Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הGTI המועדפת עליכם?  

63 הצבעות

1. 1. מהי הGTI המועדפת עליכם?

• 106GTI
    • 205GTI (מנוע 1.6 או 1.9)
    • 206GTI (מנוע 138 או 180 כ"ס)
    • 306GTI (או S16)
    • 309GTI

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק 8.5 שניות ל100?? :shock:

פיז'ו הספורטיביות לא ידועות בשל מנועים חזקים

אלא בעיקר בזכות שלדות והיגוי מדהימים

(T16 החזק יחסית נדיר, בארץ בקושי יש כאלו, אפשר לספור על כף יד)

יובל.

פורסם
(1997-2000) 306GTI-6

8.5 שניות למאה, 220 קמ"ש, 167 כ"ס

רק 8.5 שניות ל100?? :shock:

זה הנתון הרשמי של פג'ו, במבחנים שקראתי הזמנים היו תמיד מתחת ל8 - ובכל מקרה, אצלי לפחות - לא מדדתי - אבל יש יותר ממספיק כוח לסגנון (ורמת) הנהיגה שלי (הרי מיאוצי 0-100 הם לא בדיוק כוס התה שלי..).

פורסם

ה-206RC פשוט סקסית!

מבחוץ היא לא בולטת יותר מדי (והיא לא בצבע קטשופ גועלי),

ומבפנים היא פשוט מרשימה ביותר (לפחות מהתמונות). הרבה

יותר מוצלחת מהקליאו Mk2 אשר "מתגאה" בעיצוב פנים קודר

מדי.

פורסם

בלינק הזה תמצאו קטלוג רשמי מהחברה בצרפת של ה 206 RC (מתורגם לאנגלית).

בין החלקים המעניינים, 0-100 7 שניות , מהירות סופית, 230 קמ"ש , סעפת פליטה 4 ל 1 , נמוכה מה GTI הנוכחית ב 20 מ"מ, מוט פיתול עבה יותר, קפיצים עבים יותר, דיסקים גדולים יותר, בקרת משיכה וESP, גלגלי 17 עם P7000 205-40-17 ועוד

206.jpg

206b.jpg

פורסם

חיצונית - שינויים בולטים - ג'אנטים, גם חזות וגם קוטר (צמיגי 15-55-195 מול 14-60-185).

סמלים על הרכב - ליד חלון משולש אחורי.

זהו.

תיקון לדברי רועי - מנוע ה-1.9 וה-1.6 נראים זהים לחלוטין ב-2 הדגמים. אם תפתח מכסה מנוע של 1.6 ו-1.9 לא תראה הבדלים בעין במנועים בינהם.

לא קל לזהות הבדלים בינהם.

ההבדלים הקלים לזיהוי - מחשב (חיבורי צמה) והזרקה שונים. זהו. (למראית עין).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זהו על הג'נטים והסמלים חשבתי לבד, אבל הבעיה שג'נטים וסמלים קל "להשאיל" מהאוטו של השכן...... אז איך יודעים אם מדובר ב1900 או ב1600?

פורסם

וואו איזה יופי !!!!

הייתי שמח לשים את הידיים על אחת כזאת :lol::lol:

מישהו יודע מתי היא אמורה להגיע לארץ ,וכמה היא אמורה לעלות ..... :?:

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

לטובת הרקורד: הודעה מס. 1 שלי.

לטובת הסדר הטוב והאמת ההיסטורית: היו עוד שתי ספרות ב-309 ההיא. 1 ו-6.

לטובת הדור שלא ידע GTI אמיתית: 160 כ"ס מקוריים ללא ממיר (כ-140 על דיינו). ממש לפני שכסחו לה את הצורה והורידו ל-148 לטובת גן הירק. 948 ק"ג ברישיון הרכב. שיפורים פה ושם העמידו אותה על קרוב ל-180. לזה התווספו בולמי קוני עליהם קבוצת ראלי בעיר מגורי החליטה לוותר לפני שימוש, מערכת פליטה מושלמת של Devil, קוויק-שיפט, קליפרים, דיסקים, רפידות שכמעט נגמרו בכל אחר צהריים של פורענות בזנדוורט ומושבי באקט לשני נוסעים מלפנים, פלוס שני מושבי באקט לילדים מאחור. מצטער, המועצה לשלום הילד תיאלץ לוותר בעוון התיישנות...

וסיפור אחד קטן נוסף לסיום. במסגרת שהותי בארצות ניכר הצטרפתי למבחן משולש של אחד המגזינים החשובים באירופה. בייבי כמו שלי (רק מקורית), מול גולף GTI G60 והונדה סיביק 1.6 VTEC. לא רק שה-309 השפילה את השתיים עד עפר בכל תחום שתעלו על הדעת, היא גם קבעה זמנים סנסציוניים. 0 ל-100 ב-7.1 שניות, 228 קמ"ש מהירות מרבית, 80 ל-120 ב-4.4 שניות. מהר יותר מלנצ'יה דלתא אינטגרלה חדשה ששימשה כרכב ליווי.

סתם, חשבתי שתרצו לדעת עוד קצת על ה-GTI האולטימטיבית של כל הזמנים. ולא, אני לא משוחד... :roll:

• תוכן חדש...