Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פה זה פורום מתחתנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שני השנקל שלי.

DJ בוחרים לפי סגנון המוזיקה, ככה תקבל התאמה מירבית למה שאתה מחפש.

מחפש מזרחית ? קח מישהו שהסגנון שלו הוא מזרחי

מחפש לועזי ? אם תיקח מישהו שהסגנון שלו מזרחי, תקבל קצת לועזי והרבה מזרחי

רוצה להבריח את הקהל ב 22:00 ? קח מישהו שהוא DJ במועדונים, כבונוס תקבל גם צלצולי אוזניים מהווליום.

הטרנד היום זה להעיף את המבוגרים מוקדם ולהשאר עם הצעירים בקרחנה לא מובנת עד אור הבוקר (שזה סתם פיקציה, לרוב לא באמת נשארים אחרי 00:00-1:00) כאילו פתחנו מועדון וזה מסיבת הפתיחה שלו.

לדעתי חתונה זה לא מועדון ולכן חתונה היום למבוגרים (האמת שאני חושב שלכל מי שיש לו ילדים זה כבר פאסה) זה תיק לא נורמלי, הולכים, שומעים רעש מחריש אוזנים ומקללים את הרגע שהלכו.

אני אישית לקחתי DJ של שנות ה 80-90, שמתי את כל גיווני המוזיקה שמדבר לכל קהלי היעד,

גם עכשווית, גם 60, טנגו, מקרנה, 80, 90, 00, מזרחית, ועוד כל מיני שירי נישה מוזרים

כמעט כל האורחים נשארו עד שעה מאוחרת יחסית, כמעט תמיד הרחבה הייתה מלאה וכולם נהנו.

נכון, מודה, היו מהחברים שטיפה התבאסו, אבל לא נורא, לא באתי לספק 20% מהנוכחים על חשבון ה 80% הנותרים.

---

לגבי צלם מחזק את מה שנאמר על המגירה.

אף אחד לא מסתכל על זה כמעט ולכן לא לקחתי עיצוב אלבום, עיצוב קליפ ושאר המרעין בישין שיש היום בטרנד, בדיוק מהסיבה הזו.

מה שכן - היה לי חשוב שיהיה לי חומר גלם איכותי, תמונות סטילס איכותיות ויפות שאוכל לעשות איתם משהו בעתיד אם ארצה.

לקחתי זוג צלמים הכי משוגעים בכל קנה מידה שראיתי, עושים פזצטות על הרצפה כדי לצלם כל מיני זוויות מעניינות ובעיקר זורמים איתם בכל מה שאתה מבקש.

קיבלנו כ ~2000 תמונות סטילס איכותיות ויפות, צילום דרך מראות, צילום חיבוק קבוצתי של כל החברים כאשר הצלמת מצלמת מהרצפה כלפי מעלה,

הם חיכו עד שסיימנו באולם, והלכו איתנו לעשות תמונת "סוף" שעשינו בחושך מוחלט בשדה אחרי החופה ויצא מהמם.

הוספתי צלם וידיאו אחד (שהומלץ ע"י הצלמים) כדי שיהיה חומר גלם של וידיאו, בלי רחפנים וכל מיני צמ"ה למיניהם תקועים בדרך של האורחים.

ההורים של אשתי צפו בזה פעם אחת מההתחלה עד הסוף כדי לראות מה היה שם

אני צפיתי בחלקים קטנים מזה פעם אחת, לא ראיתי מההתחלה ועד הסוף.

עדכון, בדקתי : 3700 תמונות מחולקות לקטגוריות, וזה אחרי סינון שהם עשו ולא נתנו לי את התמונות הלא-טובות.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
מסכים. חפש סגנון צילום/עיבוד מסוים. רובם צלמים בשקל עם ציוד טוב. מצלמים 2999 תמנות, בוחרים 299 טובות וזהו.

אותו דבר תקליטן. בסופו של דבר הוא מנגן את מה שאתה מבקש. אז תחשוב על האורחים שלך, ותבקש מוזיקה בהתאם. ללחוץ פליי יכול דיג'יי ב2000 שקל וגם אחד ב10000.

מגנטים - SAME. חשוב הכמויות ואיכות המגנט. אבל זו מזכרת קטנה, לא תמונה לסלון של כל אורח.

שמלה - לאף אחד לא אכפת. שמלה של 3K נראית בדיוק כמו אחת ב13K.

חליפה - בכלל לאף אחד לא אכפת. אפשר ב500 שקל לסגור הכל ביופי של איכות בבני-ברק/כפרי המגזר.

רכב/זר/עיצוב - שריפת כסף.

תשקיע/שים דגש באוכל נורמלי ואלכוהול טוב ואולם עם שם (משפיע על הצ'קים בעיקר).

מסכים עם הכל למעט מה שהדגשתי. DJ (וגם מערכת הסאונד באולם) הוא לחלוטין מה שמפיל או מרים אירוע.

