Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היחידה שנהגתי בה (לא שלי) היא הפיקאסו. רכב נוח, מנוע חזק , מאובזרת.

על הנייר נראה שהיא גם עדיפה על שלוש האחרות - אם כי כפי שהחברים האחרים ציינו כאן צפויות לסניק ולזאפירה מחליפות בקרוב.

בסיס הגלגלים של הפיקאסו הכי גדול מבין הארבע.

הספק של 165 כ"ס הכי גדול.

תאוצה 0-100 הכי מהירה - פחות מ9 שניות

מומנט הכי גבוה 24.4 קגמ(יחד עם הרנו דיזל)

ציון 5 כוכבים בבדיקה של EuroEncap מ2013

עם כל זאת, באירופה כבר הושקה הסניק החדשה, לדעתי אמורה להופיע ב2017 בארץ - קיבלה ציונים גבוהים בEuroEncap, נראה אוטו מעניין.

בהצלחה

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי לגבי הC4 הנוכחית אבל הפורד אצלנו החליפה 5008 וC4 פיקאסו שקדמה לה, שניהם לא סיימו את ה3 שנים של הליסינג בגלל בעיות אמינות קשות באיחוד ה5008 שלפי מה שאני יודע חולקת את המנוע/גיר עם הC4 הנוכחית.

נכון שזה ליסינג אבל עדיין כאשר הרכב נכנס כול שני וחמישי למוסך ואתה צריך להתנייד ברכבים אחרים זה מאוד לא נוח.

עדיין אני חושב שמבין הרכבים שציינת הC4 הייתה הבחירה שלי בהנחה ואתה לא יכול לחכות ולראות את המחליפות של השניים האחרים.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אכן ה c4 וה 5008 סבלו מבעיות אמינות קשות עם המנוע אבל מאז 2015 הכניסו שינויים חשובים במנוע שאמורים לפתור את רוב הבעיות . לא יודע אם זה באמת שיפר. בכל מקרה בליסינג אתה מקבל רכב חלופי מאותו חתך. כלומר תקבל רכב חלופי שגם הוא 7 מקומות .

פורסם

באותו שווי שימוש של ה-S-Max וסביר להניח שבמחיר דומה, תוכל לקבל את הקיה סורנטו שהיא למעשה בקטגוריה גבוהה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...