Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים יקרים,

רבות נעזרתי בפורום וצריך את עזרתכם בגיבוש דרך התנהלות תאונה מזדה 3 2010.

הים בבוקר רכב לפני בלם בפתאומיות בעקבות רמזור ירוק מהבהב. בלמתי את רכבי אך קצת הפגוש הימני קדמי שפשף קלות את הפינה השמאלית אחורית של הרכב.

הנזק לצד ג': שפשוף כולל קילופי צבע וחיישני רוורס ( כמובן שהפגוש יצא בכמה מילימטרים ממקומו בקצה ליד הכנף)

אצלי: שפשופים יחסית שטחיים, פגוש שיצא ממקומו כמה מילימטרים בקצה ליד הכנף, שפשוף בפנס .

מאחורי נסע אופנוע שלא הספיק לבלום, פגע בפינה הימנית אחורית שלי וגם פה הפגוש יצא ממקומו בקצה ליד הכנף , הקליפס האחרון שתופס את הפגוש נקרע, מחזיר אור תחתון נשבר וכן על הפגוש שפשופים שטחיים וכן מגן בוץ מעל הגלגל שבור.

אני מניח שצד ג' יתקן את הנזק שלו ויתבע את הביטוח שלי כך שתירשם לחובתי תביעה.

1. האם נכון עבורי לתקן את שני הפגושים ( תביעה כבר נרשמה) מאשר לתקן רק את הקדמי ולנסות לתבוע את הביטוח של רוכב האופנוע על האחורי.

3.מוסך משה דיין בבני ברק ומוסך עד ברעננה נחשבים מוסכים שבהסדר, האם יש בעיה לפנות אליהם או שעדיף מוסך מאזדה שאיננו בהסדר. ( האסטרטגיה לפנות למוסך מאזדה היא הגדלת הסיכוי לשימוש בחלקים מקוריים פחח שמכיר כל בורג ברכב וכו' מדובר בתיקון פלסטיקה לדעתי ללא פחחות )

4. האם יש סיכוי לדרוש חלפים מקורים? האם עדיף לנסות לבקש שיתקנו את הפגוש שלי מאשר שירכיבו חליפי?

5.מעל נזק של 3000 ש"ח אין לי השתתפות עצמית. האם לדעתכם הנזק עובר את ה 3000 ש"ח?

תודה,

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

סביר להניח שהנזק יעבור את ה3,000 שקל לשני פגושים פחחות וצבע אבל למה אתה צריך לתקן את הנזק שגרם לך האופנוע? כמו שאתה אשם בפגיעה מאחור ברכב שבלם והביטוח שלו יתבע אותך, כנ"ל הביטוח שלך צריך לתבוע את הביטוח של האופנוע שלא שמר ממך מרחק. לגבי חלפים מקוריים זה תלוי בפוליסה שלך למה הם מתחייבים. אם כתוב חלפים מקוריים אז כן ואם לא, אז לא. זה די ברור. לגבי מוסך הסדר ברור שכן, מדובר בהחלפת פגוש, לא בניתוח לב פתוח ולא צריך מוסך מאזדה "שמכיר כל בורג", יש בפגוש שלושה ברגים כאלה :-)

• תוכן חדש...