הבעיה היותר גדולה היא שזו חכמת הבדיעבד. הרבה זוגות חושבים שאין צורך להשתגע אבל ב-money time

הם מתקפלים כי "מה, לא נשקיע פעם אחת?"

אחותי בדיוק באירגוני חתונה ואני רואה איך גם זוג צנוע יחסית נופל בחלק מהדברים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לרוב, מערכת הסאונד באולם לא נתונה לשיקול דעתך.

DJ טוב יכול להרים אירוע וDJ גרוע, יכול להפיל אירוע. אני מסכים.

אבל גם אם זה TIESTO ומבקשים ממנו לשים מזרחית ולהקת שפתיים, אבל הקהל פולני - לא יעזור כלום.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

אני לא חושב שיש DJ כל כך גרוע שבגללו אירוע "יפול" - ז"א, בטח יש, אבל נראה לי קשה למצוא אחד כזה.

כמו שכתבתי כאן מוקדם יותר, אירוע "יקום" או "יפול" כתוצאה מממוצע הגילאים של החברים הטובים והאחוז שלהם מכלל האורחים.

Fitch, בקשר ל TIESTO, כבודו מונח במקומו (למרות שאף פעם לא הבנתי את המקצוע הזה - בפועל אפשר לבוא ולשים דיסק), אבל גם הוא לא יצליח להרים אירוע ששכבת הגילאים של החברים הצעירים בו הוא +33~ וכולם עם ילדים.

מה שנקרא - תגיד לי בן כמה אתה ואגיד לך באיזו שעה תתרוקן רחבת הריקודים שלך :lol:.

אבל זה בסדר, רמת האכפתיות שלך לכמה אנשים יש ברחבת הריקודים שלך לבין כמות האנשים ברחבת הריקודים שלך (כשציר ה X זה הגיל) - הם שני גרפים יורדים זהים לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

החתונות היחידות שאני זוכר במעומעם הן אלה שהיו בהם "מערכונים" ושאר הפתעות שהכינו ידידים ובני משפחה, הכוללים דאחקות יצירתיות. מורשת אירופית בעיקר...

מהחתונות הגנריות אני לא זוכר שום כלום בריבוע. נאדה.

בווידיאו שלי צפיתי פעם אחת וכמעט התעלפתי משעמום, וצילומי החתונה הסטטיים משמשים כיום בעיקר לזיהוי קרובים ז"ל. יוצא דופן הוא צילום אחד מוצלח המעלה חיוך קל בזווית הפה - ולכן מעטר את הבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עיצבתי את אלבום החתונה שלנו לבד, בלופה. לקח לי בערך שלושה ימים שלמים אבל יצא מצוין, 300 שקל - חיכינו להזמנה עד שהיה מבצע על הפורמט הגדול שלהם (שזה אלפי שקלים זול יותר מאלבום קנוי) וגם נחמד כי זה משהו אישי שלנו - ללא קשר לכסף, לא התחברתי לרעיון של קניית אלבום מעוצב.

אני לא חושב שזה מיותר ודווקא בטוח שיהיה נחמד להסתכל בו כשהילדים יהיו גדולים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אנחנו חסכנו על כל מה שלא הכרחי.

עשינו באולם קטן ביום שישי בצהריים.

לא הדפסנו אלבום אלא ביקשנו דיסק עם התמונות והוידאו.

יש לנו שעה וחצי של צילומי וידאו מהאירוע.

מבחינת אורחים, הגבלנו את עצמנו רק ל120 איש, שמהם 100 הם חברים קרובים ומשפחה ועוד 20 איש "שחייבים" להזמין.

לכל זוג הורים נתנו רשות להביא זוג חברים משלהם כדי שלא ישתעממו.

כדיג'יי לקחנו חבר שעובד במועדוני רוק.

הוא קיבל פלייליסט מפורט מאוד.

באולם לקחנו מעט מאוד אופציות "מדהימות ומפוצצות" (לא רואה סיבה לשדרג ב8000 ש"ח את החופה) והלכנו על הבסיס איפה שאפשר ושדרגנו רק מה שצריך.

העלויות הכוללות של החתונה, כולל שמלה, חברים שידענו שלא יוכלו לשלם ולכסות את המנה וכל העניינים יצאו 42,000 ש"ח.

יצאנו ברווח של 400 ש"ח.

ועדיין היה כיף לא נורמלי.

כמעט רק צעירים, רק אנשים שקרובים אלינו והמון מצב רוח לריקודים.

מבחינת הרכב, פשוט השתמשנו באוטו שלי.

היה לי חבר קרוב שאמר לי שאין לו כסף בשבי לכסות את המנה אז הוא לא מגיע, אז אמרתי לו "אתה מסונג'ר כנהג וככה תשלם על העלות שלך".

לא כל דבר חייב לעלות כמו קורולה חדשה.

• תוכן חדש...