Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הבנתי שניתן לקבל החזרי מס על תרומות.

איך מתבצע התהליך הזה של תרומות בין 3-4 שנים?

הבנתי שיש טופס שממלאים ומציגים קבלות עם תלוש שכר אבל התרומות זה מספר שנים לכן פה הסתבכתי.

אשמח לקבל עזרה בנושא.

תודה רבה ויום טוב!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

גם אני צריך לעשות את זה באמת

צריך למלא את הטופס הזה

https://taxes.gov.il/TaxesFormsList/itc_116.pdf

עבור כל שנה עד 7 שנים אחורה, עבור כל שנה לצרף את כל תלושי השכר של אותה שנה (או 106 מרוכז) ואת כל הקבלות שעליהם מבקשים החזר

הנה הסבר

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%99_%D7%9E%D7%9E%D7%A1_%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%94_%D7%91%D7%A9%D7%9C_%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%94_(%D7%A1%D7%A2%D7%99%D7%A3_46)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עבור כל שנה החישוב הוא בנפרד ולכן עבור כל שנה 106 או את כל תלושי השכר של אותה שנה

אני מחפש כרגע בתוך אתר רשות המיסים קצת יותר מידע, אתר קצת מבולגן, אני חושב שאפשר לשלוח להם הכל בדואר אבל עדין לא מצאתי בדיוק את הפרטים

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לנצל את ההזדמנות ולבדוק אם יש עוד אפשריות להחזרי מס, כמו על הפקדות לקופת גמל.

אם יש אפשרות כדאי להגיע ללשכת המס, שם יעזרו לך בשמחה (באמת בשמחה ולא בציניות) למלא את הטפסים ולבדוק שלא נשכחו פרטים.

פורסם

לשכת המס?

זה לא קופת חולים כאן

אני מציע לכל אחד שרוצה להתעסק עם מס הכנסה, שיכנס לאתר שלהם, יש בו סימולטור ויראה מה התוצאה של בקשתו.

אולי חבל על המאמץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - גם קופת חולים כבר מנותקת מלשכת המס. היא מחוברת לבט"ל.

לשכת המס - לבעלי פנקס אדום (אם זה לא השתנה ב-22 השנים האחרונות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מקבל בחזרה שליש ממה שתרמת (בתנאי ששילמת מס הכנסה!). בתוקף החל מ200 שח לשנה בערך.

אתה הולך למשרדי מס הכנסה עם כל הקבלות על התרומות + כל מה שהרווחת באותה שנה (או שנה נוכחית) וממלא טפסים ואחרי כמה חודשים יחזירו לך את הכסף.

אם לא מדובר בתרומות נכבדות, או כחלק מדוח שנתי מסיבות אחרות, כפי הנראה לא שווה את המאמץ

• תוכן חדש...