מוסרים מיליון רכבים בחודש וגם אם הרכב הוא הכי זול בארץ. קיה פאקינג ישראל מוסרים כנראה יותר מכל סוכנות קיה בעולם אז מותר להם. הצליחו להרגיל אותנו לשירות גרוע אז כבר לא מתלוננים כשהוא רק רע. בארה"ב בסוכנות השכרת רכב על המתנה של 10 דקות לסוכן שיגיע עם הרכב קיבלתי אינסוף התנצלויות ועוד רגע גם סוף שמח. אפשר לשנות את זה.

פורסם

כשמוסרים רכב צריך להיות למוסר טבלה שבה הוא מסמן V על כל דבר שהוא עובר עליו. בצורה כזאת גם לא שוכחים איזה שהו הסבר וגם מוודאים שתוספות קטנות למינהם לא נשכחו כמו אשפתון ו/או ספר הרכב.

פורסם (נערך)

+1

הקדמת אותי

הציפייה היא שנותן שירות יעשה את עבודתו, לא בסרט קשור לרכב, מוזיקה או מחולות.

מה נכלל בעבודתו?

בקיאות מלאה בתהליך מסירת הרכב.

בקיאות בתפעול הרכב (כן, מצפה מעובד שתפקידו למסור בפעם הראשונה מוצר חדש לקונה ידע להסביר לו איך לתפעל את המוצר)

לוודא שכל מכלולי הרכב תקינים, נורות, דלתות ומערכות חשמליות ומולטימדיה.

לוודא שספר רכב, גלגל ספייר, שטיחונים נמצאים, הבנתם את הרעיון.

על זה מעסיקים אותו, משלמים לו וזוהי הגדרת תפקידו.

אם מוסר הרכב לא עושה את עבודתו אז בהחלט יש מקום לתלונה.

נ.ב

אי-מסירת ספר רכב זה לא עניין פעוט לדעתי, על אחת כמה וכמה שלא עשו מאמץ נראה לעין לתקן את טעותם בהקדם האפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Omer Peugeot 205
פורסם

בסוכנות הראשית המנהל שם איזה פישר ‚ שכל כך זילזל ואני מדבר על רכב של 190K שבאנו לרכוש אותו כבר ‚ שפשוט אחרי שיצאנו משם אמא שלי אמרה באתי לקנות אבל אין מצב שאני קונה מהם משהו ‚ אם מנהל של סוכנות ראשית ככה מתנהל אז חבל על הזמן ‚ בקיצור כמו רבים וטובים עסקים שגודלים לרמה כזאת שהם שמים פס על הלקוח ‚ רק שבחיים כמו בחיים לכל דבר יש תקופות ‚ כמו שהיה עם סובארו ואחרי זה מיצוביש‚ מאזדה ולא יודע מי עוד אז גם להם הגלגל יתהפך ‚ ככה זה עובד .

פורסם

קניתי לפני שנתיים וחצי קיה ריו ידנית , קיבלתי אותה בחולון במוסך המרכזי , מאוד מאורגן ומכובד , ישבו איתי ביסודיות על הכל , למרות שזה היה רכב בעלות כמעט חצי מהספורטאג. לדעתי עניין של אנשים ...מי טיפל בך ובאיזה מקום. זה הכל.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

לקבל רכב מקיא בינואר במרכז המסירות הארצי, נשמע כמו עינוי. אם זה באמת המצב הייתי כנראה מתרגש אם היו אומרים לי בוקר טוב.

לא שאני בא לסנגר על היבואן, אבל צריך לשים לב לנסיבות ולפתח ציפיות בהתאם.

אולי כדאי לשדרג את הרעיון של הטופס מעבר על רכב חדש שהוצע פה בהליך מסירה ולהוסיף איזה סטיקי בפורום ייעוץ. אחרי הכל כל אדם שרוכש רכב חדש יעשה טוב אם יבקש מהנציג כמה דקות לעבור על הרכב בעצמו ולבדוק אותו טוב טוב עם טופס כזה, לא צריך טובות מאף אחד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם ככה הם היו צריכים לעבוד על מצבת כוח האדם ולהדריך אותם מתוך ידיעה שיהיה להם עומס צפוי.

כנראה שאין צורך לתת שירות שאתה מוכר כמו זבל..יש אינסוף דוגמאות בשוק הרכב הישראלי ליבואנים שעלה להם השתן לראש,והיבואן של קיה הולך בדרך השגויה.

פורסם
הוא קיבל רכב תקין.

מה שלא תקין - תוקן (זוטות).

למה אתה חושב ש-140 אלף ש"ח אמורים לקנות לך יותר?

אתה רוצה שיתייחסו אליך יפה?!

קח כלב.

אתה אמיתי?!

לא מדובר פה על תקין או לא תקין, אפילו לא על ספר הרכב שהיה חסר (ולא אמור להיות חסר. גם לא בטלוויזיה או מקרר).

פות"ש מתלונן פה על יחס מזלזל לכל אורך הדרך וחוסר סבלנות.

למה?? אנשים משכיבים פה משכורות של שנה ויותר, למה שלא יזכו ליחס אדיב ומענה לכל השאלות? יש לחץ - תגבר את כוח האדם שלך. גם כשאני קונה אצל הפלאפל שלי ב- 10 ש"ח ונורא עמוס אצלו, הוא לא מנפנף ככה לקוחות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...